1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Napoli - 2016-2017

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Vukusic, Fierro , Erick Torres bunları al derim. Kulup ise borcu ilerlemiş ama sen toparlarsın ya
    Carlos Fierro benim adamım yaa...2012'de her kariyerimde alıyodum...Deli gibi gelişiyordu =)

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Carlos Fierro benim adamım yaa...2012'de her kariyerimde alıyodum...Deli gibi gelişiyordu =)
    Aynen o adamı yine alacaktım ama kariyerim bank asya olduğu için beni hor görüyor
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Aynen o adamı yine alacaktım ama kariyerim bank asya olduğu için beni hor görüyor
    Ben de İzmir'e getirdim adamı gezdirdim,yedirdim, içirdim...Kumru ısmarladım kordonda...Bana mısın demedi =))))

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Ben de İzmir'e getirdim adamı gezdirdim,yedirdim, içirdim...Kumru ısmarladım kordonda...Bana mısın demedi =))))
    Ben direk hamsi verince korktu herhalde
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri