1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,254

    Default

    Galatasaray baştan aşağı abartı ...Burak Ca 128 olması lazımdı..145 nerden cıktın oonu anlamıyorum..Sow türkiye'deki en iyi forvet 147 verilebilir CA.

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yaş
    33
    Mesajlar
    2,153

    Default

    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Galatasaray baştan aşağı abartı ...Burak Ca 128 olması lazımdı..145 nerden cıktın oonu anlamıyorum..Sow türkiye'deki en iyi forvet 147 verilebilir CA.
    Her zamanki gibi güldürüyorsun Burak 128 alacaksa ligdeki diğer forvetleri düşünemiyorum

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,254

    Default

    Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Her zamanki gibi güldürüyorsun Burak 128 alacaksa ligdeki diğer forvetleri düşünemiyorum
    Ligde diğer forvetler mi var türk olarak ? Bir tane göstersene kendini geliştiren ben türkiye ligindeki puanları cok abartıldğını düşünüyorum artık...Krasiç yetenek 6 vermişler..2 Maç izledim (ADAMLAR HAKLI) Ya biz bu işi cok az biliyoruz yada avrupa'da araştırmacılar az biliyor çözemedim...

  4. #4
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Sow Türkiye'nin en iyi forvetidir diyen arkadaşlara cevaben;

    Öncelikle golcü ile forveti birbirinden ayırmak lazım.

    Golcü, FM'de Target Man (Pivot Santrafor) olarak tanımlanan tipte oyunculara denir. Bu tür oyuncular fazla sağa-sola gitmezler, genelde ceza alanı içerisinde fırsat ararlar. Takım arkadaşları sürekli onları beslemeye çalışırlar. Hücum hattının ortası (santrafor mevkisi) dışında başka bir yerde pek oynayamazlar.

    Örnekler: Van Nistelrooy, Huntelaar, Defoe, Carroll, Mario Gomez, Klose, Dzeko, Falcao.

    Forvet, hücum hattının her bölgesinde oynayabilen, iyi-kötü top sürebilen ve hem gol atan hem de attıran tipte oyunculara denir. Bu tür oyuncular hareketli bir oyun anlayışına sahiptir ve daha serbest oynarlar.

    Örnekler: Oliç, Alexis Sanchez, Messi, C.Ronaldo, Pedro, Robinho, Cassano, Giovinco, Di Natale, Quagriarella, Rooney, Luis Suarez, Agüero, Diomansy Kamara, Tuncay Şanlı, Sestak, Kuyt, Mustafa Pektemek, Holosko, Ismael Sosa.

    Sow bir golcü. Forvet kıyaslaması yaparsanız Eskişehir'den Diomansy Kamara Sow'dan en az 2 kat daha iyi bir forvettir benim gözümde. Takım arkadaşı Dirk Kuyt da öyle. Ama golcü derseniz evet, Türkiye Süper Liginin en iyi golcüsü Moussa Sow'dur bence de.

    Bir forvet için falanca golcüden daha iyi bir golcüdür diyebilirsiniz. Ama bir golcü için tersini diyemezsiniz. Şöyle örnekleyeyim; Cristiano Ronaldo için Higuain'den daha iyi bir golcüdür diyebilirsiniz ama Falcao için Cristiano Ronaldo'dan (veya sıradan bir forvetten) daha iyi bir forvettir diyemezsiniz. Golcülük her oyuncuda (orta saha hatta defans oyuncularında bile) olabilecek bir özelliktir.

    Sow Türkiye'nin en iyi golcüsü olabilir, ben de beğeniyorum ama en iyi forveti olamaz.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •