Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
Gerçekten sana şapka cıkıyorum ..Bu sitede bu konuda doğru yorum insanlardan birisin..

Gelelim bitiriceliğe burak hemen hemen girdiği her poziyonda soğukanlılığı en üst seviyede..Ama biteremiyor Bütün topları kalecinin üstüne nişanlıyor..Yani 4 poziyona giriyorsa..1'ni atıyor..Ama 3 nü kaçıyor..ben 14 makül diyorum 16 cok ..
Kalecinin ustune nisanladigi konusunda cok emin degilim. Burak'in rahat pozisyonda vuruslari ya yerden, ya da kalecinin omuzunun ustune dogru. Yani kalecilerin zayif noktalarini iyi bilerek vuruyor. Bazen kaleci kurtariyor. Bazen de kurtaramiyor.

Ayrica ozellikle gecen yildan beri, eyvah top sol ayagima geldi kaleye vurmayayim da topu duzelteyim diyen bir oyuncu degil. Bence bu da isabet yuzdesini dusuruyor cunku sol ayagi cok iyi olan bir oyuncu da degil (mesela Elmander iki ayagiyla da belli seviyede toplara vuruyor ve bu onu bazi pozisyonlarda Burak'tan daha etkili yapiyor). Her ne kadar son 1.5 yilda attigi 45 golun 12 tanesi sol ayagiyla olsa da.

Neyse..

Oynattigim 10 test oyunda (2012/13 sezonunu tamamen yapay zeka yonetiyor) Burak'in Sut, Kaleyi Bulan Sut (KB) ve Gol sayilari ve 2011/12 sezonu ile karsilastirmasi.

Bitiricilik ve soguk kanlilik cok da abartilmis degil galiba?