Şuan Fenerbahçe'de genç tesisler ve a takım tesisleri çok iyi durumda gözüküyor. Yinede geliştirmem gerekirmi Eğer evet ise Bu geliştirmenin bir son noktası varmıdır?
Şuan Fenerbahçe'de genç tesisler ve a takım tesisleri çok iyi durumda gözüküyor. Yinede geliştirmem gerekirmi Eğer evet ise Bu geliştirmenin bir son noktası varmıdır?
Yönetimle görüşüyorsun geliştirmek için..Genelde 4 ay'da bitiriyorlar.Daha iyi oyuncular cıkarmak için geliştirmek şart...Ben beşiktaşı aldığımda devlet yetiştirme tesisleri yapmıştım..Ama sonra indirdiler..ama her sene 2-3 oyuncu cok rahat cıkartıyordum..Altyapıdan..Zaten iyi biri oldumu hemen sana gözlemciler öneriyor...Ama altyapıya arada sırada bakmak lazım..Neler gelmiş kimler gelmiş..Özellikleri nasıl..Benim oyunda en önem verdiğim gençler..
Tabi belli bir üst noktası var fakat şu anda en üst seviyeye ulaştığında ne yazdığını hatırlamıyorum. Bence özellikler sezon sonunda yönetimle görüş ve alt yapıyı, alt yapıyla ilgili diğer gelişmeleri yapabilir musun diye bi kontrol et.
Ayrıca avrupadaki Türk yetenekleri bulmak için hangi ülkede aratacaksan o ülkede tanınmış bi gözlemci olmasına dikkat et. Almanya'yı iyi araştırmak lazım, orası Türk futbolcu açısından bi cennet.