1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Adapazarıspor | Amatör'den Süper lig'e | 2.Lig | [3.Sezon]

Hybrid View

Başarılar,Takip

Quote Originally Posted by project42 View Post
    Başarılar,Takip
    Teşekkürler.

Hocam , öncelikle transferler çok başarılı .
    Bende alt liglerden başlamayı düşünüyorum bu nedenle bir anlamda yol gösterici oldunuz . Çünkü transfer konusunda bir çok soru işareti vardı kafamda .
    Başarılar , takipteyiz .

Quote Originally Posted by nampster View Post
    Hocam , öncelikle transferler çok başarılı .
    Bende alt liglerden başlamayı düşünüyorum bu nedenle bir anlamda yol gösterici oldunuz . Çünkü transfer konusunda bir çok soru işareti vardı kafamda .
    Başarılar , takipteyiz .
    Amatör'den başlayacaksan transferin sorun olacağını zannetmiyorum, diğer takımlar hep regen olduğu için bi kaç özelliği yüksek oyuncular aldığın zaman çok rahat götürürsün amatör ligi. Bir de şurdaki huge database ile oyunu açarsan işine yarayabilecek oyuncu sayısı artar.

Ve lig başladı. Takımımız bu sene Bölgesel Amatör Ligi Grup I'da mücadele edecek.

1.Hafta

İlk Hafta yenilmekten son anda kurtulduk. 90+1 ' de Tevfik Baş'ın golüyle 1 puanı kurtardık. Hazırlık kampından beri verdiğimiz takım uyumu antremanların meyvesini umarım ileri ki maçlarda alacağız.

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

6.Hafta

En az şut çektiğimiz maç, en çok gol attığımız maç oldu. Ayrıca Bebbe mükemmel bir performans gösterdi bu maçta. Ama defansta basit hatalar yapmaya devam ediyoruz.

7.Hafta

İlk 7 haftanın değerlendirmesi

İlk hafta aldığımız beraberlikten sonra 6 maçlık galibiyet serisi yakaladık. Uyum sorununu atlattık. Ayrıca oyuncu performansları olarakta Bebbe, Kerim ve Bülent'in performansları göz dolduruyor. En çok katkı sağlamasını bekledğimiz Cenk İşler ise bir maç oynuyor bir maç sakat, umarım sürekli sakatlanmaz böyle. Bu seneyi hızlı geçmek istiyorum. Bi daha ki mesajımda devreye kadar olan maçları paylaşacağım inş.

Mesaj Yetkileri