Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin
Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin
Emeğin için çok teşekkürler kardeşim, Ayrıca Nduka ve Boum u öneririm alabilirsen al
Bence Muhammed i alman da en iyi transfer hareketi
STSL 26.Hafta
Gençlerbirliği 1-0 Bursaspor
Güçlü rakibimiz karşısında iyi savunma yaptık ve 3 puanı aldık.Muhteşem bir heyecan fırtınası var ligde takımlar birbirine çok yakın hatanın telafisi yok.
Puan Durumu
Müthiş bir sezon geçiriyorsun.Her ne kadar saçma puan kayıpları yaşamış olsan da Cavcav'ın yüzü gülüyordur =))
STSL 27.Hafta
Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği
Muhteşem maçlar çıkarmaya devam ediyoruz.Savunma yerleşimi çalıştırmak çok işe yaradı çok zor gol yemeye başladık nazar değmesin
Last edited by Dennis Bergkamp : 03.Kasım.2012 at 19:03
Gol yeme sıkıntısı çözülmüşcok güzel gidiyor ayrıca sitede ki kariyerler arasında en güzel anlatım . Bir şeyler eklemeni bekliyourz valla
![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Fener i yenmez çok iyi olmuş istikrarı devam ettir ikinci olursun en kötü, yada neden olmasın mı desek hadi inşallah
Geri dönüş budur. Nerede ilk sezon nerede şimdi ki si![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe galibiyeti çok iyi olmuş.Şampiyonluk çok zor ama Kadıköy galibiyeti umutlandırabilir.
Teşekkürler hedefimiz zaten şampiyonluk değil pekte ümidim yok açıkçası.Olabilirsek 2. olup Şampiyonlar Ligine gitmek ilk amacımız ama oda olmazsa olmaz değil.Şu an için Avrupa'da boy göstermek ilk hedefimiz daha yükseklere yavaş yavaş hazmede hazmede çıkmak daha iyi bence.
STSL 28.Hafta
Gençlerbirliği 0-0 Konyaspor
Ben takımı anlamış değilim.En zor deplasmanlardan 3 puan alıp kendi evimizde en kolay maçlarda puan kaybetmek her takımın başarabileceği bir şey değil bence.
STSL 29.Hafta
Orduspor 1-3 Gençlerbirliği
Ordu deplasmanında sağlam bir galibiyet alıyoruz ve geçen haftayı telafi ediyoruz.2. Bursaspor'la aramızda 4 puan fark var ve yakalamak için kalan maçların hepsini kazanmalıyız.
STSL 30.Hafta
Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği
Son dakikalarda yediğimiz golle 3 puandan olduk.Takımın form düzeyi iyi bir seviyede ama kalite olarak geride olduğumuzdan maçlar çok zor geçiyor.
Puan Durumu
Bursaspora bak sen şampiyon olacak gene![]()
Son haftalar çok heyecanlı ve çekişmeli geçecek ilk dört takımın son dört maç fikstürünü paylaşır mısın acaba ?
kariyerini mesaj atmadan takip ediyordum.
çok iyi gidiyorsun
yabancı sınırlaması ne alemde? 2. sezon 6ya mı düşüyor? böyle bir durum söz konusu mu?
çok iyi gidiyosun maşallah 3.sezon bekliyoruz şampiyonluk , bu arada Ankaragücü durumu ne alemde paylaşabilirsen seviniriim dostum başarilar
bir çırpıda okudum kariyerinizi başarısız bir sezonun ardından müthiş bir ikinci sezon gerçekten,sabırsızlıkla son 4 haftayı bekliyorum oyunu birkaç gün içinde alacağım bir kariyer hikayesi de ben paylaşayım şevklendirdiniz beni.
Hepinize teşekkür ederim dün gece siteye erişilemediği için biraz gerideyim burada o yüzden fikstürleri paylaşamayacağım.Lig bitti transfer dönemindeyiz o zamana kadar olanları paylaşacağım şimdi.
Ankaragücü'nün durumunu da oyuna girdiğimde paylaşırım.
STSL 31.Hafta
Gençlerbirliği 2-0 Kayserispor
Ortada giden maçta Hurşut ve Petrovic'in golleriyle kazandık.Heyecan gitgide artıyor ligde.Şampiyon kim olacak,Şampiyonlar Ligine hangi takımlar gidecek.
STSL 32.Hafta
Trabzonspor 0-1 Gençlerbirliği
Boncuk boncuk terlediğimiz maçta büyük maçların adamı Hurşut Meriç'in golüyle 1-0 kazandık.Fenerbahçe'nin 2 haftadır kaybettiği puanları iyi değerlendirdik ve aynı puana geldik.İkili averajda Fenerbahçe'nin önündeyiz kalan maçlarımızı kazanırsak Şampiyonlar Ligine gideceğiz.Şampiyon olmamız için ise Bursaspor'un 2 maçta 4 puan kaybetmesi lazım yani ufak bir futbol mucizesi olması lazım.
STSL 33.Hafta
Gençlerbirliği 3-0 Elazığspor
İyi bir sezon geçiren rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet aldık ama ligin en önemli maçı öncesinde Chramosta,Kouassi ve Douglas kart cezalısı durumuna düştü ve bu maçta takımlarını yalnız bırakacaklar.
Puan Durumu
Ligin bitmesine 1 hafta kala Bursaspor şampiyonluğunu ilan etti.Şampiyonlar Ligine gidecek 2. takım son hafta mücadelelerinden sonra belli olacak.Biz bizim gibi beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyen Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacakken Fenerbahçe ise Gaziantepspor'a konuk olacak.
bursaspor'u tebrik etmek lazım hocam sana şampiyonlar ligi yakışır.
STSL 34.Hafta
Mersin İ.Y 0-1 Gençlerbirliği
Ve Gençlerbirliği Şampiyonlar Liginde...Mersin İdman Yurdu'nu yenerek Fenerbahçe maçının sonucuna bakmadan 2. oluyoruz.Takımda ve taraftarda büyük bir sevinç vardı.Ankara'ya dönüşümüzde havaalanında 2000 kadar taraftarımız büyük bir coşkuyla karşıladı takımı.
Puan Durumu
Oyuncu İstatistikleri
Chramosta gol kralı,Hurşut asist kralı oldu.Hurşut asist krallığının yanında yılın oyuncusu seçildi.13 gol 18 asistlik katkısı bizim için gerçekten önemliydi ve bu ödülleri haketti.
fatih terim kovuldu mu?