Quote Originally Posted by razerss View Post
Transferleri doğal olarak tanımıyorum fakat başarılı olacağına eminim.
Teşekkür ederim. Transferleri benim de tanıdığım söylenemez. Tamamen sürpriz olacak performansları. Ama takım için önemli 3 transfer belli.

Geleceğe yatırım oldu biraz bizimkisi.

1. Hafta Betis "B" vs. Arroyo

Rakibimize göre iyi bir oyun sergiledik. Galibiyeti hakkeden taraf bizdik ancak yakaladığımız fırsatları değerlendirmede sıkıntı çektik. İlk maç için her ne kadar 2-0 yenilmiş de olsak oynanan futbol gelecek için beni umutlandırdı.

2. Hafta Arroyo vs. Villanovense

Hücumda rakibimize göre daha baskılıydık. Bu baskı sonucu hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Oynadığımız oyun ilk haftada olduğu gibi beni tatmin etti. Gol yollarında forvetlerimiz de devreye girerlerse daha iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum.

3. Hafta Arroyo vs. La Roda

Saha içerisinde ezici bir üstünlüğümüz olduğu kesin. Ancak maçın son dakikasına kadar bu üstünlüğümüzü skora yansıtamadık. Forvetlerimiz 3. haftanın sonunda yine gol atmadan maçı bitirdiler. Forvet konusunda elimizdeki oyuncular arasında arayış içerisindeyim. Futbol güzel ama gol sıkıntısı çekmemiz kötü.

4. Hafta Lucena vs. Arroyo

Maçın 80. dakikasına kadar tek hakimiyet rakibimizdeydi. 70. dakikada görmüş olduğumuz kırmızı kart rakibi rehavete sokmuş olacakki 75-80 arası bocalamaya başladılar. Bu dakikalarda bir gol bulsakda sonrasında yaptığımız ataklardan elimiz boş dönerek maçı mağlup kapattık.

5. Hafta Sevilla Atletico vs. Arroyo

Rakibimiz maçın her dakikasında bizden üstündü. Her ne kadar maç 3-2 gibi görünse de şansımız sayesinde hezimetten kurtulduk. Özellikle rakip duran topları kalemizde çok tehlike yarattı. Zorlu bir maçı geride kapattık. Tek sevindirici nokta 5. haftada forvetlerimizden biri lütfedip gol attı. Umarım diğer haftalarda daha fazla oyunun içinde olurlar.

6. Hafta Arroyo vs. At. Sanluqueno

6. Haftada diğer forvetimizde golle tanıştı. Maçın ilk yarısı bariz bir şekilde bizim üstülüğümüzle sonuçlandı. 2. yarı için oyuncularıma dikkat etmeleri gerektiğini söylememe rağmen gereksiz rehavet ortamı maçı 2-2 durumuna getirdi. Kazandığımız 1 puandan ziyade kaybettiğimiz 3 puan çok sinirlenmeme neden oldu.

7. Hafta Arroyo vs. Loja

Müthiş bir maçtı. İlk yarı özellikle çok daha farklı bir oyun olabilirdi. 3-2 kapattık. Duran top zaafımız hala devam ediyor. Bu zaafımız üzerine çalışmalara başladık umarım ilerleyen haftalarda bundan kurtulup daha iyi maçlar çıkarabiliriz. İkinci yarı da oyunu kontrol altında tutup gerektiğinde soğutup gerektiğinde tempo arttırarak maçı 4-3 kazandık.

7. Haftanın Sonunda Genel Durum
Takımın sezon öncesi beklentilerinden sonra zaten büyük galibiyetler beklemiyordum. Bir seri yakalayamamış olsak da iyi yolda ilerliyoruz. En azından bu sezon istediğimiz yerde yada daha yukarısında bitirebileceğimizin sinyallerini alıyoruz. Forvetlerimiz oyun içerisine girmeye başladılar. Gol yollarında sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ancak 1 defans kesin olmakla birlikte alabilirsem bir de orta saha almayı düşünüyorum.