Jallow uçuruyor bu takımı hocam. Moralini yüksek tutabilirsen Jallow'un bireysel yetenek ve Sezer'in korner golleriyle ligde kalacağımıza inanıyorum, başarılarBu arada bu hikâye olayı gerçek mi? Bayağı bir gerçekçi duruyor da
![]()
Jallow uçuruyor bu takımı hocam. Moralini yüksek tutabilirsen Jallow'un bireysel yetenek ve Sezer'in korner golleriyle ligde kalacağımıza inanıyorum, başarılarBu arada bu hikâye olayı gerçek mi? Bayağı bir gerçekçi duruyor da
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
TFF'nin sitesinde Sergen Yalçın'ın yerine oyuna girdiğim gözüküyor..Abdullah hoca da kankam.. Milli takıma alaydı iyidi ama ya
Bir önceki kariyerimde Akhisar'a almıştım Jallow'u.. 7 maçta 8 gol attı. Gördüm nasıl uçurduğunu.. Kadroyu çok beğendim zaten.. Genç, geleceği olan iyi topçular var. Yerli kadrosu oldukça iyi..
Ligde kalma gibi bi hedefimimiz yok. Bu takım ilk 10'a girmeli. Koca bir ikinci yarı var. Maçların yarısını kazansak bile ilk 10'da oluruz..
Bu arada hikayeyi yazarken çok çalıştım gerçekten.. Oyunun olduğu bilgisayarda photoshop olaydı neler yapardım.. Belki de yaparım ileride..