Fantastik bir ay geçiriyoruz.
Fantastik bir ay geçiriyoruz.
Canım FEDA olsun sana !
Luiz Adrianonun golünden sonra futbol kuralları değişecek gibi artık topu dışarı atan tarafa topu direkt hakem verecek gibi
Bu arada Dortmund - Man City maçı şuan Ntv'de harika bir takım bu Dortmund ya.
Çok istekli ve hırslılar ve bu oyuncu kalitesinden daha önemli..
İlkay da çok kaliteli oynuyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Buna ağız derler ağız
Dortmund 1-0 öne geçti, helal olsun vallahi.
Real Madrid 3-1 önde Kaka gol attı, çok çok çok mutluyum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Dortmund Şampiyonlar Ligini alırsa hiç şaşırmam, 6 kişiyle bir anda baskı yapabiliyorlar, çok fena takım olmuşlar.
O değil de şu Montpellier-Schalke maçından bir gol daha çıkmazsa atıyorum kendimi yetti artık![]()
Efsanedir o, Kaptan !
Ajax maçı gol sevinç'i !
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Atlıyorum abi böyle bi şey olamaz yahu
[YOUTUBE="5vehVJ4SiN4"]Kaka Leite 3-0[/YOUTUBE]
Ayağına kurban be![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu akşamki skorlara göre Ajax ve D.Kiev, Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasına girdi. Diğer ikisi de muhtemelen biri Bate, diğeri de 7 puan civarında olacak olan; Zenit, Cluj, Benfica, Celtic'ten biri olacak.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
İlkay iyi topcu oldu ama oda alman milli takiminda artik.Mesut gibi olabilir oda.
Vaay Torres 2 tane sallamışChelsea 6-1 önde ama nafile
Juventus 1-0 önde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Onu bunu bırakın Messi'nin dizi kırıldı..
chelsea avrupa ligine kaldı
Bu sene bi tuhaf oldu avrupa ligide
Rekoru egale etmeye çalışan Lionel Messi sakatlandı. Messi'nin sezonun 85. golünü atmaya çalıştığı karşılaşmanın 85. dakikada saktlanması bir tesadüf mü?
Ronaldo beddua etmiştir![]()
Düzelteyim twitte önce kırdı yazdılar sonra silip sakatladı yazdılar.. Benden çıksın da olayYine de rekoru kıramayacak gibi.. Sedyeyle oyunu terketti çünkü..
Grup liderleri: PSG, Schalke, Malaga, Borussia Dortmund, Junvetus, Barcelona, Manchester United, Bayern Münih
İkinciler: Porto, Arsenal, Milan, Real Madrid, Shakhtar, Celtic, Valencia, Galatasaray
Üçüncüler: D.Kiev, Olympiakos, Zenit, Ajax, Chelsea, Benfica, Cluj, BATE
Puyol'un kolu kırıldı, adam 2 hafta sonra sahadaydı. Messi de, en geç Ocak ayında sahada olur.Chelsea'nin 6 golü de boşa gitti. 2'li averajdan elendiler.
Durumu ciddi değilmiş. Tito açıkladı.
Uefa 90'lara döndü galiba, muhtemel rakiplerimiz Psg, Dortmund, Juve falan.
İnşallah Schalke gelir, olmadı Malaga, son ihtimal Juve yada Paris.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Barça gelsin PSG gelmesin. Biz Barça'yı bi şekilde durdururuz da Ibrahimoviç istemezse durmaz
Screw you guys, I'm goin' home
Bilmiyorum ironi mi ama İbrahimovic falan hikaye diyorum ben.PSG bu sene oluştuğu için o takım oyununu o kadar iyi sahaya yansıtamıyor bunu lig maçlarında da kapanan takımlara gol atamasıyla da gösteriyor.Lavezzi-İbrahimovic-Pastore-Nene-Menez'den oluşan kadronun bu yapamaması için tek sebep var o da takımı daha tamamen oluşturamak Özgür![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İstatistikler Malaga ya da Barca diyor yani. Çek bi Malaga diyelim o zaman şimdiden.
Şöyle de bir şey var ama, kabaca düşünürsek, kura çekimine başlanıyor, ilk olarak Galatasaray çıkıyor, o zaman bütün ihtimaller neredeyse aynı olur ki bana böyle olacakmış ve Schalke ile eşleşecekmişiz gibi geliyor.
Tabii, evet, ilk top çekilir çekilmez, içinden Galatasaray çıksa da çıkmasa da, buradaki bütün rakamlar hallaç pamuğu gibi dağılır. İlk top Galatasaray olursa, daha bir dağılır.
Ham istatistikler değil bu arada bunlar; bir deney sonucu elde edilmiş pratik rakamlar. Teorik olarak Malaga ile Barcelona ve aynı şekilde Schalke ile Münih arasında bir oran farkı olmaması gerekir sanırım. Zira, hem Malaga'nın hem de Barcelona'nın alt torbadan çekemeyeceği 3'er takım var; aynı şekilde hem Schalke'nin hem de Münih'in, hatta hem de Dortmund'un alt torbadan çekemeyeceği 1'er takım var.
En iyisi bence de Schalke.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
kaba bir hesaplar malaganın bizi çekme olasılığı 5 te 1
barcelonanın da bizi çekme olasılığı 5te 1 juventusun 6 da 1 psgnin schalkenin bayern münihin dortmundun bizi çekme oranı 7 de 1
benim kura tahminlerim:
psg-arsenal
schalke-galatasaray
malaga-porto
dortmund-shaktar
juventus-real madrid
münih-celtic
barcelona-milan
manu-valencia
Bayern gelecek diye düşünüyorum.
En iyisi Schalke olur tabii
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aykut Kocaman Spartak Moskova cok zor takim kolay kolay yenilmez gibilerinden bisey söylemisti 5 maglubiyet almislar
@Lucas Neill
Fenerbahçelileri kandırmak çok kolay, Şaşırtmıyor artık böyle şeyler, Üzücü olan ise kabullenmek.
...