1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Oyuncu Maaşları

Hybrid View

Nesil
    2003

Kasada bol bol paran varsa, oyuncu da senin icin onemli bir oyuncuysa ve daha cok para istemezse oyunun hatasi olur esas.

Madem cok para istiyor, risk alin. Sozlesmesi bitene kadar yeni sozlesme onermeyin.

Veya koyun transfer listesine. Alicisi varsa gitsin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kasada bol bol paran varsa, oyuncu da senin icin onemli bir oyuncuysa ve daha cok para istemezse oyunun hatasi olur esas.

Madem cok para istiyor, risk alin. Sozlesmesi bitene kadar yeni sozlesme onermeyin.

eğer yeni sözleşme önermezsek bu sefer oynadığı oyunda gözle görülür bir düşüş oluyor işte..

2011 den beri olan bir problem bu lütfen gerçekçiymiş gibi göstermeye çalışmayın. Volkan Demirel'in yılda 7 milyon euro isteyeceğini sanmıyorum ben hiçbir zaman. Takımda Avrupa'da başarı gelmediği halde 4-5 tane yerli oyuncunun 7+ milyon euro istediğini hatırlıyorum ben. Gerçekçilikle açıklanabilecek bir durum değil bu.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    eğer yeni sözleşme önermezsek bu sefer oynadığı oyunda gözle görülür bir düşüş oluyor işte..
    Bu da dogal. Oyuncunun sozlesmesi bitiyor ve gelecek sezon icin sozlesmesi yok. Tedirgin olmasi dogal bence.

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    2011 den beri olan bir problem bu lütfen gerçekçiymiş gibi göstermeye çalışmayın. Volkan Demirel'in yılda 7 milyon euro isteyeceğini sanmıyorum ben hiçbir zaman. Takımda Avrupa'da başarı gelmediği halde 4-5 tane yerli oyuncunun 7+ milyon euro istediğini hatırlıyorum ben. Gerçekçilikle açıklanabilecek bir durum değil bu.
    Ben Volkan'i sezon sonuna kadar bekleterek 2.5 milyon Euro'ya imzalattirdim.

Ama bu parayi istemesi mantiksiz diyorsan da hak veriyorum. Kapiyi 7'den degil 4'ten acip 2.5'tan anlassa cok daha mantikli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu da dogal. Oyuncunun sozlesmesi bitiyor ve gelecek sezon icin sozlesmesi yok. Tedirgin olmasi dogal bence.
    hayır hayır, aksine sözleşmesine 2 yıl varken, sırf maaşı arttırmak için yeni bir sözleşme istiyor.

Mesaj Yetkileri