Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 350 sonuç

Konu: Liverpool|Tıpkı Eski Günlerdeki Gibi (2.Sezon)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ortallama derecede oyuncun olmaması istikrarlı bir futbolcunun olmadığının sebebi olarak nitelendiriyorum ben acaba yanılıyormuyum ?

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    Samasti yönetimle yol ayrımında!!!

Transferde etkili olmak isteyen ve yetenkli oyuncuları kadrosuna katmak isteyen Samasti kulübün transfer bütçesinden şikayetçi...

Ne kadar verdiki hocam ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ortallama derecede oyuncun olmaması istikrarlı bir futbolcunun olmadığının sebebi olarak nitelendiriyorum ben acaba yanılıyormuyum ?
    Kısmen katılıyorum... Reina,Suarez,Kweuke,Gerrard ve Enrique gayet istikrarlı bir performans sergilediler. Takım zaten bu oyuncuların performansı ile böyle bir derece aldı

Quote Originally Posted by romelon View Post

Ne kadar verdiki hocam ?

Hiç vermediki sattığım oyunculardan kalan 2.3 M€

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Kısmen katılıyorum... Reina,Suarez,Kweuke,Gerrard ve Enrique gayet istikrarlı bir performans sergilediler. Takım zaten bu oyuncuların performansı ile böyle bir derece aldı

Hiç vermediki sattığım oyunculardan kalan 2.3 M€

Banada ibb'de aynısını yaptılar hocam elimde bir önceki yıldan kalan 4 milyon tl vardı ben üstüne birşeyler eklemerini beklerken adamlar dalga geçer gibi 38 binlira verdiler sanırsın bölgesel amatör lig ama seniinkiii çok ilginç olmuş lig 2. si ve uefa finali falan çok garip ama bir sonraki yıl düzelir takımı biraz gençleştir derim bu yııl yapacak bir şey yok, liverpool'un mali kriz içerisinde olduğunu bilmeyen yok, sabredecen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Hocam sen yanlış hatırlamıyorsam biraz harcama yapmıştın daha önceki transfer dönemlerinde.Taksitle falan aldıysan ondan kesmişlerdir parayı, bence gerilme aynen devam.
    Bi iki loan falan yaparsın, regen kas biraz 2 de regen aldın mı olay bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Banada ibb'de aynısını yaptılar hocam elimde bir önceki yıldan kalan 4 milyon tl vardı ben üstüne birşeyler eklemerini beklerken adamlar dalga geçer gibi 38 binlira verdiler sanırsın bölgesel amatör lig ama seniinkiii çok ilginç olmuş lig 2. si ve uefa finali falan çok garip ama bir sonraki yıl düzelir takımı biraz gençleştir derim bu yııl yapacak bir şey yok, liverpool'un mali kriz içerisinde olduğunu bilmeyen yok, sabredecen.
    Aynen... Para yoksa bile biz kalırız ama yönetim başarı bekleyecek yine

Quote Originally Posted by Ulgio View Post
    Hocam sen yanlış hatırlamıyorsam biraz harcama yapmıştın daha önceki transfer dönemlerinde.Taksitle falan aldıysan ondan kesmişlerdir parayı, bence gerilme aynen devam.
    Bi iki loan falan yaparsın, regen kas biraz 2 de regen aldın mı olay bitti.
    olabilir bilemiyorum... Gençler ve loan ile birşeyler yapabilirim fakat yönetim benden başarı bekleyecektir bu sezona bakarak bekleyip göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tarih:17 Haziran 2012 Saat:10:20
    Yer: İstanbul/Bayrampaşa - Türkiye

Sezon bitiminin ardından kısa bir tatil için Türkiye'ye ailemin yanına dönmüştüm. Tatilimin 3. gününde arkadaşlarımla toplanıp kafa dağıtmak ve vakit geçirmek için Kıbrıs'a gitmeye karar vermiştik. Bütün hazırlıklar tamamdı ve arkadaşlarımla buluşmak için Atatürk Havalimanı'nın yolunu tutmak üzere evden çıkmıştım çok zaman geçmemişti ki telefonum çaldı arayan Futbol Direktörüm Futre idi:

Futre:Merhaba Samet Bey müsait miydiniz?
    Ben: Merhaba, Paulo yoldayım ama konuşabilirim seni dinliyorum.
    Futre: Samet Bey bana vermiş görevlendirmeleri tamamladım ve daha önce üstünde durduğunuz birkaç genç yıldız ile ön anlaşmaya vardık.
    Ben: Bu çok güzel bir haber Paulo. Send....
    Futre:Daha bitmedi.. Ayrıca sizinle ilgili olarak bana belirttiğiniz konular hakkında da önemli araştırmalar yaptım ve yönetim ile bir görüşmem oldu acil sizi buraya bekliyorlar.
    Ben: Hay aksi!!!Tam da sırasıydı... Anladım Paulo nezaman peki toplantı?
    Futre:Bugün efendim 17:30 'da
    Ben: Neee!!! Bugün mü? Neden bunu daha önce haber vermiyorsun?
    Futre: Efendim benimde şimdi haberim oldu bu konudan diğer konuları da mail olarak göndermiştim zaten.
    Ben:Anlaşıldı yetişmeye çalışacağım. Senden bir ricam olacak benim için İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İngiltere'ye bilet ayarlamanı istiyorum bende şuan havalimanına gidiyorum.
    Futre: Derhal efendim... Bileti temin edip size haber vereceğim
    Ben: Teşekkür ederim Paulo.
    Futre: Görüşmek üzere efendim.

Telaşla havalimanının yolunu tuttum ve Paulo'nun benim için ayırtmış olduğu bilet ile tekrar apartopar İngiltere'ye doğru yola çıktım. Neyse ki rötarsız bir şekilde İngiltere'ye varmıştım Beni Futre karşıladı ve birlikte takımın antrenman tesislerine,Melwood'a hareket ettik.

Tarih:17 Haziran 2012 Saat: 17:17
    Yer:
    Melwood / İngiltere

Antrenman tesislerine gelir gelmez odama çıktım ve üzerimi değiştirip toplantı salonuna gidecektim. Derken masamın üzerindeki notlar gözüme ilişti... Bazı takımlar hakkında raporlar ve sunumlar yer alıyordu. Anladığım kadarıyla menajerleriyle zor günler geçiren futbol takımları olmalıydı... Pek önemsemeden odadan çıktım fakat aklıma takılmıştı... Acaba bu takımlar hangileriydi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonunda toplantı bitmişti... Fakat toplantıda alınan kararlar ve yapılan açıklamalar iyice kafamı karıştırmıştı. Bütün bu kargaşa ile kafamda boğuşurken odamın kapısının eşiğine gelmiştim bile... İçeriye girdim ve koltuğuma uzandım toplantıda olup bitenleri düşünüyordum. Bir yol çizmem gerekiyordu fakat toplantıda alınan kararlar okadar da iç açıcı değildi. Avrupa Ligi'nde kupa kaldırmış ve sezonu son maç ile şampiyonluğu kaçırarak ikinci bitirmiş bir takımın nasıl olurdu da maddi problemi olabilirdi... Maddi sıkıntıları bulunan bir takım ve aynı takımdan beklenen yüksek başarılar,büyük hedefler... bunların gerçekleşmesi için yeni yüzler yeni yetenekler gerekliydi ve bunu kendileri de biliyordu... Offf başım çatlayacak artık bütün bunları kafamdan bir anlık atıp evime gitmek istiyordum ve birden masama bırakılan evrakları gördüm. En son odadan çıkarken gördüğüm ama inceleyemediğim evraklardı bunlar...

Evet yanılmamıştım Paulo benim için özel bir araştırma yapmış. Kulübün bu problemlerinden etkilenebileceğimi düşünerek yeni bir takım arayabileceğimi düşünmüş olmalı Paulo...Çok zeki bir adam doğrusu tam bir asistan tam bir yardımcı... Ciddi manada itibarlı kulüpler bulunuyordu bu listede. İtalya Seri A'dan, İspanya La Liga'dan ve Türkiye'den... Detaylı incelemeyi yarına bırakarak evrakları masaya koydum ve evin yolunu tuttum...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hocam sonuna kadar you'll never walk alone sen de bizi yalnız bırakmaa

hocam şampiyonluğa üzüldüm açıkçası yazık oldu ama artık seneye uefa almanda ayrı bi başarı tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam sonuna kadar you'll never walk alone sen de bizi yalnız bırakmaa
    içimdeki Liverpool aşkı bambaşka...

Quote Originally Posted by nuwanda1925 View Post
    hocam şampiyonluğa üzüldüm açıkçası yazık oldu ama artık seneye uefa almanda ayrı bi başarı tabi
    Teşekkür ederim. Bende üzüldüm atlatmaya çalışıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ertesi Gün: Saat:08:50
    Yer:Melwood - İngiltere

Tesislere gelirken yolda karşılaştığım her Liverpool taraftarı bana büyük ilgi gösteriyordu ve sevgi gösterisinde bulunuyorlardı.Burada sevilmiştim ve bana saygı duyuyorlardı.
    Günün yorgunluğunu üzerimden atmıştım ve dün akşam yarım kalmış işlerime yoğunlaşmışken telefonum çaldı. Arayan numarayı tanımıyordum.

Telefona cevap verdiğimde karşımdan gelen yanıtla donakalmıştım.... Arayan Rafael Benitez'di. Biran afalladıktan sonra kendimi toparladım ve konuştuk. Geçen sezonki performansımdan çok etkilendiğini ve şampiyonluğu son maçla kaçırmamdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.Kendisine teşekkürlerimi ilettim. Kendisinin sağlam bir Liverpool taraftarı olduğunu ve takımı bu denli ayaklandırmama çok sevindiğini belirterek yardıma ihtiyacım olduğunda çekinmeden onu arayabileceğimi söyledi. Açıkçası bu onurlandırmıştı. Efsane teknik adam beni arayıp tebrik etmiş ve yardıma hazır olduğunu söylemişti. Kendisine teşekkürlerimi ilettim ve kısa bir sohbetin ardından görüşmeyi sonlandırdık.

Ardından dün masamda bıraktığım dosyaları incelemey koyuldum. Paulo'nun araştırmasındaki takımlardan biri İnter diğeri Betis ve son takım da Gençlerbirliği idi. İnter bana cazip gelse de Allegri ile yola devam edeceklerini düşünüyordum Betis ve Gençlerbirliğini ise hiç aklımdan bile geçirmemiştim. Telefonda bahsettiği konuları görüşmek üzere Paulo'yu ofisime çağırdım ve o gelene kadar da sosyal medyayı takip ediyordum. Aradan 1 saat geçmişti ki Paulo ve kulüp başkanı Tom Werner birlikte geldiler. Werner'in elinde bir çanta vardı ve masaya oturdu. Kulübün benimle yeni sözleşme imzalamak istediğini belirtti ve sözleşmeyi önüme uzattı. Bir an Paulo ile göz göze geldik ve sözleşmeyi inceledim. Bana haftalık 98.000 € dan 4 yıllık sözleşme önermişlerdi. Fakat sözleşmenin detayları yer almıyordu. Bir nevi boş mukaveleye imza atmamı istemişlerdi. Yolda gelirken taraftarın yoğun ilgisi ve içimdeki Liverpool sevgisiyle anlaşmayı kabul ettim. Minnettarlığını dile getiren bir konuşma yapan Werner müsaade isteyerek odadan ayrıldı. Paulo'ya konu hakkında yorum yapmamasını ve raporları sunmasını istedim. oldukça heyecanlıydı İnternacional takımından Otavio'yu ve Bocchetti'yi ikna ettiğini ön anlaşma yaptığını belirtti. Bu haberler içimi rahatlatmıştı aslında ve derhal bu işlemleri sonuçlandırması için onu görevlendirdim.

Evet... Artık yeni bir sezon başlıyordu ve hazırlıklara başlamak gerekiyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte bu hiç iyi olmadı. Takımın en etkili oyuncusu kaptanımızın şok sakatlığı bizi zora soktu... O mevkiye alternatif bakmamız gereliyor...

Transsferde hareketli dakikalar geçiriyoruz öenmli oyunculara imza attırma aşamasına geldik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

20.5 M € karşılığında İnternacional'in genç oyunsu Otavio'yu transfer ettik.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hocam profilini paylaşırmısın ? İnş. Hayal kırıklığına uğramasısın şimdi benim oyuında baktım çok iç açıcı değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sezon kiralık olarak forma giydirdiğimiz Guidetti'yi transfer ettik 10milyon € ödedik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hocam profilini paylaşırmısın ? İnş. Hayal kırıklığına uğramasısın şimdi benim oyuında baktım çok iç açıcı değil

Gözlemcilerim önerdi Nuri'yi de alamadığım için forvt arkası olarak düşünüyorum... Benimde içime kurt düşürdün şimdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sociedad'ın genç yeteneği Griezman'ı 24M €'ya transfer ettik

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Gözlemcilerim önerdi Nuri'yi de alamadığım için forvt arkası olarak düşünüyorum... Benimde içime kurt düşürdün şimdi

Keşke almasaydın bu adamdan forvet arkası falan olmaz 20 milyon giitti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keşke almasaydın bu adamdan forvet arkası falan olmaz 20 milyon giitti
    48 ayla aldık zaten peşin 1M verdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferi için çok uğraştık ve sonunda kadromuza katabildik... Biraz fazla para verdik galiba ama olsun hayalimdeki adamı aldım

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Bişey demiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bişey demiyorum
    Dostum bu adam benim hayalimdeki topçu

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Dostum bu adam benim hayalimdeki topçu
    Yok ben oyuncuya bişey demiyorum zaten ,ama bir şey merak ettim porto'ya kulüpten hisse'de verdin mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok ben oyuncuya bişey demiyorum zaten ,ama bir şey merak ettim porto'ya kulüpten hisse'de verdin mi ?
    ahahahah.. Yok onu yapacaktım ama benim yetkimi aşıyordu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tottenham'ın genç kanat oyuncusunu transfer ettik geçen sezonki kanat sıkıntımıza çare olacak iyi bir rotasyon oyuncusu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bocchetti bedelsiz olarak transfer edildi

Transferi kapattık. Hareketli bir transfer dönemi geçirdik ve istediğimizi aldık...

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Yuh bu paralar var mı Liverpool'da yauv? yirmiler altmışlar ardı arkasına gidiyor Ben bi Barientos aldım davul zurnayla karşıladım valla heheh.

Hesapta 2M varsa ben 1M peşin 10M 48 ay taksitle adam alabiliyor muyum?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla müthiş heyecanlı bir ilk sezon olmuş, nefesimi tutarak okudum sayfaları. Şampiyonluğun kaçmasına çok üzüldüm.

Bu durumda bile bütçe vermedilerse bundan sonra artık hiç bütçe vermezler, Nijerya'ya, Fildişi'ne scoutları göndermeye başlayalım biz hocam
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Görmeyeli çok iş başarmışsın, UEFA şampiyonluğunu kutlarım, ligi de kılpayı kaçırmışsın, üzüldüm.. Para yok diyordun, dünyaları harcamışsın Suarez ile Otavio'ya, Benitez açık çek mi yolladı, noldu, orasını biraz aydınlat kaptan

Bir de güncelleme sonrası maç başı ort. 2-3 pozisyon bulabiliyor takımım, romelo'da da aynı durum varmış, sende nasıl?

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri