1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: PTT'ye Düşen Yıldırım - Akhisar'ın Dönüşü (2. Sezon)

Hybrid View

Çok korkak bir taktikle oynamışsın. Takımın kötü olsa da daha cesur olmalısın.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Çok korkak bir taktikle oynamışsın. Takımın kötü olsa da daha cesur olmalısın.
    Şöyle bir taktikti o.. Korkak ya da cesur olmakla ilgisi yok. 12 yıldır FM oynuyorum.. Az çok tecrübem var.. Bu gördüğün taktikler oyun içinde, maç içinde çok fazla değişti.. Hatta şöyle diyebilirim ki, dakikalara vursak her maçın %70'inde hücum oynadık nerdeyse.. Bu taktiği kurarken amacın rakibin zaaflarından yararlanmaktı; ama olmadı.. Savunma ve kontra-atak önceliği tutmadı.. Haklısın belki de her maça Galatasaray'ı çalıştırdığım gibi hücum ağırlıklı başlasak sonuç başka da olabilirdi..

Bunların hepsi deneyim kazandırıyor işte.. Daha önce de bir çok Anadolu takımı ile kariyer yaptım; fakat bu kadar yetersiz kadro hiç birinde olmadı.. Gerçekte nasıl mücadele ediyorsa böyle bir takım, bi kere ben öyle yapayım oyunda dedim.. Ama yetmedi..

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Şöyle bir taktikti o.. Korkak ya da cesur olmakla ilgisi yok. 12 yıldır FM oynuyorum.. Az çok tecrübem var.. Bu gördüğün taktikler oyun içinde, maç içinde çok fazla değişti.. Hatta şöyle diyebilirim ki, dakikalara vursak her maçın %70'inde hücum oynadık nerdeyse.. Bu taktiği kurarken amacın rakibin zaaflarından yararlanmaktı; ama olmadı.. Savunma ve kontra-atak önceliği tutmadı.. Haklısın belki de her maça Galatasaray'ı çalıştırdığım gibi hücum ağırlıklı başlasak sonuç başka da olabilirdi..

Bunların hepsi deneyim kazandırıyor işte.. Daha önce de bir çok Anadolu takımı ile kariyer yaptım; fakat bu kadar yetersiz kadro hiç birinde olmadı.. Gerçekte nasıl mücadele ediyorsa böyle bir takım, bi kere ben öyle yapayım oyunda dedim.. Ama yetmedi..
    Evet. Deneye deneye daha iyisini buluyoruz.Ben de demoda barcada 2 kez ön liberolu 4-3-3 oynadım, kral kupası ile lider olmama rağmen çok galibiyet alamadım ve gol atamadım. Burada başlık olarak açtığım son oyunumda dmc mevkiini mcye alıp mcleri üçleyip fabregasa formayı verince ve bireysel ve duran top taktiklerini de ayarlayınca harika bir takım oldum. Maç başına 3 gol ortalamasını geçtim şu an.

Mesaj Yetkileri