Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Çok zor bir grup Legia'dan iç ve dıştan puan alıp Barcelona veya City karşısında evimizde efsanevi galibiyetler alırsak turu kaparız. Bu maç motoru ile imkansız gibi bir olay ama Avrupa maçlarında takım bir farklı oluyor. İlk maçımızı da yaptık City deplasmanı. Yenildiğim halde şu oyunda zevk aldığım nadir maçlardan biri. Yine penaltıdan sonra maç koptu tabi. Burak Yılmaz ise biraz yetenekli olsa maç kopmadan bir beraberlik filan alabilirdik ama olmadı. Neyse daha başlardayız.

Süper Lig

Ligde inişli çıkışlı seriye devam.

Güncelleme gelene kadar çok yavaş ilerleyeceğim. Belki hiç oynamayacağım gün içerisinde. Tamam her maçı kazanma gibi bir amacımız yok ama böyle saçma şekillerde de puan kaybetme gibi bir durumda söz konusu olamaz. Ben maçta öndeysem 45 ile 90 dakika arası yaklaşık 7 8 dakika sürüyor. Ama yeniksem ve full ofansif oynuyorsam 45 90 dakika arası 1 dakika bile sürmüyor maçta hiç önemli an olmuyor. Böyle rezillikler çekmek için para vermedim ben bu oyuna. Her fm oyuncusu gibi ilk başta oyun içerisinde bulunan yenilikleri filan görünce vay bu sene adamlar olayı bitirmiş Türkçe olması ise cabası demiştim. Ama maçları oynayana kadarmış bu düşünce. Birde ilk alıp oynadığımda çevremdeki arkadaşlara orjinal alın filan diyordum. Şimdi almayın paraya yazık diyorum. 2012 in ben gözünü seveyim. Kariyer dışına çıktım burada biraz ama kusura bakmayın.