Alt lig kariyerlerini severim, umarım uzun soluklu bir kariyerin olur.![]()
Alt lig kariyerlerini severim, umarım uzun soluklu bir kariyerin olur.![]()
Teşekkürler.
Teşekkür ederim bende aynısını umuyorum.
Teşekkürler. Bu tarz tanınmamış alt liglerde olan takımları arayıp bulup çıkarmayı severim. İspanya ligini daha önce hiç oynamamıştım bir de İspanya'da şansımı deneyeyim dedim.
Her sene oyunda 1 yada 2 takım yönetiyorum uzun soluklu olmasını seviyorum. Uzun süredir foruma kariyer konusu açmıyordum. Şansız geldiğini düşünüyorum ama bu sefer o şansı kıracağım inşallah
Municipal de Arroyo de la luz'da Basın Toplantısı
E.A : Sayın başkanım, yöneticilerim ve basın mensupları, öncelikle hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum. Hepimiz için yeni bir heyecanın başladığının farkındayım. Umarım bu heyecanımızı uzun süre koruyabilir ve hepimiz takımımızın gelişiminde bir rol üstleniriz. Şimdi basın mensubu arkadaşlarımızın soruları varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
B.M : Sayın Emir ATICI, maddi zorluklar ve herkesin bildiği gibi kalitesi yüksek olmayan bir takıma geldiniz. Bu sizin ilk deneyiminiz. Daha önce araştırdığınızı varsayarak soruyorum. Takımı nasıl buldunuz ve kendinize nasıl bir hedef çizdiniz ?
E.A : Merhaba, öncelikle söylemek isterimki, takımımızın kalitesinin düşük olduğunu düşünmüyorum. Eksiklerimiz var evet ancak bunlar kapatılamayacak eksikler değildir. Birkaç takviye yaparak ve sıkı bir çalışmayla en azından ligde birçok takımı zorlayacağımızı söyleyebilirim.
B.M : Arroyo takımını tercih etme sebebiniz nedir ?
E.A : Aslında ben tercih etmedim. Onlar beni seçti. Yeni sezon için sadece Arroyo takımından teklif almıştım. Bu kendimi kanıtlamak için iyi bir fırsat gibi göründü ve teklifi hemen kabul ettim. Açıkçası kabul etmekten başka bir çaremde yoktu.
B.M : Takviye yapacağınızı söylediniz. Hangi mevkilere takviye yapmayı düşünüyorsunuz ? Kafanızdaki mevcut oyuncu profilleri nelerdir ?
E.A : Öncelikle takımımızın ana kadrosunda birçok yaşlı oyuncu gözlemledim. Bu arkadaşların bize bir faydasının olmayacağını düşündüğüm için birkaçıyla yollarımızı ayıracağız. Bu arkadaşların yerine takımımıza dinamizm katacak genç oyuncularla birlikte, futbolundan verim alabileceğimiz 25-30 yaş arası oyunları da kadromuza katacağız. Şuan için mevki ayrımı yapmamız mümkün değil. Her mevki için derinliğe ihtiyacımız olduğu kesin.
B.M : Bu sene takımınızın ligte kalması için yapılan yorumlar oldukça negatif yönde. Siz kalabileceğinize inanıyor musunuz ? Daha doğrusu düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takıma nasıl bir değer kazandırmayı düşünüyorsunuz ?
E.A : Açıkçası ben hayatımın hiçbir döneminde başarısızlığı düşünmedim. Bu sebeple planlarım ve takıma katacaklarım nasıl ligde kalırızdan ziyade nasıl bir üst lige çıkarız şeklinde olacaktır. Ben kaybetmeyi sevenmeyen bir kişiliğe sahibim. Oyunculara aktarabileceğim tek şey de kaybetmemeyi hazmedememek olacaktır. Son soruları alalım arkadaşlar.
B.M1 : Önceliğiniz lig mi olacak yok kupaya yönelip kasayı doldurmayı mı düşünüyorsunuz ?
B.M2 : Klübün maddi durumu hiç iç açıcı değil. Oyuncuları nasıl motive etmeyi düşünüyorsunuz ?
B.M3 : Yeni sezonda taktik anlayışınız nasıl olacak ?
E.A : Sorulara sırayla cevap verecek olursam, her iki kulvar içinde önceliğimiz aynı olacak. Böylece kasamız daha çabuk dolacaktır. Klübün maddi durumu konusunda sayın başkanımız Juan Berjemo ile bir görüşmemiz oldu. Kendisi klübün ne olursa olsun oyuncuları mağdur etmeyeceğini bilmemi istedi. Ancak oyuncularımız için bir fırsat sunuyoruz. Eğer iyi bir performans sergilerlerse daha iyi takımlarda daha iyi paralara oynayabilirler. Bunu hep akıllarının bir köşesinde bulundursunlar. Taktik anlayışımıza gelirsek, ben korkak takımların ve korkak teknik adamların defansif taktikler kullanacağını düşünürüm, bu sebeple benim takımım olabildiğince hücum oynayacak. Tabiiki bu defansı unutacağız anlamına gelmiyor. Bu bir takım oyunudur ve biz en kısa zamanda takım olacağız. Taktiğimizde 3-5-2 yada 4-4-2 değil 10-0-0 yada 0-0-10 olacak. Yani herşeyi takım halinde yapacağız.