1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manuel Fernandes'den verim almak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Orta sahada 3 oyuncu oynat.

3 MC'li sistemin ortasına koyarsan iyi verim alabilirsin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Orta sahada 3 oyuncu oynat.

3 MC'li sistemin ortasına koyarsan iyi verim alabilirsin.
    Onuda denedim Murat emin ol bi işe yaradığı yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Onuda denedim Murat emin ol bi işe yaradığı yok.
    Valla söylediğim taktikle 1 sezona yakın oynadım ve bu 1 sezonda Fernandes 12 gol atıp 17 asist yapmıştı.

Sağında Necip solunda Veli/Oğuzhan değişmeli, kanatlarda da Olcay ve Quaresma ileride ise Almeida ile oynamıştım. Unutmadan Almeida konusunda da eğer eleştiri gelecekse peşinen söyleyeyim o da söylediğim sezonda 20+ gol atmıştı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Arkadaşlar başta dediğim gibi Fernandes'in profili bana göre mental özellikleri dışında gayet iyi. Ama oyuna bir türlü yansımıyor. Tek orta saha oynattım, çift ortasahada oynattım. Defansif orta saha oynattım hatta ofansif bile oynattım profilinin hakkını vermiyor. Ha arkadaş üçlü orta sahanın ortasına koyun dedi bir de onu deneyelim. Ha bu da olmazsa ya mental özelliklerinden ya da gizli özelliklerinden bunun başka bir açıklaması yok. Onun yerine getirdiğim orta sahalar döktürürken Fernandes'in hiçbir şey yapamaması düşündürüyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Arkadaşlar başta dediğim gibi Fernandes'in profili bana göre mental özellikleri dışında gayet iyi. Ama oyuna bir türlü yansımıyor. Tek orta saha oynattım, çift ortasahada oynattım. Defansif orta saha oynattım hatta ofansif bile oynattım profilinin hakkını vermiyor. Ha arkadaş üçlü orta sahanın ortasına koyun dedi bir de onu deneyelim. Ha bu da olmazsa ya mental özelliklerinden ya da gizli özelliklerinden bunun başka bir açıklaması yok. Onun yerine getirdiğim orta sahalar döktürürken Fernandes'in hiçbir şey yapamaması düşündürüyor.
    Fernandes'e hangi gorevi verdin?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fernandes'e hangi gorevi verdin?
    Advanced playmaker, deep lying playmaker olarak oynattım ama hiçbir faydasını görmedim. Bu yıl 4 golle Beşiktaş'ın golcü ismi ama oyunda skora etki etmesini sağlayamıyorum. Hadi onu geçtim asist yapsa bana yeter ama dediğim gibi onu satıp Gyfli Sigurdsson'u almıştım hem skor bakımından hem de asist bakımından çok faydasını gördüm. Onu da advanced playmaker olarak oynatmıştım.

Mesaj Yetkileri