1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Kardeş/Pilot Kulüp Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    Sezon başında Fenerbahçe de uluslararası itibarı arttırmak için pilot kulup isteginde bulundum
    Ancak bulamadılar maalesef.
    Bi daha ki istekte bulunabıldıgımde yıne aynı seyı mı ıstemelıyım yoksa bulamadıkları ıcın farklı bı ıstekte mı bulunmalıyım ne önerirsiniz ?
    Bulamaz. Çünkü takımınızın itibarı yeteri kadar yüksek değildir. Avrupada kupalar aldığınız sene istekte bulunmayı deneyin.

Bu pilot kulüpler de tıpkı sizin gibi belli durumlarda kardeş kulüp bulmak istiyorlar. Siz pilot, onlar kardeş kulüp bulmayı aynı zaman getirirseniz ve şartlarda uygunsa o zaman yönetim size seçenek sunuyor. Yani biraz işiniz şansa kalıyor ama sezon başarında bulma olasılığı her zaman daha fazladır.
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Bulamaz. Çünkü takımınızın itibarı yeteri kadar yüksek değildir. Avrupada kupalar aldığınız sene istekte bulunmayı deneyin.

Bu pilot kulüpler de tıpkı sizin gibi belli durumlarda kardeş kulüp bulmak istiyorlar. Siz pilot, onlar kardeş kulüp bulmayı aynı zaman getirirseniz ve şartlarda uygunsa o zaman yönetim size seçenek sunuyor. Yani biraz işiniz şansa kalıyor ama sezon başarında bulma olasılığı her zaman daha fazladır.
    anladım teşekkürler ozaman daha farklı bir amaç için pilot kulübü aratırım bi dahaki zamana

Mesaj Yetkileri