1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Oyundan soğutan olaylar

Hybrid View

ceza sahasının etrafında onlarca pas alışverişi yapıp bir kere forvete ara pası denenmesi beni çıldırtıyor.

ikincisi yüklen dediğimde hiç bir şekilde pozisyon bulamıyorum tam tersi rakip ya gol atıyor ya top dolaştırıyor rahat rahat. dakika seksen bir sıfır geridesiniz yapılabilecek şey nedir yüklenmek bundan daha temel bir kaide var mı? ama bu fm'de en son tercih çünkü gol yersiniz üstüne.

kanatlarım orta yapmıyor kaleye paralel şut çekme derdinde

olmadık şekilde defans oyuncularım aciz. defansım yobo -ömer toprak yada egemen. böyle pozisyon hatası yapabilecek, oyuncu kaçırabilecek kapasitede oyuncu mu bunlar?

daha sayarım maç içinde çok şey var ama ilk aklıma gelen bunlar. bu oyunu oynuyorsam buranın emeklerinin hatırına. keşke maç motorunu da forum yapsa

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by beytullah8888 View Post
    ikincisi yüklen dediğimde hiç bir şekilde pozisyon bulamıyorum tam tersi rakip ya gol atıyor ya top dolaştırıyor rahat rahat. dakika seksen bir sıfır geridesiniz yapılabilecek şey nedir yüklenmek bundan daha temel bir kaide var mı? ama bu fm'de en son tercih çünkü gol yersiniz üstüne.
    mesela fener 2-0 yeniyordu beni kendi evinde,80.dakkadan sonra yüklen dedim 4-0 bitti maç...Herhalde oyunu yapanlar yenilen takımın defans yaparak gol bulabileceğini düşünüyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    mesela fener 2-0 yeniyordu beni kendi evinde,80.dakkadan sonra yüklen dedim 4-0 bitti maç...Herhalde oyunu yapanlar yenilen takımın defans yaparak gol bulabileceğini düşünüyorlar...
    çoğu sefer bendede oluyor bu 70 de diyelimki 1-0 yeniliyorum nasılsa kaybedecek birşey yok diye full yükleniyorum spikerde karşı takımın defansa çekildiğini söylüyor arkadaş 1 tane atağım olmazmı 30 dk'da süre su gibi akıp maç bitiyor.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    çoğu sefer bendede oluyor bu 70 de diyelimki 1-0 yeniliyorum nasılsa kaybedecek birşey yok diye full yükleniyorum spikerde karşı takımın defansa çekildiğini söylüyor arkadaş 1 tane atağım olmazmı 30 dk'da süre su gibi akıp maç bitiyor.
    Belki şöyle birşey vardır.Siz sadece önemli anları izlediğiniz için oluyordur.Belki takımınız rakip takımı ceza sahasına hapsediyor ancak pozisyon bulmakta çok zorluk çekiyordur ki rakip kapanıyorken pozisyon bulamama ihtimaliniz fazla.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Belki şöyle birşey vardır.Siz sadece önemli anları izlediğiniz için oluyordur.Belki takımınız rakip takımı ceza sahasına hapsediyor ancak pozisyon bulmakta çok zorluk çekiyordur ki rakip kapanıyorken pozisyon bulamama ihtimaliniz fazla.
    yok kardeş ben kapsamlı seyrediyorum bazen de genişletilmiş olarak, önemli anlar yaparsam hepten kafayı yiyeceğimi biliyorum

Mesaj Yetkileri