Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
Hocam aynı taktikle mı oynicaksin yoksa yeni taktik mı yapacaksın eger takımı başka taktikle oymayacaksan önce taktik şekillendir sonra oyuncu al derim ben ama sana kalmış
Aynı taktik ile oynamayı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
Hocam kaleci için Sinan Bolat'a bir bakç Hem Türk hemde iyi bir antreman ile çılgın atıyor. Yunan defansların ikiside iyi ama getirmen zor olacaktır. Serdar Aziz alınabilir Yunan'lılardan birini alamazsan ki Serdar'da iyi bir antreman programı ile çılgın atıyor. Llorent'yi ise kaptırmışsın sanırım hangi takımla sözleşme imzaladı. Athletic ile sözleşme yenilememiş belli. Llorente'yi kapabilseydin çılgın atardın.
Llorente Lyon'a gitmiş hocam. yunanlı defanslardan ikisi de gelmedi, birini alabilseydim keşke.

Sinan Bolat olabilir evet ama yabancı ihtiyacı olursa düşünüyorum muslera'yı göndermeyi. Şu anda transfer yapamadığımdan öyle bi durum yok, yani kaleci işi son iş. Serdar Aziz'i alınca defansın güçleneceğini sanmıyorum, Serdar - Semih ya da Serdar- Dany ikilisi, Dany - Semih ikilisinden iyi olmayacaktır ya da çok daha iyi olmayacaktır

MC'ye Leroy Fer'i alacağım sanırım adam bulamazsam. Mental olarak Salihovic'den daha iyi, ama teknik kısmı kötü, bu kafamı karıştırdı biraz.

Kaldık böyle valla DL, DC, MC, ST önerileri bekliyorum