1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: Başarısız Bir Menajer İsteyen Var Mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktiğin tam da düşündüğüm gibi olmuş.Şu alan markajı yerine adam markajı olayı da maç motoruna göre yapılması gereken bir şey ama şuana kadar oynamadım pek.Mevkiye sadık kal seçeneğini ben de aktif etmiştim ama pek etki etmiyor maç motorunda.

Adam markajı ile ilgili görüşlerini bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Taktiğin tam da düşündüğüm gibi olmuş.Şu alan markajı yerine adam markajı olayı da maç motoruna göre yapılması gereken bir şey ama şuana kadar oynamadım pek.Mevkiye sadık kal seçeneğini ben de aktif etmiştim ama pek etki etmiyor maç motorunda.

Adam markajı ile ilgili görüşlerini bekliyorum.
    Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Taktik dizilisi tam bekledigim gibi duran toplarin onemi cok buyuk , antrenmanlarda ustunde duruldigunda baya ise yariyor , adam markajinida merakla bekliyorum
    Dediğim gibi, bu oyunun maç motoruyla ilgili bir özellik. Alan markajı seçeneğinin seçilmesiyle oyuncuların rakibe çok uzak durduklarını ve atakları yeterince engelleyemediğini fark ettim. Bu nedenle adam adama markaj yaptıracağım. Böyle bir olay olduğunu bilmeseydim bazı oyunculara alan yaptıracaktım, kısmet değilmiş.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Mesaj Yetkileri