1 ile 30 arası toplam 701 sonuç

Konu: Durmak Yok Yola Devam/Part 5

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Roma her zaman keyif veren bi kariyer olur başarılar dilerim Ligde fena değilsin evinde çok iyisin deplasmandada 1-2 maç kazanırsan üst sıralara çıkarsın.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Almanya'nın kurtlarından İtalyan kardeşlerine selamlar, başarılar diliyorum, FORZA ROMA
    Teşekkür ederim arkadaşım,

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Neı cok yararlı olmus balzarettının sakatlıgı kotu olmus bence ıyı oynuyorsun ancak lamela ve osvaldoyu daha etkılı hale getırmelısın ayrıca taddeı den verım alma ımkanın var
    Çok doğru beklerim şu an beklentimin üstünde ancak hücum hattından ne yaptıysam verim alamadım,duruma göre devrearasında bir değişiklik yapabilirim.Ancak Lamela'da ısrarlıyım..

Quote Originally Posted by samasti View Post
    biraz toparlanmış gözüktü takım ilerleyen haftalarda daha etkili olacağını düşünüyorum
    Bende öyle temenni ediyorum zaten ilk sene amacım ilk 5 arasında yer almak..

Quote Originally Posted by furdun View Post
    Roma her zaman keyif veren bi kariyer olur başarılar dilerim Ligde fena değilsin evinde çok iyisin deplasmandada 1-2 maç kazanırsan üst sıralara çıkarsın.
    Çok teşekkür ederim dediğin gibi deplasmanlarda 1-2 galibiyet beni rahatlatacak...

Mesaj Yetkileri