Originally Posted by
HeracLes
Altına imzamı atarım.
Tamam Fernandes diğer oyunculardan daha fazla top kaybetmiş olabilir ama aşağıdaki oyuncuların hiçbirinin Fernandes kadar sorumluluğu yok. Ha diyeceksiniz Selçuk İnan felan var ama bu yılki bütün maçları takip etmeye çalıştım ne Selçuk ne Cristian ne de Melo, Fernandes gibi topu defanstan alıp her pozisyon atağı yönlendirmeye çalışmıyor.
Yani bilmiyorum abi sorun bizde mi ? Bir başkası gelip bizim yapamadığımızı yapıp yarar sağlayabilir ama Fernandes ya bu. Bilmiyorum başkaları bana katılır mı ama Fernandes bu ligin ve Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu. Oyunda Beşiktaş'ı alan herkesin en çok ondan yararlanması lazım. Biz ondan yarar sağlayacağımıza kadro dışı bırakılmış Burak Kaplan'dan daha fazla yarar sağlayacaksak burada bir sorun var demektir. 2 yıldır Burak Kaplan'dan, Holosko'dan aldığım yararın onda birini alamadım Fernandes'den.
Sonuçta belli bir top kaybı var tamam ama sitedeki rehberlerin birinde okuduğum kadarıyla kararlılık, konsantrasyon oyunun en önemli özellikleri. Diğer özelliklerin ne kadar etkili olacağını belirleyen özellikler. Bu kadar düşük olmasını yanlış buluyorum. Ha zaten bence Fernandes çok kararlı ve konsantrasyonu yüksek bir oyuncu. Araştırmacı arkadaş benden daha fazla izlemiştir belki de ama Fernandes'in her açtığı ortanın, kornerin veya her pasın gol olma ihtimali çok yüksek. Zaten golleri de hep onun sayesinde atıyoruz. Onu alttaki oyuncularla karşılaştırmak Fernandes'e ayıp olur yani.
Yine de son söz araştırmacı ekibin. Ama bu Fernandes gerçekteki Fernandes'i 1 gram bile andırmıyor onu da son olarak söyleyeyim.