Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Güncelleme 13.1.2 Çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi... Bence yapıldı denenmek için ama açıklanmadı. Diğer yamada da ona göre davranılır. Çünkü bariz şekilde görülüyor maçlarda.
    FM Gazetesi

teşekkürler deus

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    "Just to emphasise, there are NO MATCH ENGINE CHANGES in this update. As some of you are aware PaulC and his team are hard at work on the match engine but more time is needed to both code and test all these changes."

Arkadaşım diyor ki yok diyor. Haaa yalan da söylüyor olabilir, bir sürü oyun firması bunu yapıyor...
    Bunu da çevirmeye çalışayım:

"Sadece vurgulamak için; bu güncellemede maç motoru değişikliği yoktur. Bazılarınızın farkında olduğu gibi PaulC ve ekibi maç motoru üstünde yoğun bir şekilde çalışıyorlar ancak tüm bu değişiklikleri hem kodlamak hem de test etmek için daha fazla zaman gerekiyor."

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bunu da çevirmeye çalışayım:

"Sadece vurgulamak için; bu güncellemede maç motoru değişikliği yoktur. Bazılarınızın farkında olduğu gibi PaulC ve ekibi maç motoru üstünde yoğun bir şekilde çalışıyorlar ancak tüm bu değişiklikleri hem kodlamak hem de test etmek için daha fazla zaman gerekiyor."
    Bu maç motorunun adam olması için 1-2 ay gerekir. böyle hatalarla dolu motor görmedim ben. umarım erken cıkarırlar şu güncellemeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Yeni Güncellemeyi 10 gün içinde bekliyorum ben, oyun iyice boka sarmış bir türlü oynanmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyundan memnun olan bir tek ben miyim? Bu son yama ile bence raylar oturmaya başladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Oyundan memnun olan bir tek ben miyim? Bu son yama ile bence raylar oturmaya başladı.
    Abi maç motorunda benim gözüme çarpan en büyük sıkıntı şu; a takımı oyuncuları pas yapıyor, topu çeviriyor. buraya kadar eyvallah, tabiki pas yapıp top çevrilecek. ama bazı anlarda öyle paslar oluyor ki, b takımı oyuncusu topa yönelse o topu kapıcak ama topun yanından geçip farklı yöne koşmaya devam ediyor mesela. oyuncuların topa hamlesi çok kötü durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lord Black View Post
    Abi maç motorunda benim gözüme çarpan en büyük sıkıntı şu; a takımı oyuncuları pas yapıyor, topu çeviriyor. buraya kadar eyvallah, tabiki pas yapıp top çevrilecek. ama bazı anlarda öyle paslar oluyor ki, b takımı oyuncusu topa yönelse o topu kapıcak ama topun yanından geçip farklı yöne koşmaya devam ediyor mesela. oyuncuların topa hamlesi çok kötü durumda.
    Bir ya da iki defa denk geldim böyle bir duruma. Haklısın var böyle bir şey ama dediğim gibi çok denk gelmedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ben de şuna rastladım. Şişirme bir topla top defans oyuncusuna geliyor ve o da top yere inmeden gelişine öyle bir pas atıyor ki ileride bekleyen forvet oyuncusunun tam ayağına geliyor top.

Oyunda savunma diye bir şey görmedim ancak bunun sebebi özetlerde sadece önemli anları seçmem olabilir. Ama yine de önündeki adama pres yapmayan, defansın arkasına atılan topa koşmayıp yürüyen defans oyuncuları var.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Close down olayını çok kötü yapmışlar. Defans oyuncuları forvetlere gereken ilgiyi göstermesine rağmen orta saha oyuncuları rakip orta sahalara sadece göstermelik baskı yapıyor. Baskı yapılan orta saha yanındakine pas verdiğinde baskı yapan adam geri çekiliyor. Sonra aynısı diğer adama yapılıyor, böyle sürüp gidiyor. Böylece her takım orta sahada Barcelona gibi pas yapabiliyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ben de şuna rastladım. Şişirme bir topla top defans oyuncusuna geliyor ve o da top yere inmeden gelişine öyle bir pas atıyor ki ileride bekleyen forvet oyuncusunun tam ayağına geliyor top.

Oyunda savunma diye bir şey görmedim ancak bunun sebebi özetlerde sadece önemli anları seçmem olabilir. Ama yine de önündeki adama pres yapmayan, defansın arkasına atılan topa koşmayıp yürüyen defans oyuncuları var.
    Dediğin gibi, genişletilmiş modda izlersen daha çok oluyor o olay. Ama yine de geçen seneki tadı vermiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Geçen yıla oranla "karşı takımdan kapılan topla hücuma çıkış" olayında da gözle görülür bi azalma var hani. Hatta çok seyrek geldi bana.

Dediğin gibi, genişletilmiş modda izlersen daha çok oluyor o olay. Ama yine de geçen seneki tadı vermiyor.
    Doğru diyorsun da, geçen yıl da önemli anlar olarak izliyorduk sonuçta

özellikle alt liglerde bu dediğin çok oluyor. tahminim akıcı -dengeli sistemden dolayı veya karar verme düşük lduğundan onu akıl edemiyorlar ki olmaması gerekli. önünden geçen topa karar verme 1 bile olsa müdehale etmeli oyuncu. maç motoru gerçeklikten çok uzakta. sigames in forumlarında da durum aynı. çoğu kişi şikayetçi. orta geliyo daha eleman şut çekmeden kaleci yatıyo. gol oldu diye sevin üzül

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen yıla oranla "karşı takımdan kapılan topla hücuma çıkış" olayında da gözle görülür bi azalma var hani. Hatta çok seyrek geldi bana.

Doğru diyorsun da, geçen yıl da önemli anlar olarak izliyorduk sonuçta
    Ama daha geniş gösteriyordu. Şimdi modlar çoğalmış. "Önemliler" dediğimizde neredeyse gol olacak pozisyonları ve golleri gösteriyor. Ama "genişletilmiş" olan daha çok ayrıntıya giriyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ama daha geniş gösteriyordu. Şimdi modlar çoğalmış. "Önemliler" dediğimizde neredeyse gol olacak pozisyonları ve golleri gösteriyor. Ama "genişletilmiş" olan daha çok ayrıntıya giriyor.
    Evet evet pardon, ben zaten genişletilmiş olarak oynuyorum maçları şuanda hatırladım.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by Aydin View Post

benzer şikayetleri başka bir başlıkta yazdım bende. savunma olayı berbat.
    yalnız yanlış hatırlamıyorsam ya 2005 ya 2006 sürümünde de pres ve top kapma konusunda benzer bir sıkıntı yaşamıştık sonra yama ile düzeltilmişti.
    umarım en kısa zamanda buna bir çözüm gelir.

FM12 de de yine 3d motoru vardı galiba? Yada ona benzer birşeyler vardı. Görüntülerin saçmalığı epey canımı sıkmıştı geçen sene. O günden beri ben görüntüye pek önem vermemeye başlamıştım FM de. Bilgi almak için direk reports kısmından veyahut o dakika neler dönmüş diye analyze kısmından bakardım.

Benim tahminim SiGames henüz görsel efektlerde istenilen seviyeye gelmediği için, yapmaya çalıştıkları şey oyun motorunun ürettiği bir pozisyonu görüntüye uydurmak. Bunu Aydin'in yazısına ithaf olarak yazdım.

Bu arada 3d motoruyla oyunu oynuyorum, fan filan sorunsuz çalışıyor fakat 4-5 maç sonra bilgisayar aniden kapanıyor. Sizin başınıza bu sorun geldi mi? Şimdilik çözüm olarak 3d motorunu kapamaya karar verdim, sorunsuz da oynanıyor öyle.

Fakat benim en garibime giden olay commentary e aldığımda çıktı karşıma. Her maç en az 4-5 defa ortada yazı filan yokken, birden hiç yoktan bir oyunucnun ismi çıkıp şut çekti diyor. Eskiden bu şut çekme muhabbetine gelene kadar neler oluyordu yazmıyormuydu bu oyun?

Bu update yokken ne orta kafa gol ne de sacma sapan savunma hatalari vardi 2 mac yaptim iyice sacmalamis oyun. Biliyorum mac motoru ile ilgili yamada degisiklik yapilmamis yaziyor ama update'den sonra bunlarin olmasi manidar.

Bende oyundan memnunum. Denilenler gibi problemlerle karşılaşmadım. Umarım bundan sonrada karşılaşmam. Ufak tefek hataları da göz ardı ediyorum. Yeni gelen update ile oyunda gelişmeler var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende memnunum,sana katılıyorum.İlerleyen zamanda çok daha iyi olacağına inanıyorum uptadelerle

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

son 4 maçta 4 penaltı.4 ü de duran toptan gelen ortaya.maç antremanları 3 maçtır duran top savunması..
    bu güncelleme maç motoruna değişiklik getirmiyor biliyorum ama maç motoru bıktırdı şu oyunu adam gibi çıkarmak bu kadar mı zor anlamıyorum.
    dünyada başka hangi oyun bu kadar satıp bu kadar çok hata ve güncelleme yapıyor

yeni gelen update'in hiç ilgisi yok. online oyun oynanamıyordu, onu çözen ufak bir update sadece. Gelişme diyenlerinki placebo etkisi yani, psikolojik. penaltı sorunu, dar açıdan kaleye girmeye çalışma sorunu falan var bariz bi şekilde.

acilen halledilmesi lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

halen crash dumps alıyorum. bilgisi olan?
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    halen crash dumps alıyorum. bilgisi olan?
    Crash dump hatası bendede var ancak bendeki masaüstüne geri dönüp ekran kilitli hale geliyor, hiçbir uyarı vermiyor şu hata diye...
    Ekran kilitli hale geliyor fare oynamıyor, tab+alt yapıp geçiş yapınca kilitlenme sorunu kalkıyor. Ekranda sol üst tarafında siyah bir bar oluşuyor. Oyunun içinde ve belgelerimde crash dumps dosyası oluşuyor. Gerçi bu sorunu günde 10 kayıt diyerek aşmayı başardım hata versede kaybım olmuyor. Eskisine görede zırt pırt almıyorum aslında. Günde 1 yada 2 kere, yinede can sıkıcı bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç yahu bu hatayı ben 2 senedir almıyorum. Acaba bilgisayara veya sisteme göre mi değişiklik gösteriyor? Olabilir mi ki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç yahu bu hatayı ben 2 senedir almıyorum. Acaba bilgisayara veya sisteme göre mi değişiklik gösteriyor? Olabilir mi ki?
    Aynı şekilde FM 2010'dan beri crash dumps almıyorum ben de.

Ya update'i nereden yüklüyoruz. Steam programını açıyorum orada bi turlü bulamadım update'i ?

Direk oyunu çalıştır falan geliyor.

Web sitesi üzerinden mi yapıyoruz?

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Ya update'i nereden yüklüyoruz. Steam programını açıyorum orada bi turlü bulamadım update'i ?

Direk oyunu çalıştır falan geliyor.

Web sitesi üzerinden mi yapıyoruz?
    steama online mode ta bağlandğnda kendikendine update eder. ( eğer ayarlardan bana sormadan update etme seçeneğini işaretlemediysen)

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri