1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: 35 1/2 Karşıyaka Hedef Süper Lig

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kaleye Aykut'un gelmesi çok iyi olmuş. Başarılar
    malatyAdana!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar abi, takipteyim. Onur Akbay gerçekte ligin en iyi savunmacısı bence, ama oyuna iyi yansıtamamışlar. Geçen sene daha iyiydi, Getafe'ye satmıştım adamı.
    Onur Gerçek yaşamda PTT 1.Lig'in bence en iyi defans oyuncusu ama dediğin gibi maalesef oyuna yansıtamamışlar bunu.. Bakalım bu sene Cemil ile bir forma savaşı vericek benim takımda ilk adamım HAMZA ÇAKIR

Quote Originally Posted by nuwanda1925 View Post
    güzel transferle yapmışsın başarılar..
    Çok sağol ezeli rakibim..

Quote Originally Posted by brkdnz View Post
    bir adet sadece hız-hızlanma özelliği olan bir forvet almanı tavsiye ediyorum.hem bütçeyi zorlamaz hem kontra atak için iyi bir silahın olur hem de çeşitlilik kazandırır takımına.

bahsettiğim forvetin hız-hızlanma =+15

top sürme,özel yetenek =+10 olsun yeter.
    Bu tavsyeni dikkate almak istiyorum ama şuan elimde 4 tane santrfor var nasıl olucak bu iş takım şişicek gibi

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Kaleye Aykut'un gelmesi çok iyi olmuş. Başarılar
    Kardeşim bende bi gazla aldım ama ilk hazırlık maçında inanılmaz 2 gol yedi Necatiye dönüş yapabiliriz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default İlk Hazırlık Maçımız Üzücü..

İlk hazırlık maçımızda as kadromuzla çıkmamıza rağmen çok ağır bir yenilgi aldık. Özellikle Aykut'un performansı beni hayal kırıklığına uğrattı. Fakat bu yenilginin en büyük sebebi oyuncuların çok yorgun olması ve kondisyonlarının çok aşağılarda olmasıydı.Hazırlık maçı için biraz acele ettik..

Mesaj Yetkileri