1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Threaded View

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    En son Balıkesirspor deplasmanına gittim ondan sonra bir Bandırmaspor sempatisi oldu bende o gün bu gündür takip ediyorum
    Aramıza hoş geldin diyeyim o zaman

K.Maraş maçında alınan mağlubiyet sonrası biraz tedirgin oldum, olmadım dersem yalan olur ancak Nazilli maçının sonucunu öğrendiğimizde hüzün yerini büyük bir sevince bıraktı
    Kalan tek rakibimizin deplasmanda puan kaybı yaşaması Bandırmaspor'un grup birinciliğini garantilemesi anlamına geliyordu. Zorlu sezonu geride bırakırken bir çok güzel anı hafızalarımıza kazındı, iki sezondur kapısından döndüğümüz PTT 1. Lige adımımızı atmanın verdiği mutluluk ve gurur müthiş bir şey

Geride kalan bu harika sezonda şüphesiz en büyük katkı tecrübeli forvetimiz Ahmet Kuru'dan geldi. 24 gollük performansıyla (+1 kupa maçında attı) normal dönemi gol kralı olarak kapatmayı başardı. Koray Kurt ve Sinan Yitmez de görev verdiğim zaman ellerinden geleni yaptılar, hücumda oldukça rahatlattılar takımımızı. Orta sahada asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen Ercan Göç'ün asist-gol katkısı takdire şayan. Solda Metin Tuğlu, sağda Tarık Çamdal nerede görev verirsem vereyim (yeri geldi bek oldular, yeri geldi gizli forvet) üst seviye oyun sergilediler. Kısacası takım halinde ligi zirvede bitirmek için her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve meyvesini topladık.
    Başkanımızın isteği üzerine sözleşmem tazelendi, iki yıl daha buradayım. İnşallah nasip olursa çoook daha uzun bir süre Bandırmaspor'a hizmet etmek istiyorum
    Last edited by Deus Dominus : 18.Kasım.2012 at 22:01

Mesaj Yetkileri