1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: VfL Wolsburg - Kuzeyden gelen darbe

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sonuclara bakılırsa özellikle Dzagoev gollere başlamış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sonuclara bakılırsa özellikle Dzagoev gollere başlamış
    Dzagoev 9 lig maçında 6 gol, 7.72 rating ve sayısını şuan hatırlamadığım asistle oynuyor, romelon çilek soruyordu, çileğimizi bulduk

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Dzagoev 9 lig maçında 6 gol, 7.72 rating ve sayısını şuan hatırlamadığım asistle oynuyor, romelon çilek soruyordu, çileğimizi bulduk
    Yemezler hocam Çilek dediğin en az 20 25 milyon euro olmalı şaka bi yana üst sıraları baya zorluyosun 2. olursun kadron çok iyi ama sanırım biraz fazla oyuncu var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yemezler hocam Çilek dediğin en az 20 25 milyon euro olmalı şaka bi yana üst sıraları baya zorluyosun 2. olursun kadron çok iyi ama sanırım biraz fazla oyuncu var.
    Tamam işte, 20 milyonluk oyuncuyu müthiş bir transfer taktiği sayesinde ücretsiz getirdik, şaka bi yana parayla almaya kalksan Dzagoev 15M $'dan aşağı etmez, şuan profilinde 8 M görünüyor.

Bu arada o kadar da çok oyuncum yok, yukardaki ekrandan mavi renktekiler kiralık oyuncular, çoğu sezon sonu ayrılacak zaten, güncel kadrom şu şekilde:

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Tamam işte, 20 milyonluk oyuncuyu müthiş bir transfer taktiği sayesinde ücretsiz getirdik, şaka bi yana parayla almaya kalksan Dzagoev 15M $'dan aşağı etmez, şuan profilinde 8 M görünüyor.

Bu arada o kadar da çok oyuncum yok, yukardaki ekrandan mavi renktekiler kiralık oyuncular, çoğu sezon sonu ayrılacak zaten, güncel kadrom şu şekilde:

Hocam Dzagoev ben Newcastle'ın başına geçtiğimde St jamies Park'ın kapısında sabahlıyodu genede almadım takımıma çilekle , armutu ayırmak lazım son performansına göre 2 . olursun demiştim yanılmadım transferleri bekliyoruz bakalım.

Mesaj Yetkileri