1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Taktik Geliştirme

Hybrid View

Gol bulduktan sonra açık oyuncularını mr/ml pozisyonuna çekmek, bu oyuncuları savunmaya gelmesini sağlıyor ve takımın direncini artırıyor. Defansif orta saha pozisyonunda oyuncu oynatmak etkili değil gibime geliyor.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Gol bulduktan sonra açık oyuncularını mr/ml pozisyonuna çekmek, bu oyuncuları savunmaya gelmesini sağlıyor ve takımın direncini artırıyor. Defansif orta saha pozisyonunda oyuncu oynatmak etkili değil gibime geliyor.
    Bence tam tersi DMC oynatmadığımda eğer karşı takım AMC'li oynuyorsa büyük sıkıntı oluyor.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Bence tam tersi DMC oynatmadığımda eğer karşı takım AMC'li oynuyorsa büyük sıkıntı oluyor.
    Atak oynayan takımlara karşı yapabilecek pek bir şey yok ne yazık ki. Savunma öylece izliyor rakip takımı. Eğer atak futbolu oynayan takımlara karşı taktik bulan birisi fikir verirse sevinirim.

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Atak oynayan takımlara karşı yapabilecek pek bir şey yok ne yazık ki. Savunma öylece izliyor rakip takımı. Eğer atak futbolu oynayan takımlara karşı taktik bulan birisi fikir verirse sevinirim.
    Benim GALATASARAY başlığına koyduğum taktiği dene dost.
    Man City'i deplasmanda 2-0 yendim.
    Şamp.Ligi'nde Finale çıktım, gerçi Barça karşısında pek sökmedi, ama kadroyu geliştiriyorum.
    Oyuncu kalitesi çok farklı GS ile Barça arasında

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Benim GALATASARAY başlığına koyduğum taktiği dene dost.
    Man City'i deplasmanda 2-0 yendim.
    Şamp.Ligi'nde Finale çıktım, gerçi Barça karşısında pek sökmedi, ama kadroyu geliştiriyorum.
    Oyuncu kalitesi çok farklı GS ile Barça arasında
    Valla gördüm onu ama çok fantastik bir taktik gibi geldi, kullanmakta emin olamadım.

Mesaj Yetkileri