1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Trabzonspor l Taraftarla Bütünleşmeye Geldik!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Trabzonspor l Taraftarla Bütünleşmeye Geldik!

Külüp Logosu

Mabedimiz

Külüp Formalarımız

Külüp Geçmişimiz

I. Dünya Savaşı'nın ardından Trabzon'da futbolun gelişmeye başladığı 1920'li yıllarda kentteki liseler altyapı görevini görürken, 1921'de kurulan İdmanocağı ve 1924'te kurulan İdmangücü şehrin en sevilen iki kulübü oldu.[13] Bu iki kulüp arasındaki çekişme Trabzonspor kurulana dek sürdü.

1965'deki Türkiye Kupası maçında İdmanocağı'nın, İstanbul'da Beşiktaş'ı 1-0 yenerek elediği maçın öncesi.
    1962-63 futbol döneminde, zamanın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Orhan Şeref Apak, Türkiye liglerini güçlendirmek ve futbolu tüm yurda yaymak amacıyla "Ulusal Lig"lerin kurulmasına ve bu yapının il takımlarıyla desteklenmesine karar verdi. Ancak, Trabzon'da süregelen İdmanocağı-İdmangücü çekişmesi, bu iki takımın birlikte olabileceği bir yapının oluşmasını oldukça güç duruma getirdi. Yapılan görüşmelere rağmen; bu iki takım birleşmeye, aynı renk ve ülkü altında mücadele etmeye uzun süre yanaşmadı. Görüşmelerdeki görüş ayrılıklarının kavga boyutuna geldiği, adli soruşturmaların açıldığı toplantılar oldu
    İdmanocağı birleşmeye yanaşmayınca 21 Haziran 1966'da İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü takımları birleşerek kırmızı-beyaz renklerle "Trabzonspor Gençlik Kulübü"nü kurdu. Bu takımın başkanlığını Ali Osman Ulusoy üstlendi. Ancak takımın ismi resmî kayıtlara "Trabzonspor 1966" olarak geçti. "Trabzonspor 1966" İkinci Lig Beyaz Grup'a alındı. Buradaki ilk yılında 10'ar galibiyet, beraberlik ve yenilgi alan Trabzonspor 1966; İdmanocağı'nın Danıştay'a açtığı dava sonucu fesh edildi ve yeniden genel kurula gidildi. Bu genel kurulda takımın liglere katılabilmesi için adını "Trabzonspor" olarak değiştirmesi gerekiyordu. Federasyonun verdiği sürenin azalması ve Beden Terbiyesi Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın birleşme olmazsa hem İdmangücü'nün hem de İdmanocağı'nın ulusal liglere alınmayacağını açıklanmasıyla bu iki kulüp daha somut adımlar atmak zorunda kaldı. Yapılan görüşmelerden sonra, 2 Ağustos 1967'de İdmanocağı'nın da katılımıyla Trabzonspor; İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü ortaklığıyla birlikte resmen kuruldu ve İkinci Lig'e alındı.

Renklerimizn Geçmişi

Trabzonspor'un kuruluş aşamasındaki en önemli sorunlardan biri de renklerdi. Takımın iskeletini teşkil eden; İdmanocağı ve İdmangücü takımları, takıma kendi renklerinin verilmesini istedi. Hatta 1966'da İdmanocağı'nın önderliğinde kurulan ve Danıştay kararıyla feshedilen Trabzonspor 1966'ya kırmızı-beyaz renkler verilmişti.[14] Ancak; bu iki takımın (İdmanocağı ve İdmangücü) birleşmeye karar verilmesiyle, yeni renkler bulma gereksinimi doğdu ve bordo-mavi renklere karar kılındı.[2]
    Trabzonspor'un renklerini; Trabzon'un simgesi olan hamsinin gözünün bordomsu duruşu ve teninin mavimsi grisinden aldığı veya iki takımın (İdmangücü ve İdmanocağı) birer renk seçmesiyle aldığı gibi iddialar olsa da; Trabzonspor renklerini, kurulduğu dönemde İngiltere'nin en başarılı takımlardan biri olan Aston Villa'dan aldı. Eski Kulüp Başkanı Şamil Ekinci, İngiltere'den gelirken; Aston Villa'nın formalarını getirmiş ve Trabzonspor ilk yıllarında Aston Villa'nın Trabzonspor Logosu takılmış formalarıyla mücadele etmiştir. Bundan dolayı, Trabzonspor'un renklerinden olan mavi, açık mavidir. Bunun sonucu olarak, bir dönem formaların koyu mavi ile tasarlanması; bazı kesimlerin tepkisine neden olmuştur.
    Trabzonspor 2010'a dek alternatif renk olarak turuncuyu kullanmıştır. Ancak 2010 yılında alınan bir kararla, hamsi rengi olan grinin ikincil (alternatif) renk olarak kullanılmasına karar verilmiştir.

Ambleminiz Geçmişi

Trabzonspor; takımın kısaltması olan "TS" ibaresinin bordo zemin üzerine birleşik yazı karakteriyle mavi olarak yazılmasıyla oluşan takım logosunu kullanmaktadır. T ve S karakterlerinin birleştiği noktada takımın kuruluş yılı olan 1967 ibaresi vardır. Ayrıca TS ibaresinin üzerinde spor dallarını temsilen bir top figürü, oval dikdörtgen şeklinde olan ana gövdenin üst tarafında ise takımın 6 şampiyonluğunu belirten sarı renkte bir yıldız bulunmaktadır. Arma, 16 Mayıs 2003'te kulüp adına tescil edilmiştir.

Trabzonpsor Şubeleri ve Bilgileri

Oynayabilir Ligler

Kadromuz

Personellerimiz

Hazırlık maçları daha sonradan eklenecektir.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu kariyer yarım kalmaz umarım
    Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Transferleri ve hazırlık maçlarını bekliyoruz hocam
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bu kariyer yarım kalmaz umarım
    Başarılar
    İnşallah ortak kariyer sarmıştı ama devam etmek istemedi yapcak bişey yok

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Transferleri ve hazırlık maçlarını bekliyoruz hocam
    Akşam güncellenecek
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Başarılar bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Basarilar,bakalim siz nasil bir performans sergileyeceksiniz Trabzonspor'la.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Başarılar bakalım..
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Basarilar,bakalim siz nasil bir performans sergileyeceksiniz Trabzonspor'la.
    İnşallah iyi bi performans sergileyeceğim

Hazırlık Maçlarımız

Trabzonspor vs Trabzonspor Yedekler

Trabzonspor vs Çaykur Rize ( Karadeniz Kupası 1.maç )

Trabzonpsor vs Trabzon İdmanocağı

Trabzonspor vs 1461 Trabzon

Karadeniz Kupası ( Lig Durumu )

Karadeniz Kupası ( Takım Verileri )

Karadeniz Kupası ( Oyuncu Verileri )

Transfer Dönemi

Carlos Fierro

Bedel : Kıralık olarak anlaşıldı ve anlaşmanın gereği olarak 35£ verildi.
    Geldiği Takım : Chivas

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

fiero'nun satın alma opsiyonu var mı ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    fiero'nun satın alma opsiyonu var mı ?
    İstedim vermediler öyle bende normal aldım.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Selim Atalay ve Sadri Şener arasındaki Toplantıdan Çıkan Sonuç

10 tane oyuncumuzu milli takıma yolladık.

ve Avrupa ligi kura çekimleri başladı.

Yeni Transferimiz Mattheus

Verilen Ücret : 2.000£
    Geldiği Takım : Flamengo

Tansfer Geçmişimiz

Personel Transfeleri Daha Çok

Teknik Heyetimiz

Oluşan Kadro Durumumuz

Süper Lig Heyecanı Başlıyor.

Spor Toto Süper Ligde 1.Hafta

Olmadı olmadı olmadı. Kaçırdığımız gollerin haddi hesabı yok!

Spor Toto Süper Ligde 2.Hafta

Kombine Satışımız Duyuruldu!

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

aha bi Trabzonspor kariyeri 1461 gibi bırakma bunu (: başarılar her daim yardımcı olurum Trabzona :P

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by dasman View Post
    aha bi Trabzonspor kariyeri 1461 gibi bırakma bunu (: başarılar her daim yardımcı olurum Trabzona :P
    1461 1.sezon iyi geçti 2.sezon olmadı ya maddi kriz vurdu maaş bütçesinide elimden alınınca işler karıştı kıralıkta oyuncu alamadık kaldık öyle takım kötü gidiyordu dedım istifa edim bari takımı kurtarsınlar
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

sezona pek iyi başlayamamışın yalnız (: henüz fm 13 e başlayamadım Tr ligi bu denli zor mu (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by dasman View Post
    sezona pek iyi başlayamamışın yalnız (: henüz fm 13 e başlayamadım Tr ligi bu denli zor mu (:
    12'ye göre zorlaştırılmış oyun ama hatalı gollerde mevcut yani her maçta iyi oynuyorum ama gol olmuyor malesef taktik tam oturmadı takıma bi otursun o zaman görcem
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Shmono'yuevinde geçmelisin dostum ismini ilk defa duydum nerenin takımıı ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uefa'da çok kolay rakip geldi eleyip guruplara kalmalısın.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Shmono'yuevinde geçmelisin dostum ismini ilk defa duydum nerenin takımıı ki ?
    Hiç bakmadım inan

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Uefa'da çok kolay rakip geldi eleyip guruplara kalmalısın.
    Olmadı bea elediler bizi.

Maç Sonucu : Beklediğim gibi olmadı açıkcası. İsmi duyulmayan bir takıma karşı gol bulamamak çok kötü bişey açıklaması olamaz ama kaçırdığımız gollerinde haddi hesabı yok. Devre arası sağlam bi forvet şart!

Spor Toto Süper Lig 3.Hafta

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Genelleme : Maçlarda çok iyi başlıyoruz paslaşıyoruz hatta üstün oynuyoruz ama bitirici vuruşu yapamıyoruz. Fierro,Janko,Vittek,Halil olsada işimizi görmüyorlar fazlasıyla. Emre Güral ileri sağ kanat oynadığı için forvette denemiyorum nedeni ise sağ kanatta Emre'den istediğim verimi alıyor olmam.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Trabzonun bu fm 2013 'den çektiği ne arkadaş kimlere eleniyor

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Trabzonun bu fm 2013 'den çektiği ne arkadaş kimlere eleniyor
    Benim hatam diyecemde istatistikler ortada top çeviriyoruz bitirici adamım yok
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Gençlerbirliği vs Trabzonspor Maçı Öncesi

3-0'dan Maç Verme Dersleri Başladı!

Eze Eze Kaybetti!

Antalyada Tatil Zamanı

İyi Oyun İyi Skor

Fenerbahçe Futbol Dersi Verdi!

Sakatlık Tablomuz

Türkiye Genel Lig Tablosu
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Durum pek iç açıcı değil :S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İki haftadır konuya mesaj atılmadığı için konu kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri