1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: VfL Wolsburg - Kuzeyden gelen darbe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Vay dostum, hoşgeldin kariyerime, teşekkürler, umarım iyisindir, Almanya transferde sınırlamaların olmadığı bir lig olduğundan seviyorum. İlk Bundesliga kariyerini açtım sanırım. Bu arada 100. yılınız kutlu olsun
    Hoşbulduk Teşekkürler, bu arada altta gözüme çarpmadı şimdi gördüm, kanatsız oynamamanı tercih ederim çünkü maç motorunda ileri derecede bir açık var. Attığın orta bile gol oluyor : ) Korner, Duran Top, Çaprazdan orta, Sıfırdan orta %70 gol demek. Ayrıca orta atıldıktan sonra devam eden karambol pozisyonları bile golle sonuçlanıyor. Hazır maç motoru bu eğilimdeyken kanatsız oynamak takımı golden etmeye eşdeğer bilgin olsun dostum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hoşbulduk Teşekkürler, bu arada altta gözüme çarpmadı şimdi gördüm, kanatsız oynamamanı tercih ederim çünkü maç motorunda ileri derecede bir açık var. Attığın orta bile gol oluyor : ) Korner, Duran Top, Çaprazdan orta, Sıfırdan orta %70 gol demek. Ayrıca orta atıldıktan sonra devam eden karambol pozisyonları bile golle sonuçlanıyor. Hazır maç motoru bu eğilimdeyken kanatsız oynamak takımı golden etmeye eşdeğer bilgin olsun dostum.
    Beta'da söylediğin maç motoru ortalardan gol yeme zaafiyetini ben de farkettim ve 2 Kasım'da düzelmesini ümit ediyordum. Hayalkırıklığına uğradım.. Ama yine de taktiğimi değiştirmeyi düşünmüyorum dostum.. Değerli yorumların için teşekkür ederim..

Mesaj Yetkileri