Orta sahada 3 oyuncu oynat.
3 MC'li sistemin ortasına koyarsan iyi verim alabilirsin.
Orta sahada 3 oyuncu oynat.
3 MC'li sistemin ortasına koyarsan iyi verim alabilirsin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla söylediğim taktikle 1 sezona yakın oynadım ve bu 1 sezonda Fernandes 12 gol atıp 17 asist yapmıştı.
Sağında Necip solunda Veli/Oğuzhan değişmeli, kanatlarda da Olcay ve Quaresma ileride ise Almeida ile oynamıştım. Unutmadan Almeida konusunda da eğer eleştiri gelecekse peşinen söyleyeyim o da söylediğim sezonda 20+ gol atmıştı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arkadaşlar başta dediğim gibi Fernandes'in profili bana göre mental özellikleri dışında gayet iyi. Ama oyuna bir türlü yansımıyor. Tek orta saha oynattım, çift ortasahada oynattım. Defansif orta saha oynattım hatta ofansif bile oynattım profilinin hakkını vermiyor. Ha arkadaş üçlü orta sahanın ortasına koyun dedi bir de onu deneyelim. Ha bu da olmazsa ya mental özelliklerinden ya da gizli özelliklerinden bunun başka bir açıklaması yok. Onun yerine getirdiğim orta sahalar döktürürken Fernandes'in hiçbir şey yapamaması düşündürüyor.
Advanced playmaker, deep lying playmaker olarak oynattım ama hiçbir faydasını görmedim. Bu yıl 4 golle Beşiktaş'ın golcü ismi ama oyunda skora etki etmesini sağlayamıyorum. Hadi onu geçtim asist yapsa bana yeter ama dediğim gibi onu satıp Gyfli Sigurdsson'u almıştım hem skor bakımından hem de asist bakımından çok faydasını gördüm. Onu da advanced playmaker olarak oynatmıştım.