Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
Hocam lütfen oyuncuları sadece Türkiye ligiyle sınırlandırarak bakmayın, biraz geniş bir bakış açısıyla bakarsanız bu oyuncular dünya piyasasında bu CA PA değerlerini alacak kapasitede değiller, her konuda takım fark etmeksizin abartılı yükseltme istekleriniz var. Yanlış anlamayın ama oyunun gerçekçiliği kaybolur sizin dediğiniz gibi bol keseden verilirse bu özellikler...
Bir oyuncuyu bireysel değerlendiriyorum.Olay oyuncunun "POTANSİYEL YARGILAMAK" gibi bir şey oluyor.Araştırma Sorumlusu "Perpetua" anlattığına göre "CHELSEA ARAŞTIRMACISI" Lampard,Xavi arasında bir fak görmediğini söylermiş.Hatta bu konuda cok ciddi tartışmalar yaşanmış.Ama araştırmacı inadına inat diyip oyuncu budur demiş.

Emre Çolak gelirsek "ŞAMPİYONLAR LİGİ" en üst düzey arenada oynadı.Özellikle mancester macında beni performansı etkiledi "DAHA İLK MACIYDI" ve "TECRÜBESİ" yoktu fazla ama gayet başarılı oyun cıkardı.Bu sene bazı özellikleri üstüne koymaya devam ediyor.Şu anda "LA LİGA" "BUNDESLİGA" liglerini yedek oturabilicek belkide ikinci yarıda oyuna girebilicek oyuncu potansiyeline sahip emre çolak.Ben görüşüm bu gidişle bir ayrı sayfa acıcam kendime göre oyuncular hakkında düşüncelerimi yazmaya başlıyıcam bilmiyorum belki olur