1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: 1461 Trabzon l Süper Lig Yolunda Onurlu Mücadele ( 2.Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kariyerinde başarılar gayet başarılı gidiyorsun yanlız bildiğim kadarıyla 1461 Trabzon'un süperlige kural gereği çıkış yasağı var Barcelona & Barcelona B gibi yani spor yorumcularından duymuştum böyle bir durum varmı ?
    Bu dediğin durum Türkiye'de yok. Şöyle ki pilot takım sistemi başka bir sistem. Barcelona B gibi değil. Barcelona B'nin yönetimi ile Barcelona'nın ki aynı. Kulüp yani her şeyiyle Barcelona'nın.

Ama hatırlarsak, Gençlerbirliği ile pilot takımı Gençlerbirliği OFTAŞ aynı ligde oynadılar bizde.. Sebebi de yönetimlerinin farklı olması..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Bu dediğin durum Türkiye'de yok. Şöyle ki pilot takım sistemi başka bir sistem. Barcelona B gibi değil. Barcelona B'nin yönetimi ile Barcelona'nın ki aynı. Kulüp yani her şeyiyle Barcelona'nın.

Ama hatırlarsak, Gençlerbirliği ile pilot takımı Gençlerbirliği OFTAŞ aynı ligde oynadılar bizde.. Sebebi de yönetimlerinin farklı olması..
    Ben yorumculardan birde duymuştum iki kulüp arasında bağ olduğu için yükselemez diye ama oftaş örneğini unutmuşum ,

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kariyerinde başarılar gayet başarılı gidiyorsun yanlız bildiğim kadarıyla 1461 Trabzon'un süperlige kural gereği çıkış yasağı var Barcelona & Barcelona B gibi yani spor yorumcularından duymuştum böyle bir durum varmı ?
    Öyle diyorlar ama bizim cephemiz yani Trabzonspor son bi karar vererek takımı satmayacağını şampiyon oldukları zaman ligden çıkmaması herhangi bi sorun olmıcağını söyledi. Para için takımı kurmadık oyuncularımız gelişsin diyede bi açıklama eklediler.

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Hangi sistemle oynuyorsun paylaşırsan sevinirim
    Sistem dediğin taktik mi ?

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post

++

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Güzel bir kariyer oluyor başarılar dilerim
    Teşekkürler
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri