1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Swansea City - Bir Yerler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar. bu hikayeyi daha önce bir yerden duymuştum. insana ilham verdiği yadsınamaz. umarım sende yerel oyuncular ve alt yapıdan gelen oyuncularla birlikte bize güzel bir kariyer izletirsin. takipteyim. ayrıca madem bu kadar taraftar odaklı bir takım, bende bu kulübün bir taraftarı olarak senden pahalı transfer istemiyorum. görelim bakalım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim, isminin telaffuzunun güzelliğinden mi bilmiyorum lakin sempatim var bu takıma karşı,zevkle takip edeceğim,başarılar.
    Vallaha herşeyi çok hoş bir takım sempati duymamak elde değil teşekkürler

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    başarılar. bu hikayeyi daha önce bir yerden duymuştum. insana ilham verdiği yadsınamaz. umarım sende yerel oyuncular ve alt yapıdan gelen oyuncularla birlikte bize güzel bir kariyer izletirsin. takipteyim. ayrıca madem bu kadar taraftar odaklı bir takım, bende bu kulübün bir taraftarı olarak senden pahalı transfer istemiyorum. görelim bakalım
    Evet,çoğu yerde bulunuyor bu hikaye.İnşallah çok para harcamak gibi fazla bir lüksümüz yok zaten teşekkürler

---

Kendi takımım diye söylemiyorum ama çok hoş bir logoya sahibiz

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri