-
Oyunda çok aşırı karmaşık bir yapay zeka var yani düşünsenize t.d.lerin başkanların futbolcuların hepsinin kendine göre farklı yapay zekaları var saha içindeki davranışları, saha dışındaki davranışları ayrıca sadece bizimle değil birbirileri ile de sık sık etkileşime geçiyorlar, gerçekten bu oyunu programlamak çok zor birşey olmalı. birşeyi geliştireceğim veya yeni bir şey ekleyeceğim derken diğer birçok şey bozuluyordur vs. sonuçta onlarda istemez böyle olmasını, özellikle bu sene bu kadar fazla sorunun olacağı betanın public olmasından anlamalıydık. Bu kadar fazla hata olunca adamlarda herkesi tester olarak kullanmak zorunda kaldı sanırım ama oyun hala çok kötü malesef..
Her sene böyle olmasının diğer bir nedeni de bence rakiplerinin olmaması. Eidos zaten vazgeçti gibi duruyor, Fifa Manager ise şimdikini bilmiyorum ama bir kaç sene önce denemiştim o zaman ki FM ile o oyun arasında resmen uçurum vardı. veritabanı olsun yapay zeka olsun gerçekçilik olsun her açıdan FM o oyundan kat kat daha üstündü(şimdi geliştirdilerse falan bilmiyorum). yani rakip olmayınca adamlarda böyle rahat olabiliyor galiba
)
Mesaj Yetkileri