1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Nedir Bu Oyuncuların Satış Fiyatı Saçmalığı?

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by magicstigvolki View Post
    diğer takımlar transfer yaparken hiç böyle şeyler olmuyor biz yaparken fiyatlar bir anda uçuyor
    Diger takimlar transfer yaparken oncelikle transfer listesine konulmus oyuncularla ilgileniyorlar. Tabii transfer listesine konulmus oyuncu (gerek oyuncu istegi, gerek takim istegiyle) daha ucuz olacaktir.

Bazen oyunculari sen istiyorsun ama onlar seni istemiyor. Veya takim sana satmak istemiyor.

Ben bu oyuncuyu ille de alacagim diye tutturmamak lazim. Tutturursan zaten Celsea/PSG/Man City fiyatlari odemek zorunda kalirsin.

Ozellikle artik takiminda yapabileceklerini yapmis, bir ust kademeye cikmak isteyen genc oyuncular ve takimlari transfer tekliflerine daha sicak bakacaktir.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Diger takimlar transfer yaparken oncelikle transfer listesine konulmus oyuncularla ilgileniyorlar. Tabii transfer listesine konulmus oyuncu (gerek oyuncu istegi, gerek takim istegiyle) daha ucuz olacaktir.

Bazen oyunculari sen istiyorsun ama onlar seni istemiyor. Veya takim sana satmak istemiyor.

Ben bu oyuncuyu ille de alacagim diye tutturmamak lazim. Tutturursan zaten Celsea/PSG/Man City fiyatlari odemek zorunda kalirsin.

Ozellikle artik takiminda yapabileceklerini yapmis, bir ust kademeye cikmak isteyen genc oyuncular ve takimlari transfer tekliflerine daha sicak bakacaktir.
    Mantık doğru buna bişey demiyorum ama benim verdiğim oyuncunun özelliklerine bakın bu adam için 40 milyon istemek hangi mantığa sığıyorki ? Bu bariz bir şekilde oyunun hatası eğer bu oyuncu için 15-20 milyon gibi rakamlar dahi istense tamam diycem bir nebze olabilir ama başka örneklerde var Serdar Aziz için 70 milyon sterlin ne demek ? =))

Ben oyunu Chealse ile oynadım Dortmund'dan Götze yi 50 milyon dolara aldım aynı şekilde oynadığım oyunda Manchester Neymar'ı 60 milyona aldı bu şartlarda TR ligindeki transfer fiyatlarını acayip abartıldığını rahatlıkla söyliyebiliriz. Özellikle çıkan regen oyuncuların fiyatları çok ama çok uçuk oluyor.

Mesaj Yetkileri