1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Editör'den yabanci sayisi kuralini degistirmek

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Burada yapılan değişiklik bütün Türk takımları için geçerli,sadece kendi takımınıza yapmadığınız için çok da bahsettiklerine uygun bir durum yok ortada.Avrupadaki takımlarla Türk takımlarını olabildiğince eşit şartlarda yarıştırmak diyorum ben buna,biz zaten 1-0 geride başlıyoruz turnuvalara.Bu bir tercih meselesidir,yabancı sınırlamasıyla elde edilen başarılar elbette daha zordur ve daha çok kabiliyet ister.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Burada yapılan değişiklik bütün Türk takımları için geçerli,sadece kendi takımınıza yapmadığınız için çok da bahsettiklerine uygun bir durum yok ortada.Avrupadaki takımlarla Türk takımlarını olabildiğince eşit şartlarda yarıştırmak diyorum ben buna,biz zaten 1-0 geride başlıyoruz turnuvalara.Bu bir tercih meselesidir,yabancı sınırlamasıyla elde edilen başarılar elbette daha zordur ve daha çok kabiliyet ister.
    Bahsettiğim hile, hurda zaten Avrupa'yı kapsıyordu.. Avrupa'da bir kaç lig hariç yabancı sınırı var veya yabancı alımı belli kıstaslarla kısıtlanmış. Avrupa Birliği ülkelerinde birbiriyle oyuncu alışverişi yapan ülkelerdeki oyunculara yabancı demek haksız bir şey olur. Ben Avrupa'da 1-0 eksik başladığımızı düşünmüyorum. Kaliteli lige kaliteli futbolcu gelir.. Romanya'da dediğinize uygun bir yabancı sınırı yok; ama maalesef Avrupa'da bizden son yıllarda daha iyiler. Oyuncuları ise hiç de bizim takımlarımızdakilerden kaliteli değil.
    Ama dediğin gibi bu tercih meselesi.. Saygı duyuyorum.

Mesaj Yetkileri