Veee işte finaldeyiz.... Nefesler tutuldu Tottenham ile Liverpool arasında oynanacak maç bekleniyor...Avrupa en büyüğü kim olacak?
Efsnae geri dönmüş![]()
Liverpool mu? Manchester City mi?
Liverpool Anfield Road'da kendi taraftarı önünde şampiyonluk maçına çıkıyor... Eğer bu maçta galip gelirsek Manchester City maçına bakılmaksızın şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Şuan yaşadığım gerginliği ve heyecanı anlatmam imkansız... Muhtemel Tottenham maçındaki gibi savunma oynayıp kontra ile rakibi vurmayı düşünüyoruz. Yenemiyorsan Yenilme takitiğini uğgulamaa çalışacağız
Hocam canlı yayın istiyouz City maçları çok zevkli geçer maç öncesi ilk 11 'leride koyarsan svinirim![]()
Uzun bir aradan sonra şampiyonluğa bukadar çok yaklaşan Liverpool taraftarı son sözün söyleneceği şampiyonluk maçının Anfield Road'da oynanacak olması nedeniyle bu tarihi ana tanıklık etmek için bütün biletleri tükettiler... Sahaya giremeyenler ise stadyum dışından takımlarına destek verecekler...
Hovcam fenerbahçe'nin ahı tuttu galiba son maçta inş. şampiyonluğu kaptırırsın demiştim ama çokta içten söylememiştim üzüldüm şimdi![]()
Olsun hocam bence çok şeyi başardın.Tebrikler
Samasti yönetimle yol ayrımında!!!
Transferde etkili olmak isteyen ve yetenkli oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Samasti kulübün transfer bütçesinden şikayetçi...