1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Nedir Bu Oyuncuların Satış Fiyatı Saçmalığı?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cartmanez View Post
    Serdar Aziz için bir ara pazarlıkta 8 milyona inmiştim şimdi 16 milyon pound istiyorlar.
    Cenk Tosun için 10 milyon istiyorlar.
    Okay Yokuşlu için 12 milyon istiyorlar.
    Orhan Gülle için 10 milyon istiyorlar.

Ben semih'i 1 milyona bienvenu'yü 1 milyona selçuk şahin'i 325k ya satamıyorum.
    Yalnız o istediklerinin hepsinin potansiyeli iyi ve Türk! O rakamlar normal aslında.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yalnız o istediklerinin hepsinin potansiyeli iyi ve Türk! O rakamlar normal aslında.
    yapma hocam adam pound demiş euro bile değil nası etsinler o kadar hayatta etmez

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    cenk tosun nasıl 10 milyon ediyor?Orhan gülle 10 ediyor?okay 12 ediyor? sen bunlara nasıl normal diyorsun kardeş... 5 6 desen kabul edilebilir bir değerdir deyip geçeceğim de bu ülkenin en kaliteli topçuları o kadara gitmiyor hatta 10 milyonu geçen kaç topçumuz var ALlah aşkına...bu seviyedeki topçulara bu paralar isteniyorsa işimiz var demektir.Bu topçular nerede hangi takımda kendini kanıtlamış üst düzey performans sergilemiş.Cenk dediğin adam kendi takımında 11 çıkamıyor, orhan gülle hala istenilen seviyede değil büyük takım topçusu olamadı, hadi alper potuk deseniz yine bi yere kadar tamam diyeceğim kii o bile 12 filan etmez maksimum 7 8 eder.Takımlar arası rekabetten dolayı mehmet topuz biraz fazla gitti diye ve tüpçü nün 5 verdiği ismaili bir kenara koyarsak yok böyle bir dünya yani,biraz gerçek dünyaya inin arkadaşlar)

Mesaj Yetkileri