at. madridden içerde bi galibiyet alabilirsen 2. lik neden olmasın. en olmadı 3. çıkarsın bu gruptan. Bu arada madrid ne yaptı 2 maçında ?
at. madridden içerde bi galibiyet alabilirsen 2. lik neden olmasın. en olmadı 3. çıkarsın bu gruptan. Bu arada madrid ne yaptı 2 maçında ?
Kariyer hala çok keyifli gidiyor.
Benim merak ettiğim bir şey var, ligde kullandığın taktiğin aynısını mı CL'de kullanıyorsun? Yani CL için ayrı bir taktiğin var mı? Bir de mesela Olympiakos deplasmanına gittiğinde de aynı taktiği mi kullandın yani CL deplasmanları için ayrı bir taktiğin var mı? Hem diziliş hem mentalite olarak soruyorum.
CL'de işler iyi, ligde de yavaş yavaş toparlanıyorsun başarılar.
Sağ bek olarak 2012'de Romario vardı bu sene var mı bilmiyorum ama alabilirsen çok iyi bir oyuncu oluyor yarım sezon sonra. Vitoria takımındaydı galiba.
Chramosta büyük oynuyor, sağlam golcü : )
...
Geç olacak ama Başarılar.
Hepinize teşekkür ederim.Artık dersler ağırlaştığından ve vizeler yaklaştığından önceki gibi ilerleyemeyeceğim ama elimden geldiğince güncelleyeceğim kariyeri.Aralık'ın 10'una kadar böyle devam edecek tabi gaza gelip dersleri boşlamazsam![]()
Atletico Madrid ilk maçında deplasmanda City'e 3-0 yenildi,ikinci maçında Oympiakos'u evinde 2-0 yendi.
Diziliş her maç aynı fakat maçlardan önce ve maçın içinde duruma göre takım ve oyuncu ayarlarında bazı değişiklikler yapıyorum elbette.
Chramosta oynadığında çok iyi oynuyor ama kötü olduğunda da 6.2 den yüksek rating alamıyor devamlılık sorunu var ama şu anki imkanlarımıza göre bize fazla bir oyuncu.
Birazdan güncellemeler gelecek.
STSL 7.Hafta
Bursaspor 1-1 Gençlerbirliği
Son şampiyon Bursaspor'a konuk olduğumuz maçtan galip çıkmadı.3 CCC vardı ama son vuruşlarda iyi değildik.Ligdeki istikrarsız sonuçlar devam ediyor.
Şampiyonlar Ligi E Grubu 3.Maç
Gençlerbirliği 2-1 Atletico Madird
Evimizde güçlü rakibimize karşı başa baş mücadele sergiledik fakat bu yine puan almamıza yetmedi.Bu düzeydeki takımlara karşı oyuna ortak olmamız bu sene için olmasa bile ilerisi için bizi heyecanlandırıyor.
3.maçlar sonucu grupta puan durumu böyle şekillendi.Olympiakos'un City'den puan alması işimizi zorlaştırdı artık Olympiakos'u kesinlikle yenmeliyiz.
STSL 8.Hafta
Gençlerbirliği 1-1 Sivasspor
Oyun içinde en merak ettiğim şeylerden biri ilk sezon küme düşen Sivas'ın Eneramo'yu nasıl elinde tuttuğu.Şampiyonlar Ligi maçı sonrası yine puan kaybettik.Şampiyonlar Ligi'nin bize kattığı tek artı kasamıza giren 8 milyon oldu şimdiye kadar.
STSL 9.Hafta
Mersin İ.Y. 0-2 Gençlerbirliği
Geçen senenin bizimle birlikte flaş takımı olan ve bu senede geçen seneki çizgisini koruyan Mersin İdman Yurdu'nu çok iyi bir oyunla geçiyoruz ve Madrid maçı öncesinde ligi kayıpsız atlatıyoruz.
Şampiyonlar Ligi'ndeki 4. maçımız öncesinde Atletico Madrid cephesinden şok bir haber geldi.Madrid temsilcisi ligdeki kötü sonuçlar yüzünden Diego Simeone'nin görevine son verdi.Bu haber bizim maçımıza ne kadar etki edecek merakla bekliyoruz.
Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Maç
Atletico Madrid 1-0 Gençlerbirliği
Ligde zor günler geçiren Atletico Madrid karşısında rakip ceza sahasına sızmayı başaramadık ve Falcao maç boyu bulduğu tek şansta attığı golle Madrid'e galibiyeti getirdi.
Bu sonuçtan sonra Manchester City ve Atletico Madird bir üst tura çıkmayı garantiledi.Olympiakos ve biz kalan 2 maçta Uefa Avrupa Ligine kalmanın hesaplarını yapacağız.
STSL 10. Hafta
Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş
Maç boyu Beşiktaş'a nefes aldırmadık ama bir kontra atak sonucunda geriye düştük.Bu dakikadan sonra baskımızı arttırdık fakat sadece beraberlik golünü bulabildik.
Puan Durumu
Çok değişik bir lig oluyor.10. Gaziantep ile 2. Antalyaspor arasında sadece 6 puan fark var.Her an her şeyin olabileceği bir lig var şu an.
öncelikle derslerinde başarılar dilerim.. olimpiyakostan burda puan alırsan uefaya kalırız ligde de birşey kaybetmiş sayılmazsın daha çok maç var.
Kariyerini uzun süredir takip ediyordum ama bir türlü son sayfaya gelmek nasip olmadığı için yazma fırsatı bulamadım. Öncelikle kötü giden bir sezondan sonra çok başarılı işlere imza atıyorsun. İstikrarsız skorlara aldırış etme. Çünkü Fm 13 diğer seriler gibi değil. Baskılı oynadığın bir maçı kaybetme ihtimali, fark atarım dediğin takıma karşı beraberlikle yetinme durumları daha fazla oluyor bu seride. Bunun sebebini anlamaya ve çözmeye çalışıyorum. Maç motorundan mı yoksa oyunun bizden her maç için çok farklı stratejiler geliştirmemizi istediğinden mi yoksa "seslenmeler" isimli talimat menüsünü daha fazla kullanmamız gerektiğinden mi kaynaklanıyor bu durum bilmiyorum. Sözün özü şudur ki: Başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim ikinize de.Olympiakos'u yenersek çıkarız ki ilk maç deplasmanda yenmiştik evimizde de inşallah puan yada puanlar alıp Avrupa'da boy göstermeye devam ederiz.
STSL 11.Hafta
Trabzonspor 2-0 Gençlerbirliği
Trabzonspor karşısında sahada hiç varlık gösteremedik ve sahadan mağlup ayrıldık.Puanlar çok yakın olduğundan 1 mağlubiyet takımı 4-5 sıra geri götürebiliyor aynı şekilde galibiyetlerde yukarı tırmandırıyor.Bu maç sonunda Trabzon yukarı tırmanırken biz 10.luğa kadar geriledik.
STSL 12. Hafta
Gençlerbirliği 4-0 Kayseri Erciyesspor
Güçsüz rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergiledik rakip birde 10 kişi kalınca iyice rahatladık ve kendimizi hiç yormadan farklı bir galibiyet aldık.Bu galibiyetle yeniden 6.sıraya yükseldik.
STSL 13.Hafta
Gaziantepspor 1-2 Gençlerbirliği
Maçın başında bir duran top golüyle geriye düşsekte son haftaların formda ismi Juninho ve Tunay'ın golleriyle 3 puana ulaştık.Olympiakos maçı öncesinde moral topladık.Chramosta milli takımdan sakat döndü,Daniel ise milli takım arasında sakatlandı.Chramosta 3,Daniel 5 hafta takımdan ayrı kalacak.
Antep'i kol payı yenmişiz artık nasıl oluyor tasvirini size bırakıyorum.
Şampiyonlar Ligi E Grubu 5.Maç
Gençlerbirliği 3-1 Olympiakos
Daniel'in sakatlığı sonrası forma şansı bulan Erkam Resmen'in 2 asistle yıldızlaştığı maçta Olympiakos'u yenerek 3.lüğümğüzü garantiledik.Gelecek maç City ile formalite maçına çıkacağız ve UEFA Avrupa Ligi rakibimizi beklemeye koyulacağız.
uefada kim gelicek acaba![]()
Kupada bir başka Ankara takımı Çamlıdere Şekerspor'la eşleştik.
Şekerspor'un isim değişikliklerine ayak uyduramıyoruzÇamlıdere Şekerspor'u görünce garip geldi
![]()
Geçmişten bugüne Şekerspor:
1947-1958 : Şekerspor
1958-1963 : Şeker Hilal
1963-2005 : Şekerspor
2005-2010 : Etimesgut Şekerspor
2010-2011 : Beypazarı Şekerspor
2011-2012 : Akyurt Şekerspor
2012-... : Çamlıdere Şekerspor
evet katonun defansif özellikleri güzel
STSL 14.Hafta
Gençlerbirliği 2-1 Karabükspor
Büyük bir hatayla zora soktuğumuz maçı rakibimiz 9 kişi kalınca rahat bir şekilde lehimize çevirdik.İyi bir galibiyet serisi yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz.
Oyuncu değişikleri,seslenmeler menüsü ve hücum futbolu oynayan takımlar için 2-0 yaptıktan snra kontrollü futbola geçmek çok önemli. Barcelona kariyerimi bu şekilde götürüyorum gayet iyi sonuçlar alıyorum. Bir de basının sorularına takımın,oyuncuların lehine yanıtlar vermek de işe yarıyor.
STSL 15.Hafta
Orduspor 2-3 Gençlerbirliği
Sahada futbolun yanında birde savaş vardı sayabildiğim kadarıyla Ordu'dan 2 bizden 3 oyuncu maçı hafif sakatlıklarla bitirdi.Biz kaçtık onlar kovaladı ama Özgür'ün 90+3 teki golüne cevap verebilecekleri bir zaman yoktu.Atabey ise Chramosta'nın sakatlığında bulduğu şansı iyi değerlendirdi ve gollerini sıraladı.
Puan Durumu