abdullah ercan ı asistan yapmalısın bence kadroya daha gecç ve gelecek vaad eden gençler almalısın böylece yeni sezonda daha başarılı olursun
abdullah ercan ı asistan yapmalısın bence kadroya daha gecç ve gelecek vaad eden gençler almalısın böylece yeni sezonda daha başarılı olursun
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
Abdullah'ı görmedim, sanırım başka bir takıma gitti.
Bizim Selçuk Şahin emekli olduktan sonra, eşsiz birikimini Asistan Menajer olarak değerlendirmek istemiş. Baktım, koçluk özellikleri de fena değil. Yanıma asistan ettim.
Baş Gözlemci: Can Cangök- Akhisar Belediyespor Eski Teknik Direktörü
Gözlemciler: Metin Tekin- Ntvspor'dan
Cüneyt Tanman- Turkish Koomann
Gelecek Vaad Eden Oyuncu Taraması
* Gurbetçi Oyuncular ile görüşüyoruz..
Anam.... Adam düşmüş YA LA!!!
Kesinlikle Fm'de defansif oynayip bir yere varilmaz, bu sene tekrar super lige cikarsin. Kaybedecekte ofansif oynayarak kaybedelim.
İlk defa ligden düşen bir takımın kariyerini okuyorum
Daha ilgi çekici oldu böyle, 1. ligde başarılar.
Not: Yanlış stadda oynadık derken DB'mi hatalı? Çıkış günü yayınlanan yamalarla düzeltilmedi mi bu?
Bünyamin'in geleceği çokta parlak değil aslındaiyi bir kadro kurmuşsun gibi gözüküyor.
evet varılmayacağını bir kere daha deneyimledim
düştük vallah!
İlk sene Akhisar'da oynadık; ikinci sene Manisa'ya taşındık.. Bir hata olmuş. Oyun günü yamalarını yüklemedim daha. Düzeltildi mi bilmiyorum..
Bünyamin'i almadan önce keşke sana soraydım..Bünyamin orta karar bir futbolcu olacak gibi duruyor. Çok şey de beklemiyorum açıkçası..
Evet kadroyu daha da güçlendirirsem, Süper Lig'e çıkma durumunda da bu sistemi kullanıcam..
Ayrıca bu kadrodan;
Ibrahima Sonko'yu 220.000 Euro'ya,
Mustafa Aşan'ı ise 750.000 Euro'ya sattım..
O parayı tutuyorum.. Transfer yapmadım. Tanju iyi futbolcu. Hem 32'lik Sonko'nun yerini tutuyor, hem de genç.
Last edited by cangulerdc : 13.Kasım.2012 at 15:40