1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Volkan Demirel [13.0]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Araştırma işlerinden pek anlamam ama oyunun mantığının Türk mantığına göre çalıştığını düşünmüyorum. Yani Sadakat özelliği 20 olan bir oyuncu bile kalkıp, kulübünden yüksek maaş isteyebilir. Türklere has "boş mukaveleye imza atarım" mantığını oyuna kurmazlar herhalde .)

Mantık şu zamana kadar hep aynı oldu. Yaşlandıkça kulüpten isteyeceği bedel düşer.

One-on-one olayını bilemem ama Volkan'ın yüksek sözleşme bedeli istemesinin araştırmayla bir alakasının olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Araştırma işlerinden pek anlamam ama oyunun mantığının Türk mantığına göre çalıştığını düşünmüyorum. Yani Sadakat özelliği 20 olan bir oyuncu bile kalkıp, kulübünden yüksek maaş isteyebilir. Türklere has "boş mukaveleye imza atarım" mantığını oyuna kurmazlar herhalde .)

Mantık şu zamana kadar hep aynı oldu. Yaşlandıkça kulüpten isteyeceği bedel düşer.

One-on-one olayını bilemem ama Volkan'ın yüksek sözleşme bedeli istemesinin araştırmayla bir alakasının olduğunu sanmıyorum.
    1 aydir bu sozlesme isteklerini indirmeleri icin ugrasiyoruz. Eninde sonunda olacaktir.

Loyalty'si 20 olan adamin, bos mukaveleye imza atarim mantiginda olmasi lazim esasinda. Ama loyalty degeri cok yuksek ama bunu dusunmeyecek bile olan o kadar cok adam var ki veritabaninda bu tip seyleri oyun kodunda yansitmaya kalkarlarsa kimse takimindan ayrilmak istemeyecek.

FM 2014 arasitmrasi icin ozellikle bazi diger ulkelerin dagittigi yuksek loyalty degerleri konusunda ugrasmayi planliyorum.

Mesaj Yetkileri