İlk sezonu bitirdim demiştim daha önce. Burada ligde oynadığımız son 9 maçı görebilirsiniz.
Sene içerisinde bir sürü şeyi denedik; fakat olmadı. Mekanımıza geri döndük. PTT 1.Lig'e..
Ben bütün sonuçlardan sonra kovulmayı bekledim. Ama yönetimden tek kötü söz bile duymadık. Sadece bir kaç maçtan sonra eleştirdiler. Biz de dinledik
Düşmemiz garanti olduktan sonra, biraz da saldık oyunu. Oyuncularımıza gerilecek bir şey olmadığını, maçlarda keyif almaları gerektiğini söyledik.
Ve ligi 18. sırada bitirdik.. Hatalarımız oldu, öğrendiğimiz yeni şeyler de.. Mesela FM'de savunma yaparak bir sonuca uzanamayacağımızı öğrendik. Gerçeklikten uzak olan bir mevzu.
Bir de dayanışmayı tabi ki de.. Hiç bir oyuncu takımın durumundan şikayetçi olmadı mesela. Yönetim "bak düzelmezse sonuçlar, gününü görürsün" diye tehdit etmedi..
Gurur tablosu değil tabi ki; ama utanmıyoruz halimizden...
Alttaki SS'de bunu sebeblerini görebilirsiniz.. We Love Our Board!!
Süper Lig maçlarımızı eski, küçük stadımızda oynadık; ama PTT 1.Lig'de Manisa 19 Mayıs'ta oynayacağız. Oyundaki en büyük hatalardan biriydi bu bizim için.. Yanlış stadda oynadık koca bir sezon..
Evet sevgili FMseverler ve kendini Menajer hissedenler..
Süper Lig'deki ilk sezonumuz iyi geçmedi..
Kötü bir sezon geçirdik..
Hatalar yaptık ve de öğrendik..
Gerçek menajerler büyük takımlarda başlamazlar.. Yılmaz Vural kendi profilini oluşturup, iki tık ileri gittiğinde bir Süper Lig takımı çalıştırmadı.. Onun da dediği ve benim de sevdiğim bir söz vardır. "Antrenörlük öyle tepeden inme yapılacak bir şey değildir.. Yılların birikimi gerekir"
Velhasım kelam bize böyle güvenen bir başkan varken, böyle fedakar oyuncular varken bırakıp gitmeyeceğiz.. Fişi çekip bilgisayarı kapatmayacağız..
Düşürdüğümüz gibi çıkarmasını da biliriz!