Transferler devam ediyor
Romario
FM2012 nin efsanesidir kendisi. Gelişime açık ve hızlı gelişen bir oyuncu. Oyunda en çok arana sağ beklerden biri. Bakalım ilerisi için bir transfer hemen antreman programı ile üstüne düştüm. 1 sene içerisinde umarım iyi bir gelişim sergiler 2012'de ki gibi. Bedelsiz olarak takımımıza getirdik.
Thomas Drage
Tromso takımından bu sezon 2. transferim. Orta sahaya yaptım. Takımına 1.5 milyon euroluk bir ücret ödedim. Aslında transfer planlarımın arasında yoktu kendisi. Çünkü Santos'tan Felipe Anderson'u kiralamıştım. Felipe'nin performansına göre transfer teklifinde bulunacaktım ama performansı beni tatmin etmedi. Bende listemi inceledim ve bu oyuncuda karar kıldım. Şuan değeri 2.5 milyon euro ya çıktı. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. Umarım beni yanıltmaz.
Türkiye Kupası
Görüldüğü üzere 4. maçtan sonra bir üst turu garantiledik. Prestij olarak 2 maç oynayacağız. Gruplarda tek Fenerbahçe'ye yenildik. Ligin 2. yarısına başlıyoruz. Artık oyuna tam anlamı ile olmasa bile baya bir hakim olmaya başladım. Sezonun ilk yarısında yaptığım hatalardan ders aldım. Umarım istediğimiz yerlere geliriz.