Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin

Şu an 6.lar ama 3.,4. ve 5. 47 Mersin 46 puanda.

Aşağıda Ergin ve Robak var.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Emeğin için çok teşekkürler kardeşim, Ayrıca Nduka ve Boum u öneririm alabilirsen al

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bence Muhammed i alman da en iyi transfer hareketi

STSL 26.Hafta

Gençlerbirliği 1-0 Bursaspor

Güçlü rakibimiz karşısında iyi savunma yaptık ve 3 puanı aldık.Muhteşem bir heyecan fırtınası var ligde takımlar birbirine çok yakın hatanın telafisi yok.

Puan Durumu

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Emeğin için çok teşekkürler kardeşim, Ayrıca Nduka ve Boum u öneririm alabilirsen al

Muhammed çok iyi oldu.Önerilerin için de teşekkür ederim ama yabancıları daha kaliteli arıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Müthiş bir sezon geçiriyorsun.Her ne kadar saçma puan kayıpları yaşamış olsan da Cavcav'ın yüzü gülüyordur =))

STSL 27.Hafta

Fenerbahçe 1-2 Gençlerbirliği

Muhteşem maçlar çıkarmaya devam ediyoruz.Savunma yerleşimi çalıştırmak çok işe yaradı çok zor gol yemeye başladık nazar değmesin
    Last edited by Dennis Bergkamp : 03.Kasım.2012 at 19:03

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Müthiş bir sezon geçiriyorsun.Her ne kadar saçma puan kayıpları yaşamış olsan da Cavcav'ın yüzü gülüyordur =))

Gülmez mi hiç Bu seride parada veriyor Cavcav'dan iyisi yok benim için

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Gol yeme sıkıntısı çözülmüş cok güzel gidiyor ayrıca sitede ki kariyerler arasında en güzel anlatım . Bir şeyler eklemeni bekliyourz valla
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Fener i yenmez çok iyi olmuş istikrarı devam ettir ikinci olursun en kötü, yada neden olmasın mı desek hadi inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Geri dönüş budur. Nerede ilk sezon nerede şimdi ki si
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

sakary Ali Misafir

Fenerbahçe galibiyeti çok iyi olmuş.Şampiyonluk çok zor ama Kadıköy galibiyeti umutlandırabilir.

Teşekkürler hedefimiz zaten şampiyonluk değil pekte ümidim yok açıkçası.Olabilirsek 2. olup Şampiyonlar Ligine gitmek ilk amacımız ama oda olmazsa olmaz değil.Şu an için Avrupa'da boy göstermek ilk hedefimiz daha yükseklere yavaş yavaş hazmede hazmede çıkmak daha iyi bence.

STSL 28.Hafta

Gençlerbirliği 0-0 Konyaspor

Ben takımı anlamış değilim.En zor deplasmanlardan 3 puan alıp kendi evimizde en kolay maçlarda puan kaybetmek her takımın başarabileceği bir şey değil bence.

STSL 29.Hafta

Orduspor 1-3 Gençlerbirliği

Ordu deplasmanında sağlam bir galibiyet alıyoruz ve geçen haftayı telafi ediyoruz.2. Bursaspor'la aramızda 4 puan fark var ve yakalamak için kalan maçların hepsini kazanmalıyız.

STSL 30.Hafta

Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği

Son dakikalarda yediğimiz golle 3 puandan olduk.Takımın form düzeyi iyi bir seviyede ama kalite olarak geride olduğumuzdan maçlar çok zor geçiyor.

Puan Durumu

Bursaspora bak sen şampiyon olacak gene

Son haftalar çok heyecanlı ve çekişmeli geçecek ilk dört takımın son dört maç fikstürünü paylaşır mısın acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kariyerini mesaj atmadan takip ediyordum.

çok iyi gidiyorsun

yabancı sınırlaması ne alemde? 2. sezon 6ya mı düşüyor? böyle bir durum söz konusu mu?

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Son haftalar çok heyecanlı ve çekişmeli geçecek ilk dört takımın son dört maç fikstürünü paylaşır mısın acaba ?
    Fikstürleri ben de merak ettim valla

çok iyi gidiyosun maşallah 3.sezon bekliyoruz şampiyonluk , bu arada Ankaragücü durumu ne alemde paylaşabilirsen seviniriim dostum başarilar

bir çırpıda okudum kariyerinizi başarısız bir sezonun ardından müthiş bir ikinci sezon gerçekten,sabırsızlıkla son 4 haftayı bekliyorum oyunu birkaç gün içinde alacağım bir kariyer hikayesi de ben paylaşayım şevklendirdiniz beni.

Hepinize teşekkür ederim dün gece siteye erişilemediği için biraz gerideyim burada o yüzden fikstürleri paylaşamayacağım.Lig bitti transfer dönemindeyiz o zamana kadar olanları paylaşacağım şimdi.

Ankaragücü'nün durumunu da oyuna girdiğimde paylaşırım.

STSL 31.Hafta

Gençlerbirliği 2-0 Kayserispor

Ortada giden maçta Hurşut ve Petrovic'in golleriyle kazandık.Heyecan gitgide artıyor ligde.Şampiyon kim olacak,Şampiyonlar Ligine hangi takımlar gidecek.

STSL 32.Hafta

Trabzonspor 0-1 Gençlerbirliği

Boncuk boncuk terlediğimiz maçta büyük maçların adamı Hurşut Meriç'in golüyle 1-0 kazandık.Fenerbahçe'nin 2 haftadır kaybettiği puanları iyi değerlendirdik ve aynı puana geldik.İkili averajda Fenerbahçe'nin önündeyiz kalan maçlarımızı kazanırsak Şampiyonlar Ligine gideceğiz.Şampiyon olmamız için ise Bursaspor'un 2 maçta 4 puan kaybetmesi lazım yani ufak bir futbol mucizesi olması lazım.

STSL 33.Hafta

Gençlerbirliği 3-0 Elazığspor

İyi bir sezon geçiren rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet aldık ama ligin en önemli maçı öncesinde Chramosta,Kouassi ve Douglas kart cezalısı durumuna düştü ve bu maçta takımlarını yalnız bırakacaklar.

Puan Durumu

Ligin bitmesine 1 hafta kala Bursaspor şampiyonluğunu ilan etti.Şampiyonlar Ligine gidecek 2. takım son hafta mücadelelerinden sonra belli olacak.Biz bizim gibi beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyen Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacakken Fenerbahçe ise Gaziantepspor'a konuk olacak.

bursaspor'u tebrik etmek lazım hocam sana şampiyonlar ligi yakışır.

STSL 34.Hafta

Mersin İ.Y 0-1 Gençlerbirliği

Ve Gençlerbirliği Şampiyonlar Liginde...Mersin İdman Yurdu'nu yenerek Fenerbahçe maçının sonucuna bakmadan 2. oluyoruz.Takımda ve taraftarda büyük bir sevinç vardı.Ankara'ya dönüşümüzde havaalanında 2000 kadar taraftarımız büyük bir coşkuyla karşıladı takımı.

Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

Chramosta gol kralı,Hurşut asist kralı oldu.Hurşut asist krallığının yanında yılın oyuncusu seçildi.13 gol 18 asistlik katkısı bizim için gerçekten önemliydi ve bu ödülleri haketti.

fatih terim kovuldu mu?

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri