Bu arada o sene bu sene !![]()
Bu arada o sene bu sene !![]()
Bizleer inandııııık, sizde inanıııın. Bizim iiçiin kuuupayıı aalıııııın!!!!
Ligin dibine demir atan Şanlıurfaspor'u sahamızda konuk ettik. Direnç gösteremediler, Adem ve İbrahim'in golleriyle ilk yarıda işi bitirdik. 3 puanı 3 golle aldık ancak Ahmet Kuru'nun hesapta olmayan sakatlığı, sevincimizi gölgede bıraktı. Neyse ki ciddi değil durumu, 1,5 hafta içinde takıma geri döneceğini düşünüyoruz.
Bu sonuçla takımımız play-off'u garantilerken Şanlıurfaspor'da 1.lige veda eden ilk takım oldu.
Güçlü Boluspor karşısında çok erken eksik kaldık, çok erken geriye düştük. Maç içinde her şey aleyhimize işledi resmen. Oyuncu değişikliklerini erken yapmak zorunda kaldım, hamle şansım kalmadı. Bunun üstüne birde İskender'in etkili oyunu ve Yavuz'un kaledeki kötü performansı eklenince ağır mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu sonuca rağmen zirvedeki yerimizi koruyoruz, hatta ardımızdaki rakiplerin de puan kaybı sonrası çok büyük avantaj yakaladık.
Çaykur Rizespor ve Kayserispor 3-3 berabere kaldı, puan farkını eritme fırsatını tepmiş oldular. Bucaspor'da iç sahada berabere kalınca Süper Lig'e bir adım daha yaklaştık, hatta tek ayağımızı bastık da diyebilirimÖnümüzdeki 3 karşılaşmadan çıkacak 1 puan fazlasıyla yetecek yükselmemize. Ama biz ne diyoruz, şampiyon olup çıkıcaz diyoruz!
Sahamızda hiç hesapta olmayan bir mağlubiyetle karşılaştık. 3. bölgede bu kadar etkisiz olduğumuz başka bir maç hatırlamıyorum. Buda yetmezmiş gibi son dönemde kabus gibi maçlar çıkarıyor Yavuz...Yanından geçen toplara uzanmaktan aciz durumda, sabrımı zorluyor. Kötü sonuçlar alıyor olsak da denk güçlerin yarıştığı bir ligdeyiz, altımızdaki takımların puan kayıpları bize yarıyor ve;
...takımımızı matematiksel olarak geçme ihtimali bulunan iki takımdan biri olan Çaykur Rizaspor'un puan kaybıyla Süper Lig'e yükselmeyi garantilemiş bulunuyoruz. Kayserispor'da galip gelerek takımımızla puanını eşitledi ve onlarda ait oldukları yere geri dönüyorlar. Son iki hafta artık liderlik mücadelesi için geçecek. Sanırım son maç, Kayserispor deplasmanı büyük final olacak iki takım açısından da.
Son iki lig maçının formalite durumuna gelmesi şüphesiz oyuncular üzerindeki bütün baskıyı aldı, götürdü. Gaziosmanpaşa deplasmanında tamamen kendi oyununa konsantre olmuş, rahat bir oyuncu topluluğu vardı ve maçın sonucuna net bir biçimde yansıdı bu durum. Kaleci değişikliği de iyi geldi diye düşünüyorum, tecrübesizle Kılıçarslan savunmaya daha fazla güven veriyor.
Önümüzde son bir maç var, tam bir final! Eğer Kayserispor deplasmanında mağlubiyeti önleyebilirsek bu muhteşem sezonu en üst sırada bitirme hakkı elde edicez.
Son haftaya kadar ipleri elimizde tuttuk ancak güçlü rakibimiz karşısında elimizden geleni yapsak da puan çıkaramadık. Sonu mutlu biten bir seonu geride bıraktık, kaymağı üzerine koyamadık ama tadı yine de çok lezzetliydiGerçek mücadele başlayana kadar tadını çıkaracağız bu güzel sezonun.
2.ligin yolunu tutan takımlar çok enteresan... Güçlü kadrolarına rağmen Şanlıurfa, Kasımpaşa ve Samsunspor lige veda eden takımlar oldular. Süper Lig'den 1.Lige düşen takımlarda Manisaspor, Göztepe ve Konyaspor oldu.