.
.
.
.
Evet beklenen gün erken geldi. Klopp'un taktisyeni olarak ünlendik daha ayrıldığımızın üstüne 2-3 ay geçmeden karşısına rakip olarak çıkıyoruz. Bu maç için alışılagelenden farklı bazı değişikliklerimiz oldu. Üstüne tartışmak ve kendim taktik yapmak istiyorum diyen arkadaşlar için güzel olacak.
Plan nedir?
Bundan önce 2 MC'miz Mücadeleci Orta Saha ve İki Yönlü Orta Saha olarak oynuyordu, AMC pozisyonu da On Numara (veya Eriksen yüzünden Oyun kurucu). Bu maçta MC'lerden birini defansif seçtik, Pres derecesini "Kendi sahamızda" olarak geriye çektik. Diğer MC'yi de oyun kurucu (hücuma katılan, top süren) ayarladık. Burada Eriksen oynayacaktı ama sakat. AMC'miz Inside Forward yani Merkezi Hücumcu oldu. Fakat defansın arkasına ara pas attırmak için burayı Ofansif Orta Saha yapabilirim maçta.
Defansif ayarladığımız MC'nin görevlerine ilk 15 dakikadaki duruma göre Götze'ye (AMC) markaj vermeyi düşünüyorum.
Hadi bakalım gece maç var. Gazamız mübarek olsun. Benim tahminim parlak bir zafer ya da üzücü bir mağlubiyet olabilir. Beraberlik önermiyorum kuponlarınıza yazmayın![]()
.
.