Sezon başındayken 3-4 taktik belirleyip, bu taktiklerin çalışma yoğunluğunu arttırsan iyi olur. Zira bu seride sezon ortasında taktik değiştirmek hem oyuncuların o taktiğe alışmasını geciktiriyor hem de bu süre zarfında çok puanlar kaybediyorsun.
Benim fikrim belirlediğin taktiklerde bir kaç ufak değişiklik yaparak maça çıkman zaten bir süre sonra oyuncular alışıyor ve seriye başlıyorsun. Sadece sabır gerekiyor kardeşim.
Ve bakıyorum da 6. ile aranda sadece 8 puan var alacağın 3-4 galibiyet serisi seni play off a ortak edecektir.
Mağlubiyetler var ama biliyor musun çok daha eğleceli olmuş.Şuan kaçıncı bitireceğini çok merak ediyorum.Kariyerlerden soğumuştum hangi takımı alırsanal şampiyon olma olayı vardı ama böyle bir kariyer süper olmuş.
Tribime girdim yine, saldırsana Karşıyaka hesabı...
Başarılar arkadaşım...
Eywallah Kardeşim çok sağol
Yaa haklısın ama oyun şaçmalıklarla dolu dostum..50 metreden adam vuruyo kalecinin kafasının üzerinden giriyor.Kanat taktiği yapıyorsun ligin en iyi sağ kanat adamı w.dalmat bir tane çizgiye inip orta kesemiyor. gereksiz 20-30 pas pas passs .Çok sıktı çok..
Şampiyonluk mücadelesi veren bir Karşıyaka göreceğimi umuyordum kariyere girerken.Ancak oyunda yeni maç motorunda yani yeni grafiklerde izlediğimizde insanı çıldırtan goller olabiliyor.
Bu takımı bir üst lige çıkaracağına inancım tam.Başarılar abi.
Sağlık olsun abi. Devam edecek mi kariyer?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ligin güçlü takımlarından birini alacaksan, İtalya-Juventus ( kariyerin baş takipçisi olurum) normal bir takım alacaksan, İspanya-Bilbao.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İngiltere - QPR / Newcastle
Fransa - Montpellier
İtalya - Napoli / Udinese / Lazio
Almanya - Mainz / Gladbach
İspanya - Bilbao / Deportivo / Levante