Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Galatasaray SK / Yenilmek kolay, yenmek olay

Default Galatasaray SK / Yenilmek kolay, yenmek olay

Evet arkadaşlar bugün FM2013'u aldım ve ilk işim taraftarı olduğum Galatasaray SK ile bir kariyer açmak oldu. Amacım uzun soluklu bir kariyer. Galatasaray'a bir oyunda olsa başarılar getirmek, oyunu zevkli bir hale getirmek istiyorum.

Hemen konuya girmek istiyorum tabi. 1. sezon hedeflerimiz.

Türkiye ligi şampiyonluğu
    Ziraat Türkiye kupasında en az yar final
    Şampiyonlar ligi arenasında çeyrek final. Zor bir gruba düşme gibi bir ihtimalde 3. olmayı hedefleyip Avrupa UEFA kupasında devam edeceğim.

Personel

Özellikle FM2012'de dikkat ettiğim en önemli husus antreman programı ve bu antreman programının olmazsa olmazı personelleri.

Görüldüğü üzere Galatasaray ile oynayanlar bililer başta gözlemciler ve antrenörler olmak üzere bir çoğu değiştirdim. Tabi bütçe sıkıntısı olduğundan ve sözleşme kabul ettirmek zor olduğundan daha ilk sezon antreman programıma uygun ve özellikler maksimum olmasada yeterli derecede olam personellere yöneldim. Tabi 2. ve 3. sezonda maksimum performans sergileyen personellere yöneleceğim.

Transferler

Personel değişikliklerinden sonra tabiki ilk işim elden oyuncu çıkarmak ve takımıma katkı sağlayacak oyuncular bakmak oldu. Pek yıldız oyuncu meraklısı olmadığımdan genç ve gelişime açık oyuncular kovalıyorum. Tabi bütçe sıkıntısı var şuanlık yönetime bütçe ayarlaması için görüştüm ama olumsuz yanıt aldım. Şuanda yapılan transferler ve giden oyuncu/oyuncular için bir fotoğraf ekleyeyim.

Şuan stoper mevkine Kara ilede anlaşma sağladım imza atmasını bekliyorum. İBB ile pilot kulüp anlaşması yaptım genç oyuncularımı pilot kulüplere göndererek tecrübe kazanmalarını sağlayacağım. Ayrıca gidecek oyuncularım : Aydın Yılmaz, Riera, Gökhan Zan kadroda düşünmediğim isimler.

Taktik

Ben aslında 4-3-1-2 oynamayı seven biriyim. Ama ilk sezon fazla kadro değişikliğine gidemediğimden ve futbolcularımın özellikleri benim sistemimi desteklemediğinden onlara uygun olan 4-4-2 sistemini kullanacağım.

Şuanki taktiğim ilk 11'im ve yedeklerim ;

*Not : Eboue hazırlık maçından sakatlandı yerine Sabri. Burak ise kupa maçına geldiğimden dolayı yedek.

Hazırlık maçlarımız

Ne yazıkki 2 hazırlık maçı oynayabildik. İkiside deplasman. Oyuncularımı ve ideal kadromu oluşturmam açısından yeterli sayılır diyemem ama kimin iyi kimin kötü olduğunu görebildim. Neler yapabileceğimi kestirdim.

İlk hazırlık maçımız Fethiyespor'laydı. Açıkcası kolay bir maç olacağı belliydi. 1-4 lük net bir skorla galibiyeti aldık. Tabi istatistiksel olarak Fethiye üstündü. Ama maçı kasmadığımız bir gerçek.

2. hazırlık maçımız ise West Ham deplasmanıydı. Dişimize göre bir rakipti. Maça kötü başladık. 2-0 geriye düştük. Ama nokta atışı taktikler ve değişiklikler ile maçı 2-3 lehimize çevirdik. Eboue'nin sakatlanması nedeniyle oyuna giren Sabri'nin kendi kalesine attığı şanssız gol ile 3-3 berabere bittik. Ama oyuncularımın performansı ve geri dönüşü açıkcası beni sevindirdi ve ilerisi için umut vadetti.

Ve artık kariyerimiz tüm hızıyla devam etsin. İlk ciddi müsabakamız Süper Kupa'da karşılacağımız Fenerbahçe ile. Kariyerimize kupa ile başlamak istiyoruz. Umarım zevkli bir maç olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , basarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , basarılar dilerim.
    Çok teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar dilerim

Süper Kupa

Sezonun ilk önemli karşılaşması ve kariyerimizin kupa ile başlangıcı açısından önemli bir maçtı. Gerçekten zevkli bir mücadale oldu. Ama 2-1 kazanmasını bildik, koleksiyonumuza bir kupa ekledik.

Şampiyonlar Ligi

Grup kuralarımız çekildi. Açıkcası dişimize göre bir kura oldu. Valencia ile 2. liği kapışacağımızı düşünüyorum. Grubumuz ;

Transfer

Tromso takımından Kara 5 milyon euroluk ücreti ile takımımıza katıldı. Açıkcası pesşinde Psv, Ajax gibi takımlar vardı ama bizi seçmesi gerçekten sevindirici.

Lig maçlarımız ve Fikstür

Ligdeki ilk maçımız pilot kulübümüz olan İBB ileydi. Açıkcası ev sahibi avantajı ile yenilmeyeceğimizi düşünüyordum. Düşündüğüm gibi de maçta ilk golü atarak öne geçtik. Ama hiç ummadığımız zamanlarda Webo'nun iki golüne engel olamadan maçı 1-2 kaybettik.

2. maçımız Trabzon ile deplasmandaydı. Ligin ilk maçındaki hatalardan ders almıştık. Maç başından sonuna kadar üstün oynadık. Trabzon'u bu kadar kötü beklemiyordum. Maçı koparabilecekken 0-2 gibi bir skor ile ligde 2. maçımızda galibiyeti aldık.

3. maç Karabükspor ile taraftarımızın önündeydi. Amrabat'ın yıldızlaşıp 2 gol bir asist yaptığı maçta 4-1 lik net bir skorla 2. galibiyeti alıp ligde 4. sıraya yerleştik. Ama defansif olarak hatalarım var bolca. Gol yememize bir türlü engel olamıyorum. İlerleyen zamanda defansif problemleride çözeceğim.

takipteyim başarılar

Lig

Ligdeki 4. maçımız Eskişehirspor ileydi. Maça iyi başladık, ataktık, iyi fırsatları teptik ve dakika 44'te Sabri'nin hem penaltı yapıp hem kırmızı kart yemesi ile maç bir anda tersine döndü. 2. yarı bütün riskleri aldık ama lehimize çeviremedik üstüne risklerden doğan açıklar sonucu maçı 3-0 gibi net bir yenilgi ile tamamladık.

Şampiyonlar Ligi

Bu turnuvada ilk maçımız Valencia ile evimizdeydi. Favori gözüküyorduk. Ama yine bir penaltı ve yine maçın döndüğü bir an yaşadık. Amrabat Tino Costa'yı ceza sahasında düşürerek penaltıya sebebiyet verdi ve Soldada penaltıyı gol ile sonuçlandırdı. Hem riskleri arttırdık. Baskımız sonucu Ever Banega kırmızı kart gördü. İlk yarı beraberliği sağlayamadık ve 3'lü forvete döndük ama forvetlerimizin formsuzluğu sebebiyle gol yollarında etkili olamadık 10 kişiye karşı. Aldığımız risklerin sonucu olarak dakika 88'de de bir gol yiyerek maçtan 0-2 gibi bir hezimet ile ayrıldık. Acilen takım toparlanmalı.

Galatasaray SK teknik patronu Hakan Yılmaz'ın koltuğu sallantıda.

Valencia mağlubiyeti sonrası lige geri döndük. Amacımız diğer şampiyonlar ligi mücadelesine kadar kayıpsız gitmekti. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Bursa ile evimizde karşılaştık. Öne geçtik ve maçı rolantiye almaya çalıştık. İstediğimizi elde ettiğimizi düşünürken bizim takip ettiğimiz ve transfer çalışması yaptığımız Serdar Aziz son dakikalarda beraberliği Bursa adına sağladı ve sahamızda 2 puan bıraktık.

Olan olmuştu bir kere artık bu maçı düşünmeye gerek yoktu. Önümüzde Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağımız bir derbi mücadelesi vardı. Yine istediğimiz gibi başladık golü bulduk ama Sabri bu sezon forma giydiği 4. maçta 2. kırmızı kartını görerek takımı 36. dakikada yalnız bıraktı. Akabinde 38. dakika beraberlik golünü yedik. Beşiktaş bastırdıkça bastırdı. Bizde kontra aradık ama iki takımda sahada 2 puan bıraktı.

Bu sonuçlardan sonra 4-4-2 taktiğinden vazgeçiyorum. Sabri süresiz kadro dışı. Eboue'nin uzun süreli sakatlığı elimizi kolumuzu bağladı. Her fm serisinde kullandığım 4-3-1-2 taktiğine geri dönüş yapıyorum.

Ve Manchester United deplasmanına gidiyoruz. Hedef beraberlik. Ama galibiyet neden olmasın?

Çok kötü gidiyoruz.

Şampiyonlar liginde Manchester United deplasmanında utanç verici bir yenilgi ile döndük 4-1

Ligde evimizde Fenerbahçe ile karşılaştık 1-1 berabere kaldık. Fenerbahçe 80'lerde bir penaltı kaçırdı.

Ben şunu merak ediyorum Fenerbahçe ile oynuyorum ve ligde elbette en büyük rakibim olan GS yın oyuncuları Selçuk İnan ile Emre Çolak resmen efsanevi bir şekilde oynuyorlar sizin kariyerinizde de böyle mi ? Yoksa bu yapay zekanın bir oyunu mu ?

Quote Originally Posted by magicstigvolki View Post
    Ben şunu merak ediyorum Fenerbahçe ile oynuyorum ve ligde elbette en büyük rakibim olan GS yın oyuncuları Selçuk İnan ile Emre Çolak resmen efsanevi bir şekilde oynuyorlar sizin kariyerinizde de böyle mi ? Yoksa bu yapay zekanın bir oyunu mu ?
    Hoca bende Emre rotasyon oyuncusu. Takım maç içerisinde iyi gidiyorsa ve skor olarak öndeysem sokuyorum oyuna ama öyle ahım şahım oynamıyorum. Selçuk ise dediğiniz gibi gayet iyi. Duran top olsun, şutları olsun, forvetleri beslemesi olsun. Benim şuan tek sıkıntım forvet. Hangi pozisyonda oynatırsam oynatayım Burak gerçekteki gibi 20 pozisyona giriyor 1 gol belki atıyor. 2. sezon Sow'u alacağım artık Fenerbahçe'de yıpranıyor benim oyunda.

Benim oyunda Fener iyi GS kötü. Ama özelliklere bakıyorum GSnin oyuncular legend. Taktik veremiyor yapay zeka. Terim taktiği verilir mi abi? Hangi yapay zeka bunu başaracakmış, şaşarım.

Hacı sıkma canını. Düzeltirsin inş. takipteyiz.

Takım toparlandı. Taktik değiştirmem ve bazı oyuncuları yedeğe çekmem işe yaradı. 4-3-1-2 taktiğine döndüm. Orta saham her maç oyuna hükmetmeye başladı. Melo yerine Kara, Engin yerine Yekta'yı oynatıyorum orta sahada. Özellikle Yekta ummadığım bir performans sergiliyor. Gol katkısı ve asist katkısı azımsanmayacak kadar iyi. Burak açılmaya başladı sonunda gol atmasa bile asist yapıyor.

Lig lideri Gaziantepsporu deplasmanda 1-3
    Şampiyonlar liginden 0-1 geriden evimizde Kopenhag'ı 3-1
    Deplasmanda yine ligde Antalyaspor'u 1-2 yendik.

Tek sorunum şuan gol yemem. Sebebi ise defansif hatalar ve sakat olan oyuncularım yeni yeni form tutmaya başladı ondan. Kara'yı ne yapıp edip alın adam çılgın atıyor.

Birde sorum olacak eskiden oyuncu özellikleri bölümünde tıkladığımızda özelliklerin artışını ve düşüşünü görebiliyorduk. Örneğin bitiricilik yükseldiğinde yeşil okla yükselişini gösteriyordu. O özelliği bulamadım nereden bakıyoruz acaba?

Galatasaray taraftarı olarak takipcinim başarılar.

Müthiş bir seri yakaladık olumsuz sonuçlardan sonra. Tabi oyunu yeni alıp pat diye kariyer yapmamız, daha hakim olamamamdan dolayı kötü başlangıç normal. Ama çözdükten sonra oyunu gerisi geldi. Ligde orta sıralardayken şuan 2. yiz 2 puan fark var Bursaspor ile. Lig arasına amacımız lider girip açabilirsek 2-5 arası puan farkı yapmak istiyorum.

Avrupa'da da işler yolunda gidiyor. Kopenhag'ı içerde ve dışarda yenip, Valencia ile deplasmanda berabere kaldık. Valencia ile ilk maçımdan galibiyet ile tanışsaydım evimde şuan üst sıradaydım. Son maçım Manchester ile katı defans yapıp beraberliği koparmak istiyorum böylece üst tura çıkacağım.

Bu arada ek transfer bütçesi geldi. 4.3 milyon euro değerinde. Elimdeki oyunculardan bazılarınıda çıkararak bütçemi arttırmak istiyorum. Hedeflediğim oyuncular Serdar Aziz ve Gylfi Sigurdsson. Özellikle Glyfi'yi kadroma katabilirsem çok iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Aziz'i BETA sürümünde kariyer yaparken almıştım.Çok yararlı oluyor Dany yerine.

Beraberliğin yettiğini düşünüyordum ama sonradan farkettim ya mutlak kazanmalıydım ya Kopenhag - Valencia maçının berabere bitmesini dileyecektim. Dilediğim tabi olmadı. Bense maça resmen 0-3 yenik başladım. O kadar markaj, o kadar takım konuşması, o kadar taktik işe yaramadı. Man Utd geldikçe kaleme geldi. Kırmızı kart görmeleri dönüm noktam oldu. Eboue ve Hakan Balta'nın sakatlıkları kötü oldu. Yerlerine o mevkilerinin adamları olmamasına rağmen zorunlu değişiklikler yaptım. Yeni bir taktik, sert bir takım konuşması ateşledi. Ama son dakikalarda kaçanlar beni kanser etti. Özellikle Burak gerçekte ki gibi saç baş yolduruyor. Selçuk İnan kaç serbest vuruştan bir tanesini gole çeviremedi. Bir gol daha gelse mükemmel bir geri dönüş olacaktı ve üst tura çıkacaktık. Ama olmadı 3. olup Avrupa UEFA liginde yolumuza devam edeceğiz.

Bu arada Falcao satılık listesindeydi. Bir şans teklif yaptım 43 milyon euro teklif kabul edildi ama Falcao'ya kabul ettiremedik. Zaten belliydi. Peşinde şuan Bayern ve Chelsea var.

Romario'yu devre arası kadroma katıyorum. 2012 den bilenler bilir. Mükemmel bir sağ bektir. Oyuncu kadroma katıldığında resim ekleyeceğim.

Ligde son iki maç rotasyon yaptım. Oynamayan oyuncuları oynattım. Elaziğspor ile 0-0, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldım. Puan kayıpları kötü oldu ama liderde puan kaybedince fark açılmadı. Bakalım ilk sezon hedeflerimizden nerelere geleceğiz.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Serdar Aziz'i BETA sürümünde kariyer yaparken almıştım.Çok yararlı oluyor Dany yerine.
    Kendisini kesinlikle kadroma katacağım. Semih ve Serdar ile uzun süre sıkıntı çekmeden ilerlemeyi planlıyorum. Dany, Cris, Urfalı zaten Dany dışındakiler yaşlandı seneye bırakırlar Dany'i elden çıkaracağım. Elimde genç ve gelişime açık bir yabancı stoper var. Erik Sviatchenko isminde. Kendisine bol bol şans veriyorum ve gelişimini gözetliyorum. Eğer iyi sonuç alırsam bu oyuncudan da uzun seneler stoper sıkıntısı çekmem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Kendisini kesinlikle kadroma katacağım. Semih ve Serdar ile uzun süre sıkıntı çekmeden ilerlemeyi planlıyorum. Dany, Cris, Urfalı zaten Dany dışındakiler yaşlandı seneye bırakırlar Dany'i elden çıkaracağım. Elimde genç ve gelişime açık bir yabancı stoper var. Erik Sviatchenko isminde. Kendisine bol bol şans veriyorum ve gelişimini gözetliyorum. Eğer iyi sonuç alırsam bu oyuncudan da uzun seneler stoper sıkıntısı çekmem.
    Dany oyunda çok kötü veya bana öyle denk geliyor.Adam alanını bırakıp abuk sabuk şeyler yapıyor Semih arkada 2e1 kalıyor.

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Dany oyunda çok kötü veya bana öyle denk geliyor.Adam alanını bırakıp abuk sabuk şeyler yapıyor Semih arkada 2e1 kalıyor.
    Hocam tamda ligde Orduspor ile maç yapıyorum Hasan Kabze'ye Dany ile markaj verdim. Hasan Kabze hatrick yaptı Sabri 4 maçta 2 kırmızı gördü diye kadrodan kesmiştim. Dany'i de kestim gitti cidden kanser ediyor.

2012 yılının sonuna geldim. Yavaş yavaş gidiyoruz. Hem yeni oyuna alışma evresi filan derken yinede bir şeyler yapmaya çalıştık. 1. sezon hedeflerimin arasında şampiyonlar ligi üst turu veya 3. olup Avrupa UEFA ligine gitmek vardı. Üst turun direğinden döndük son Manchester United maçı ile. Gerçekten o maçtan çok büyük zevk aldım. Oyunun güzelliğide burada. Avrupa liginde açıkcası biraz daha benden kadro ve güç bakımından düşük seviyede takımlar bekliyordum. Ama sandığım gibi olmadı. Eşleşmelerde Rus temsilcisi CSKA Moskova geldi.

CSKA Moskova'yı elememiz halinde Celtic - Lazio galibi ile karşılaşacağız. Gönül tabiki tur atlayıp rakibimizinde Celtic olmasını istiyor.

Ligde ise durum istediğim gibi gitmedi. Ummadığım karşılaşmalarda ummadığım puan kayıpları yaşadım. Defansif anlamda yaşadığım sıkıntılar hala devam etmekte. Kesinlikle takviye yapacağım. Özellikle bir sol bek arıyorum yabancı kontenjanının birini sol beke harcayacağım. Agresif oynatmama rağmen takımımı kırmızı karttan başım çok yandı ek olarak penaltılarda can sıktı. Selçuk İnan bile ceza sahası içinde oyuncu düşürüp penaltı yaptırıyordu.

Ligde şuanlık durum bu. Fark rahat kapanır ama sezon sonuna kadar iyi bir kapışma olacak gibi.

Türkiye Kupasında ise ilk tur Fethiyespor ile karşılaştık. Rotasyon yaptım. Oynamayan bir çok oyuncuyu oynattım zar zor 1-0 ile geçtik. 2. maç Altay ile karşılaştık. Altay kaleme 1 şut çekebilmişti ben ise 40 şut. Tabi Şutun filan önemi yok o kadar şuta rağmen 2-0 ile geçtik o maçıda. Türkiye kupası gruplarımızda şöyle.

Zor bir grup oldu.

Ekleme yapayım antreman tesislerimi ve gençlik altyapısı tesislerini yeniliyoruz yönetime bildiri verdim. Antreman tesisleri 2 milyon euro civarında gençlik altyapısı 11 milyon euro civarında
    Last edited by Qu3 : 05.Kasım.2012 at 02:41

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Takım toparlandı. Taktik değiştirmem ve bazı oyuncuları yedeğe çekmem işe yaradı. 4-3-1-2 taktiğine döndüm. Orta saham her maç oyuna hükmetmeye başladı. Melo yerine Kara, Engin yerine Yekta'yı oynatıyorum orta sahada. Özellikle Yekta ummadığım bir performans sergiliyor. Gol katkısı ve asist katkısı azımsanmayacak kadar iyi. Burak açılmaya başladı sonunda gol atmasa bile asist yapıyor.

Lig lideri Gaziantepsporu deplasmanda 1-3
    Şampiyonlar liginden 0-1 geriden evimizde Kopenhag'ı 3-1
    Deplasmanda yine ligde Antalyaspor'u 1-2 yendik.

Tek sorunum şuan gol yemem. Sebebi ise defansif hatalar ve sakat olan oyuncularım yeni yeni form tutmaya başladı ondan. Kara'yı ne yapıp edip alın adam çılgın atıyor.

Birde sorum olacak eskiden oyuncu özellikleri bölümünde tıkladığımızda özelliklerin artışını ve düşüşünü görebiliyorduk. Örneğin bitiricilik yükseldiğinde yeşil okla yükselişini gösteriyordu. O özelliği bulamadım nereden bakıyoruz acaba?
    Oyuncu profilinde, antrenman sekmesine gel. Orda çıkıyo artışları azalışları göster diye. Özelliklerin üstünde. Check etmen lazım.

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    Oyuncu profilinde, antrenman sekmesine gel. Orda çıkıyo artışları azalışları göster diye. Özelliklerin üstünde. Check etmen lazım.
    Hoca çok sağol soruyu sorduktan sonra antreman programını karıştırırken farkettim. 2012'de daha iyiydi direk profile tıklayınca görebiliyorduk özelliklerin düşüşü ve artışını. Şimdi profile gir antremana tıkla falan fıstık bir sürü ıvır zıvır. Tekrar teşekkür ederim.

Bu arada yeni farkettim haftalık antreman programı ve maç öncesi antremanları varmış. Forumu o kadar dolaştım hatta konusu varmış ama ben yeni gördüm Gerçekten güzel bir özellik olmuş antreman kısmında. Bu program ile takım şaha kalktı diyebilirim. Ziraat Türkiye kupası grubunda ilk 2 maçı kazasız belasız atlattım. Oyuna girdiğimde ss ekleyeceğim.

Beyler Dany sizde niye kötü anlamadım hiç. Bende toplam 37 maçta 7.34 ortalama yakaladı ilk sezon.

Quote Originally Posted by aslandorukhan View Post
    Beyler Dany sizde niye kötü anlamadım hiç. Bende toplam 37 maçta 7.34 ortalama yakaladı ilk sezon.
    Yok hoca bende adam kanser ediyor beni. Sahada yararından çok zararı var. Cris ve Urfalıda yaşlı planlarımda bu oyuncuları oynatmak yok. Serdar Aziz'in peşindeyim şuan alabilirsem Semih Kaya ile iyi ikili olacaklar eminim. Erik Sviatchenko isminde bir stoper almıştım sezon başı. İleriye dönük bir transferdi. Aldığım gibi kiralama niyetim vardı ama vazgeçtim. Antreman programı ile üzerine çok düştüm ve mükemmel bir gelişme kaydediyor şuan. İlk 11 de yerini garantiledi. Serdar Aziz'i de alabilirsem Dany, Cris ve Urfalı ile yollar ayrılacak. Serdar, Semih, Erik stoperlerim olacak. Ek olarak Kara var ama kendisini orta sahada defansif olarak kullanıyorum.

Transferler devam ediyor

Romario

FM2012 nin efsanesidir kendisi. Gelişime açık ve hızlı gelişen bir oyuncu. Oyunda en çok arana sağ beklerden biri. Bakalım ilerisi için bir transfer hemen antreman programı ile üstüne düştüm. 1 sene içerisinde umarım iyi bir gelişim sergiler 2012'de ki gibi. Bedelsiz olarak takımımıza getirdik.

Thomas Drage

Tromso takımından bu sezon 2. transferim. Orta sahaya yaptım. Takımına 1.5 milyon euroluk bir ücret ödedim. Aslında transfer planlarımın arasında yoktu kendisi. Çünkü Santos'tan Felipe Anderson'u kiralamıştım. Felipe'nin performansına göre transfer teklifinde bulunacaktım ama performansı beni tatmin etmedi. Bende listemi inceledim ve bu oyuncuda karar kıldım. Şuan değeri 2.5 milyon euro ya çıktı. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. Umarım beni yanıltmaz.

Türkiye Kupası

Görüldüğü üzere 4. maçtan sonra bir üst turu garantiledik. Prestij olarak 2 maç oynayacağız. Gruplarda tek Fenerbahçe'ye yenildik. Ligin 2. yarısına başlıyoruz. Artık oyuna tam anlamı ile olmasa bile baya bir hakim olmaya başladım. Sezonun ilk yarısında yaptığım hatalardan ders aldım. Umarım istediğimiz yerlere geliriz.

Türkiye Kupası

4. maçımızda üst turu garantilemiştik. Diğer iki maç prestij amaçlıydı. Bu maçlarda bir kaç taktik deneyip, oynatmadığım oyuncuları oynattım sonuçlar deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 yine deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Üst turda rakibimiz Bursaspor oldu. Umarım finale kalmayı başarabiliriz.

Türkiye Süper Ligi

Süper ligin 2. yarısına bomba gibi bir başlangıç yaptık. Fazla lafı uzatmayıp ligde yakaladığım 4 maçlık galibiyet serisinin fotoğraflarını ekleyeyim.

İşler yolunda gidiyor bakalım. Antreman programını çözmem ile birlikte daha iyi şekilde yol almaya başladı takım. Şuan 2. sırada devam edip liderin puan kaybetmesini bekliyoruz.

Bu arada sezon başında transfer ettiğim ve konu içerisinde adından sürekli söz ettiğim stoperim için bir fotoğraf ekleyeyim. Kendisi hızla gelişmekte ve ilk 11 de ki yerini korumakta. 25 yaşına doğru özelliklerinin ne olacağını merak ediyorum açıkcası.

Bu arada Avrupa Liginde evimizde CSKA ile ilk maçımıza çıkıyoruz maç hakkında bilgileri burada paylaşacağım.

İstediğimizi aldık. Gerçekten çok iyi oynadı takım. Umut Bulut efsanevi bir performans sergiledi. Burak sakat 4 hafta. Bundan önceki maçtada bir gol attı Umut. Eğer böyle devam ederse kesinlikle bonservisini alacağım. Dilediğimiz gibi Celtic Lazio karşısında kazandı. Eğer aksilik olmaz ise yolumuza devam edeceğiz. Şimdi Bursa deplasmanına gidiyoruz ardından Avrupa ligi 2. maçı için CSKA maçına çıkacağız. Bu iki maçtan sonra güncelleyeceğim konuyu.

Ve deplasmanda da istediğimizi aldık. Açıkcası zor bir maç bekliyordum ama ilk yarı attığımız 3 gol ile rakibi bir anda sahadan sildik. 2. yarı kötü başladık 2 gol gördük erkenden ama taktik değişikliği ile 1 gol atıp son kalan umutlarıda tükettirdik rakibin. Üst turda Celtic ile eşleştik. Açıkcası Celtic CSKA'dan daha alt kademe bir takım bakalım neler yapacağız.

Bu arada ligde Bursa deplasmanına gittik. Deplasmanda berabere kaldık. Açıkcası hedef galibiyetti. 1 puan fark kalacaktı aramızda ama olmadı. Neyse önümüzdeki maçlara devam.

Şuanki fikstürüm çok zor. Sırası ile Beşiktaş (Ev Süper lig), Bursaspor (Tarafsız saha Türkiye Kupası), Fenerbahçe (Deplasman Süper lig), Celtic (Ev Avrupa ligi), Antep (Ev Süper lig) Celtic (Avrupa Ligi Deplasman) Son Celtic deplasmanından sonra tüm fotoğrafları ekleyeceğim. Bakalım neler yapacağız.

Süper Lig

Türkiye Kupası

Süper Lig

Avrupa Ligi

Süper Lig

Avrupa Ligi

Görüldüğü üzere inişli çıkışlı bir grafiğimiz var. Buna rağmen hiç bir turnuvadan ne kopmuş durumdayız ne elenmiş. Özellikle değinmek istediğim bir maç var Fenerbahçe maçı. Golleri kaydetmeyi denedim ama nedense hata verip durdu. En sinir olduğum maç bu maç oldu şu zamana kadar. 40 metreden gol yedim. Onu geçtim bildiğiniz 0 dan çizgiden gol yedim. Daha maçın ilk 10 dakikası 2 golüm ofsayt sebebiyle iptal edildi. Sonra zaten ne taktik, ne başka bir şey işe yaradı maçtan koptuk.

Avrupa liginde avantajlı bir skor elde ettik. Ama deplasmanda hep korktuğum bir olay oldu. Amacım gol atıp üstüne yatmaktı ama bulduklarımızı atamadık ve defansif oynattım takımı ve büyük bir hata oldu kalemde 3 gol gördüm. Kontradan attığım gol ile çok şükür istediğimizi aldık. Kura çekildiği gibi Avrupa ligindeki rakibimi ekleyeceğim.

Türkiye kupasında rövanş maçım var. Her şey bitmiş değil. Türkiye liginde ise 2 puan farkla var liderin peşindeyim. Bu arada regenler çıkmaya başladı. Alt yapımdan 3 tane müthiş regen çıktı. Hemen antreman programına kitledim adamları. Fotoğraflarını ekleyeceğim. Yurtdışından da muhteşem regenler buluyorum. Ama 16 15 yaşlarında olmasına rağmen kontratlarında as takım oyuncusunun aldığı kadar miktarı almak istediklerinden takımıma katamıyorum. Şimdi lig maçları var önümüzde peşpeşe sonuçları ekleyeceğim.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri