Marcel Schafer'den ne haber ?![]()
Marcel Schafer'den ne haber ?![]()
Hocam 4. bitirirsen ilk sezon için fena olmaz , ilk sezon genelde inişli çıkışlı performans sağlıyor takımlar bildiğim kadarıyla Almanya'da 4.de CL 'de ön eleme oynuyor
doğru biliyorsun kaptan, hedefim 4.lüğü elimden geldiğince zorlamak, böylece elemelerden de olsa CL'ye katılma şansım olacak, tek handikap takımın istikrarsızlığı ve gol bulmada yaşadığı zorluk. Kweuke bu hafta sahalara dönüyor, umarım çare olur.. yarın tüm gün oyuna dalıcam, 2 gündür oynamadım, takipçilerime duyurulur..
Uzun boylu, yakışıklı, fiziği yerinde bir çilek getirirsin artık : )
...
Takım toparlamışİlk 6'da bitiririz ligi.
almanya ligini bu sezon 4. bitirmek güzel olacak ama önemli olan gelecek sezonda transfer bütcesi nasıl olacak
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
İyi pazarlar beyler, dünden beri nette sıkıntı olduğundan caps yükleyemedim, şuan telden girdim, düzelince giricem.. Takım iyi yolda, rayına oturdu, devre arasına 6.girdim, 2.ile arada 4 puan var, lig herşeye gebe. Finans olarak zorlanıyorum, yönetim haftalık ücretleri 2.2'den 1.7 M dolara düşürdü, oyuncu satmayı düşünüyorum.
Güzel transferler de Keita'nın tek olumlu tarafı bedava olması : ) Hırçınlık puanı kaç bilmiyorum ama dikkat et sahada eksik bırakmasın.
...
BUNDESLIGA 18 - 26. HAFTA MAÇLARI
Üst sıralar için çekiştiğimiz rakiplerimizden Stuttgart'ı evinde 5-2 ile bozguna uğratarak altımıza almış olduk, hem de ilk yarıdaki maçın rövanşını almış olduk..
Pozisyon olarak üstün olduğumuz maçta ligde 2. sıradaki Schalke'ye karambol glüyle mağlup olmaktan kurtulamadık.
3 maçlık güzel bir galibiyet serisinden sonra yine ilk 4 için başlıca rakiplerimizden Leverkusen ile evimizde oyun olarak ezici olsak da beraberlikten kurtulamadık..
Ligden düşmemeye oynayan Bremen deplasmanı çok da zor geçmedi..
Hesapta olmayan şok bir mağlubiyet..
![]()
Altta 2. yarıda yeni transferlerle yeniden şekillenen taktiğimizde de görceğiniz gibi sağ kanatta Keita Diego'nun yedeği olarak görev alacak. Dzagoev de sol kanata yakın bir AMC görevi yapıyor.
SEZONUN 2. YARISI TAKTİKSEL DİZİLİMİMİZ:
8 Haftalık Genel Oyun-Oyuncu Analizi
***Maçlardan da görüleceği üzere genel olarak taktiğimiz oturmuş ve güzel işler durumda. Kanat ve beklerimizin 100% atak görevi aldığı taktikte maçların genelinde oyun üstünlüğünü rakibe bırakmıyoruz, biraz daha bitiricilik sergileyebilsek gerçekten sansasyonel skorlar elde etmemek içten değil. Ortasahamız makine gibi işliyor, oyuncular birbirlerini iyi tanımış durumdalar, takımın kimyası en üst seviyede.
1. İlk yarıdan farklı olarak MC'de DLP görevinde daha fazla oynattığımız genç Martins boyundan büyük iş çıkarmakta, hem skora yönelik hem de geriden oyun kurmada gerçekten başarılı. Kendisi Portekiz milli takımında da milli oldu.
2. Yeni transferlerden Dzagoev mevkisinin hakkını gerçekten layıkıyla veriyor, ilk maçtan itibaren uyum süreci problemi yaşamadığını gösteren genç ortasaha oyuncusu sol kanata yakın oynayarak kanat açığını da zaman zaman kapatıyor, gollerden önce final pasları ve skora katkısı yadsınılamaz.. Profili de oldukça başarılı zaten.
3. Keita ise tahmin edildiği gibi pek istikrarlı bir çizgi sergilemiyor, zaman zaman süpriz işler de yapmıyor değil, Diego'nun yokluğunda idare edecek gibi görünüyor..
4. Nainggolan uyum sürecini aştı ve oyuna ağırlığını daha fazla yansıtmaya başladı, kalecimiz Benaglio ise gerçekten çok formda, profili de gelişim göstermekte. Onun dışında Brezilyalı genç sağ bek oyuncumuz Fagner de gelişim gösteriyor ve iyi maçlar çıkarıyor, uzun yıllar değişmez olacak gibi..
5. Forvette Kweuke tek oynadığından bazen beklentinin altında kalıyor, oyun gidişatına göre forveti Quintero ile çiftlediğimizde daha etkin görülüyor.
6. Defansın göbeğinde Naldo ve Kjaer uyumlu bir ikili oluşturdular, 7.30-7.60 arası performanslar sergiliyorlar.
Last edited by LeoN48 : 12.Kasım.2012 at 18:12
26. HAFTA PUAN DURUMU
Ligde kadro ve oyun olarak çok üstün olan Bayern aldı başını gitti, şimdiden şampiyon dememiz pek de yanlış olmaz. Oyunun başında UEFA'ya katılabilmeyi hedefleyen yönetimin isteklerinin üzerine çıkmış durumdayız 26. hafta sonunda. Artık CL'ye direk olarak katılabilmeyi telafuz edebiliyoruz..Ligin 2. devresinde Dzagoev'le birlikte değişen taktiğimiz ve takımın uyumunun artması, ilk yarıya kıyasla çok daha iyi bir performans göstermemizi sağladı. İlk 3 için başlıca rakiplerimiz Schalke ve Leverkusen gibi görünüyor. Tabi puan olarak bize çok yakın olan Mainz, Stuttgart ve Hannover'ın nefeslerini de ensemizde hissediyoruz...
![]()
Schalke hangi dizlişle oynuyor? İyi takım ama çok mağlubiyet almışlar.
Kanatsız başarılı olmak da mümkün, tam bir sezon geçirmesem de kanatsız bir taktikle oldukça çok maç kazandım. 4-1-2(MC)-1-2 şeklinde oynatmıştım.
Sizin ilk yaptığınız taktikte Forvetlerin rolü neydi? Kanatsız 2 forvet oyunda en iyi verim ikisini de Santrafor ayarlamaktan geçiyor sanırım. (orta da yapıyorlar)
Kartal vuruşu da güzelmiş![]()
Schalke 4-2-3-1 oynuyor, Almanya Ligi'nde süpriz sonuçlar çıkıyor, bütün takımlar için geçerli..
Ben 11 yıldır kanatsız 4-3-1-2 oynatırdım, bu yıl takıma uymadığından değiştirdim, forvetlerden biri poacher diğer, adv.forward ya da deep lying forward olurdu, çatır çatır da oynardık..
Sonuclara bakılırsa özellikle Dzagoev gollere başlamış![]()
Tamam işte, 20 milyonluk oyuncuyu müthiş bir transfer taktiği sayesinde ücretsiz getirdik, şaka bi yana parayla almaya kalksan Dzagoev 15M $'dan aşağı etmez, şuan profilinde 8 M görünüyor.
Bu arada o kadar da çok oyuncum yok, yukardaki ekrandan mavi renktekiler kiralık oyuncular, çoğu sezon sonu ayrılacak zaten, güncel kadrom şu şekilde:
![]()
başarılar diliyorum.
*Bayern 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Schalke, Leverkusen ve Wolfsburg 2.lik mücadelesi verecekler.. Bildiğiniz gibi ilk 3 CL'ye direk katılacak, 4. öneleme oynayacak..
30.HAFTA PUAN DURUMU:
LİGİN BİTMESİNE 4 HAFTA KALA 2.LİK MÜCADELESİ VEREN 3 TAKIMIN KALAN MAÇLARI:
*Schalke ile fikstürlerimiz birbirine yakın zorluk derecesine sahipken Leverkusen'in programı biraz daha rahat görünüyor..