Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

SPOR TOTO SÜPER LİG

Avrupa maçlarının arasında oynadığımız lig maçlarında genelde rotasyonu tercih ettim. Volkan'ın sakatlığında kaleye geçen Mert, iyi performans gösterince Volkan düzelse de kadroya girmesi için beklemesi gerekiyordu ve o bekleme bu maçta sona erdi. İlk yarı yenen gollerden sonra Volkan kaleye yeniden döndü.

Lig maçlarında rotasyona devam ediyorum. Mert oyundan alınınca morali bozulduğu için yeniden 11'e girdi bu maçta. Sow gollerine devam edip 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.

Bu maçta Kuyt devreye giriyor, onun golü 3 puanı getiriyor. Çok da heyecanlı bir maç olmadı.

Fenerbahçe'de yeni bir yıldız doğuyor. Mahir Sert. Hafta içerisinde oyuncu seçlerinde gözüme çarptı, kendisinde bir yıldız ışığı var, daha 15 yaşında ve tereddüt etmeden 3 gün sonra oynadığımız Kayseri maçının kadrosuna aldım kendisini. Güzel oyununu bir de golle süsledi, Fenerbahçe forması ile çıktığı ilk maçta golünü attı ve rekorlara adını yazdırdı.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Güzel bir gidişat var ben bu seride Fenerbahçe ile başarı sağlayamadım şuanki kariyeirmde çok iyi değil. .s

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nisan ayı içerisinde tam 8 maç yaptık ve bu 8 maçın 5 tanesinden mağlubiyetle ayrıldık. Gerçekten bizim için oldukça yorucu bir aydı, hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak.

Spor Toto Süper Lig

Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kaldıktan sonra Beşiktaş maçına konsantre olmakta zorlandı oyuncularımız. İlk geldiğim günden bu yana takıma kanatları etkin kullanabilecek bir oyun anlayışı oturtmaya çalışıyorum ki zaman zaman bunu sahada görsem de, orta saha göbekte oynayan ikili oyunumuzu çok etkiliyor. Oyuncuların form durumu, fiziksel durumu müsait olduğunda uygun ikiliyle oynayabilirsek fark yaratıyoruz yoksa maçlar ızdırap gibi geçiyor.

Kafamdaki ideal kadro aslında bu, çok sayıda maça bu şekilde çıkamadık, böyle olduğunda sistem işlemese bile bireysel performansla yine günü kurtarabiliyoruz.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final İlk Maçı

Defansta kullandığım 2 stoper Yobo ve Egemen yok, yedekleri Bekir de yok, Orhan'ı avrupa kadrosuna almamıştım bu nedenle PSG deplasmanına Gökhan'ı stopere çekerek başladım. Aragones'e buradan selamlarımı iletiyorum, sayesinde bu çözüme ulaştık.

Sow avrupada yine atmaya devam etti, sırtları bizi taşıyor adeta. Oyuncu değişikliklerinin bu kadar etkili olduğunu gördüğüm maç sayısı azdır, oyuncularımla gurur duyuyorum ama bu galibiyet nisan ayının ilk maçıydı, bizi fazlasıyla uçurmuş sanıyorum.

Spor Toto Süper Lig

Akhisar maçı elbette ölçü olamaz ama Mehmet Topuz'un 2 asist bir golü, Semih'in 1 asist 1 golü gerektiğinde onlara forma verebilecek durumda olduğumu gösterdi bana. Tabi rakip Akhisar olunca bu gelecek maçlar için yanıltıcı oldu mu, evet oldu.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final İkinci Maçı

İlk maçtaki skorun üzerine yattık, turu geçmekti hedef, kaybetsek de turu geçtik, mutluyuz. Şimdi rakibimiz İspanyol devi, son Şampiyon At.Madrid.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 Mağlubiyet mi ? İstifa
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Madrid zorlu bir maç olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig

Bursaspor'u yine yenemedik. Yobo sanırım bize maç kazandıran isim o yoksa maç kazanamıyoruz. Stoperde Orhan'ı oynatacak kadar düşeceğimiz sanmazdım.

Ziraat Türkiye Kupası

İlk maçı kaybetmiştik zaten, defans dörtlüsüne bakarsak bu maçı kazanmayı zaten beklemiyordum, böylelikle kupadan elenmiş olduk.

Spor Toto Süper Lig

Şu maçta golü atan oyuncunun Selçuk olması ne kadar da ironik bir durum. Maça çıkarken takımın durumu da ortada. Maç içerisinde bir de devşirme stoper Topal da sakatlandı.

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı

Deplasmanda daha defansif bir anlayışla oyuna başlamak istedim daha doğrusu o tarzda oyuncu seçimlerinde bulundum ama bu da uymadı. 90+3'te yediğimiz gol daha fazla sinir bozucuydu benim için.

Spor Toto Süper Lig

Ve ayın son maçı, son mağlubiyet. Sezonun en kötü oyununu sergiledik. Takım yapılanması konusunda yeni sezonda bazı adımlar atacağım. Bazı yedek oyuncularla yürümüyor gerçekten, ya yeni rollere yönelecekler ya da ayrılacaklar kulüpten. Yönetim bu maçtan sonra bana sözleşme önerdi, olumsuz havayı dağıtmak ve rövanş maçında mucizeyi başarmak için sözleşmeyi kabul ettim ve yoğun bir terapiye başladım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maçlar iç açıcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

PERİ MASALI SÜRÜYOR

"Peri Masalı" mı yoksa "Maç Motoru" mu bilmiyorum.

İnanılmaz bir maç oldu. Oyuncularım maçın ilk dakikasından itibaren topu yiyecekmiş gibi saldırıyorlardı. Erken gol gerekliydi bize ve maç 14. dakikayı gösterirken maçı 0-0'a getirdik. Sonrasında da sahneye Sow çıktı. Hakem resmen bize çalıştı, içerisinde tartışmalı olanlar da var ve çaldığı 3 penaltıyı aynı soğukkanlılıkla gole çeviren Sow yıldız oluyor. Hiç beklemiyordum, umudum vardı elbette ama bu derece olacağını sanmıyordum. Maç 3-0 olduğunda bile şüphelerim vardı, gerçekten sürpriz oldu ve finale çıktık.

Şimdi Final ve rakibimiz Manchester United. Şimdi aklımı kurcalayan tek konu, Topal cezalı ve finale Selçuk ile mi başlayacağım acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maşallah Unitedı da geçeriz artık .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig

Finale çıkmanın verdiği moralle zorlanmadan maçı kazandık. Ligde son 2 haftaya girilirken Galatasaray'ın 1 puan önünde liderliğimizi sürdürüyoruz. Takım sezon biterken çok iyi form tutmuş durumda.

Antalya deplasmanı biraz garip oldu bizim için ama yine de UEFA Avrupa Ligi finali öncesi kazanmak moral açısından çok faydalı oldu.

Şimdi tarihiminin en önemli maçına çıkmaz üzereyiz. Cezalı Mehmet Topal yerine Cristian ilk 11'de olacak, başka bir eksiğimiz bulunmamakta.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

İşin ucu sende alırız kupayı herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Fenerbahçe

Çok üst düzey bir maç olmadı. Final maçı olmasının etkisiyle 2 taraf da daha temkinliydi. Dakikalar ilerledikçe oynanan oyuna baktığımda maçı kazanmamızın zor olduğunu düşünüyordum. Devre arası konuşması da takımı ateşlese de yine de maç dengeli zaman zaman da Manchester kontrolünde geçerken kaleciden gelen topu iyi takip eden Krasiç sezonun golünü atarak bize kupayı getirdi.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Mr8FGSAUEYM"]Avrupa Ligi'ni Getiren Gol[/YOUTUBE]

Son dakikalarda heyecan yaptım, uzatmalarda rakip bastırdıkça oyuna stoper bile aldım, o esnada gol yesek uzatmalarda kesinlikle döndüremezdim maçı. Maç sona erdi ve kupayı alıp İstanbul'a döndük, kutlamalara ligin son maçından sonra başlayacağız çünkü Galatasaray ensemizde, şampiyonluğu kaybetmek istemiyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Serkan, Ligi de aldın mı tamamdır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gerçekten süper başarı oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kupa'nın gelmesi süper olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor Toto Süper Lig 2012 - 2013 Sezonu Şampiyonu Fenerbahçe

Son maç sahamızda Karabük maçıydı, maçın son bölümünde şampiyonluğun geliyor olmasının coşkusuyla oyuncularım maçı bıraktılar da rakip şut atabildi. Son haftaların formda ismi Kuyt ve Krasiç sonucu getiren isimler oldu.

Galatasaray da son maçta Beşiktaş'a kaybedince ligi 4 puan farkla şampiyon olarak tamamladık. Çekişmeli bir lig oldu, heyecan son maça kadar devam etti, önümüzdeki sezon daha erken şampiyonluk için daha iddialı bir kadro şart.

Galatasaray'ın 81 golü oldukça fazla, biz 66'da kalmışız, üstelik de Sow'un üstün performansına rağmen. İstatistiklerde pek oyuncumuz yok, takım oyununa bağlı kaldığımız için ama önümüzdeki sezon bir tık daha seviye atlamamız lazım, bu listelerde çok sayıda oyuncumuz olması lazım.

Şampiyonlar Ligi'nde zirvede Sow, gerçekten ŞL'de devam edebilsek rekorları kırabilirdi.

Takıma gol ve asist olarak katkı veremeyen 2 adet oyuncumuz var, onlar da yedek kalecilerimiz. Bu da açıkçası beni oldukça mutlu etti. Sezona damga vuran oyuncumuz şüphesiz Sow, bir de genç yeteneğimiz var Mahir.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Moussa Sow bende de öyle oynuyordu ama yeni güncellemeler ile fos çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon başında göreve geçici olarak gelmiştim, Aykut Kocaman'ın tatile çıkmak istemesi sebebiyle, kısıtlı yetkiyle, mevcut kadroda ve personelde değişiklik yapmadan sadece takımı yönetmekti görevim. Tabi takımın durumu ve kazanılan 3 kupa fikirleri değiştirdi.

Sezon içerisinde bana duyulan güven arttı, artık Aykut Kocaman da bu havayı bozmak istemiyordu. Sezon boyunca sürekli iletişim halindeydik kendisiyle ve kendisi bana artık teknik direktörlüğe dönmeyeceğini söyledi. Kendisinin takım içerisinde kalmasını istiyordum ve sezon sonunda ancak buna ikna edebildim.

Bana yeni sezon öncesi kendi ekibimi kurma şansı verildi, transferleri de istediğim gibi yapacaktım. Bu nedenle teknik ekipte bazı değişiklikler yaptım, zamanla bu değişim devam edecek.

Oyuncularıma 1 hafta fazladan tatil verdim bu başarıdan dolayı ve kamp başlamadan transferleri bitirmek istiyorum. Transferler kapma yetişmezse tüm sorumluluğu Aykut Kocaman'a bırakıp ben sadece takıma odaklanacağım.

Görüşmelerimizin sürdüğü yıldız isimler mevcut, taraftarı heyecanlandıracak isim peşinde koşuyor başkanımız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından, konu kapatılmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri