1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    fanatiklik yapıyorsun diyecekler ama oyundaki en büyük şişirmenin Burak Yılmaz olduğunu düşünüyorum.

öncelikle Sow'un 145 ca Burak Yılmaz'ın 148 ca olmasını anlamıyorum. geçen senenin hatrına yapılmış olabilir ama çok uçulmuş 140 max. olmalıydı. aynı cömertlik Bekir de gösterilmemiş.

Bitiricilik 16 fazla. 14-15 civarı olabilir. Burak duracağı yeri iyi bilen ve fiziğini iyi kullanan bir adam öyle çok iyi bitirici biri değil.

Frikikleri iyi kullanmaya başladı 15 civarlarına çıkarılabilir. tekniksel özelliklerinden top kontrolü , top sürmenin de fazla olduğunu düşünüyorum. yaratıcılık 12 verilmiş de neden verilmiş ? ben Burak'ın hiç böyle değişik şeyler düşündüğünü görmedim. 12 fazla değil bence çok fazla Burak için.
    Her Fenerbahçe'li arkadaş gelip burada Galatasaray oyuncuları abartılmış deyince kusura bakma da fanatiklik olayını söyleriz Misal Bekir konusunda da Gökhan Zan'ı örnek göstermişsin 125 CA Bekir hiçbir şey yapmayan Gökhan Zan 122 diyerek. Eğer çok tarafsızsan hiçbir şey yapmayan Serdar Kesimal nasıl 123 CA diye sor? Geçen sene kötü performansından dolayı kesilmişti yanlış hatırlamıyorsam. O günden sonra da maksimum 5 maç oynamıştır. Bir ara da sakatlandı.

Ancak Burak konusunda bende katılıyorum. Geçen sene 15 idi bitiricilik ona fazla diyordum nasıl 16 oldu anlamadım. Top kontrolü de 13 kadar iyi değil bence.

CA konusunda katılmıyorum o kadar gol atan, performansı iyi olan adama max 140 verilmez min 140 verilir. Araştırmacılar 148 yapmış çok da büyük hata değil. Biraz düşüş olabilir ama 140'ın altına düşmemeli kesinlikle. Özellikler ona göre düzenlenebilir.
    Last edited by Gncl1905 : 02.Kasım.2012 at 12:27

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Her Fenerbahçe'li arkadaş gelip burada Galatasaray oyuncuları abartılmış deyince kusura bakma da fanatiklik olayını söyleriz Misal Bekir konusunda da Gökhan Zan'ı örnek göstermişsin 125 CA Bekir hiçbir şey yapmayan Gökhan Zan 122 diyerek. Eğer çok tarafsızsan hiçbir şey yapmayan Serdar Kesimal nasıl 123 CA diye sor? Geçen sene kötü performansından dolayı kesilmişti yanlış hatırlamıyorsam. O günden sonra da maksimum 5 maç oynamıştır. Bir ara da sakatlandı.

Ancak Burak konusunda bende katılıyorum. Geçen sene 15 idi bitiricilik ona fazla diyordum nasıl 16 oldu anlamadım. Top kontrolü de 13 kadar iyi değil bence.

CA konusunda katılmıyorum o kadar gol atan, performansı iyi olan adama max 140 verilmez min 140 verilir. Araştırmacılar 148 yapmış çok da büyük hata değil. Biraz düşüş olabilir ama 140'ın altına düşmemeli kesinlikle. Özellikler ona göre düzenlenebilir.
    serdar gözümden kaçmış , siz diyince fark ettim. o da hata. şöyle hata; serdar ve gökhan zan'ın ca ları sıkıntılı değil , bekirinki sıkıntılı. ama bekir böyleyse onların öyle olmaması gerek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri