1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Yeni bir Yılmaz Vural vakası

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Takimlarin morallari bir kere dustu mu, toparlanmalari cok zor oluyor.

Bu nedenle oyunda her takim kume de dusebilir, gercekte yapabildiginden cok da basarili olabilir.
    kesinlikle katılıyorum moral düştü mü takımı toparlamak gerçekten zor istediğiniz kadar toplantı yapın olmuyor. Ancak dandik bir takımı büyük farkla yenerseniz falan toparlanıyor

Quote Originally Posted by snaru View Post
    kesinlikle katılıyorum moral düştü mü takımı toparlamak gerçekten zor istediğiniz kadar toplantı yapın olmuyor. Ancak dandik bir takımı büyük farkla yenerseniz falan toparlanıyor
    Aslında takım konuşması çok işe yarıyor. Ben faydasını gördüm. Orduspor ile (yukarıda ''SS'' leri gördüğünüz üzere) devre arasına girdiğimde 20 puanla 14. sırada idim. Devre arası kampında oyuncularımı sürekli motiveler ile, takım ve bireysel konuşmalarla morallerini yükselttim ve faydasını gördüm. 2. yarıda 36 ve toplamda 56 puanla Lig 3.'sü oldum. Gerçi taktiksel diziliş, oyun planı, ve oyuncu rollerini de değiştirdim. Sürekli takım uyumu üzerine antrenman yaptırdım. Bununda etkisi olabilir tabi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by snaru View Post
    Beşiktaş bir derbi zaferi elde etsin, sonra kötü bir takıma karşı zafer al, zaten Avrupa Ligine gidersin, moraller hemen artıyor.

İki seçenek var ya devre arası transfer ya da derbi zaferi.

Mesaj Yetkileri