Fatih Terim'e benzetiyorum. Bam bam bam![]()
Fatih Terim'e benzetiyorum. Bam bam bam![]()
Tabiki sinyor terim![]()
Attığımdan çok yediğime dikkat ederim.Attığım maç başına 2 gol, yediğim 1/2den fazlaysa canım sıkılır.Felsefe olarak; Spalletti.Akıcı futbol.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Henüz yeni baslamis olsamda:
![]()
Şenol Güneş gibi hissediyorum. Her zaman takımımı yeniliklere açıp göze hoş gelen profil çizmeye çalışırım. Genç oyuncuları yetiştirip oynatıp yıldız yapmaya çalışırım. Takım kötü gidince Yılmaz Vural gibiyim ne olacaksa olsun der fantezi arayışlarına geçerim![]()
Fatih Terim
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
lucescu gibi hissediyorum eldekı malzeme ile en iyi yemeği yapmaya çalışan takım oyunu ve psikolojik uyuma onem veren
Ben değilde eniştem kendini mourinho zannediyor . Ara sıra onda kalırım fm oynarız sever oda benim gibi. Bana gol attığında yanıma koşarak el kol hareketleri yapar laf atar aynı mou gibi![]()
Yılmaz Vural ım kesinlikle.. Ara sıra Fatih TerimYılmaz Vuralım çünkü Diyelim Arda gol kaçırdı sanki beni duyacakmış gibi sövüyırum.. Yada son dakıkada gol attıysam çıldırıyorum
)
Fatih Terimim saglam takım konuşmaları vs
%80 Yılmazım %20 terim